Magazin
Muzslya: Javában zajlik a 15. motoros találkozó
Betűméret:             

Hivatalosan csütörtökön kezdődött meg Muzslyán a Szerbiai Motoros Szövetség, a MAS központi motoros találkozója, amelynek a házigazdái a helyi Road Flyers Motoros Klub, amely 20 éve létezik, és ez a sorrendben 15 nyári találkozójuk.

Takács József, a klub elnöke elmondta, hogy most is úgy készültek, mint bármely másik találkozójukra, talán csak annyi a különbség, hogy sokkal több vendégre számítanak. Jól felkészültek a rendezvényre, hiszen minden nap több üstnyi főtt ételt készítettek a helyi amatőr szakácsok a vendégeknek. Az idei megmozdulást Nagybecskerek város önkormányzata is támogatta.

Szerbia minden régiójából képviseltették magukat a motoros klubok, de ugyanakkor a környező országokból, a jugoszláviai tagországokból is sok vendég érkezett, természetesen távolabbról is jöttek motorosok, így Svájcból, Franciaországból, Olaszországból, Németországból is érkeztek résztvevők.

Szombaton érkezett a motorosok java, hiszen mindenki igyekezett, hogy a közkedvelt felvonulást ezúttal se hagyja ki, délután öt órakor, rendőri kísérettel Muzslyától Nagybecskerek központjáig motoroztak a részvevők, majd onnan vissza a találkozó helyszínére, ahol motoros, ügyességi játékokat rendeznek részükre.

Ami a koncerteket illeti, csütörtökön helyi, fiatal zenekarok koncerteztek, tegnap este fellépett egy fiatal muzslyai zenészlány, Szanella az együttesével, majd a Satelit zenekar szórakoztatta a szép számú közönséget.

Ma este újabb koncertekkel lepik meg a vendégeket, két együttes koncertjére kerül sor, fellép a Bandx (AC/DC tribute band) és a Supermensi rock együttes. A motorosok egyébként nem fizetnek belépőt, míg a "gyalogosok" részére 200 dinárba kerül a belépő.

A motoros találkozó holnap reggel zárul.


Kónya-Kovács Otília

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A horvát-szlovén határon fekvő Donji Macelj lakóit ma meglepte a hótakaró, főként azután, hogy tegnap csaknem 30 Celsius fokot mértek. Szlovénia hegyvidéki részein hótorlaszok alakultak ki, de kedden délelőtt jég is esett. Roglán is esik a hó – adta hírül a 24sata horvát portál. A horvát meteorológiai intézet...
2024. ÁPRILIS 16.
[ 18:00 ]
Bill Clinton egykori amerikai elnök után Tony Blair volt brit miniszterelnök is szobrot kap Koszovóban, a szoboravatás júniusban várható. A Kosovo Online hírportál beszámolója szerint a dél-koszovói Ferizaj város vezetése tavaly novemberben engedélyezte a szobor felállítását, amelyet a várakozások szerint június...
2024. ÁPRILIS 16.
[ 16:05 ]
Két rab szökésében segíthetett az a tizenhét rendőr, akiket hétfőn fogtak el a szervezett bűnözés elleni ügyészség parancsára Észak-Macedóniában - jelentette a Vesti.mk hírportál. Az ügyészség közleménye szerint hat rendőrt azzal gyanúsítanak, hogy tavaly októberben egy gyilkosság miatt elítélt férfi...
2024. ÁPRILIS 15.
[ 17:23 ]
Beolvasás folyamatban