Magazin
31 kiló marihuána akadt fenn Röszkénél
Betűméret:             

Autója alvázába rejtve 63 millió forint értékű drogot próbált meg Magyarországra csempészni egy montenegrói férfi - jelentette honlapján a rendőrség pénteken.

A 24 éves csempész a röszkei határátkelőhelyen jelentkezett belépésre személyautójával csütörtökön.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a jármű hátsó ülései alatti padlózatnál utólagos átalakítás nyomait vették észre, ezért az egész autót átvizsgálták. A padlólemez megbontásakor több fóliacsomag vált láthatóvá, amelyek növényi törmeléket tartalmaztak.

A helyszínre érkező nyomozók a kialakított rejtekhelyen 30 csomagban több mint 31 kilogrammnyi kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le. A helyszínen elvégzett gyorsteszt, valamint az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag marihuána.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A férfi ellen különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. (MTI)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A közösségi közlekedésben az elmúlt évtizedek legjelentősebb tarifareformját hajtja végre az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM), valamint a MÁV-VOLÁN-csoport. Március elsejétől teljesen új rendszer váltja fel a napjainkra már talán nehezen áttekinthető, idejétmúlt kedvezményrendszert. Az új tarifarendszer...
2024. MÁRCIUS 25.
[ 23:00 ]
Szerbiában is nemrég lépett életbe az új jogszabály, miszerint súlyos, megismételt közlekedési szabálysértés esetén a vezetőtől elkobozhatják a járművet. Hát nem ez történt egy 36 éves szerb férfival Ausztriában! Történetesen ott is nemrég vezették be a büntetésnek ezt a fajtáját. A Kronen Zeitung híre alapján...
2024. MÁRCIUS 25.
[ 22:17 ]
Ron DeSantis floridai kormányzó hétfőn aláírta azt a törvényt, mely szerint a 14 év alattiak egyáltalán nem használhatják a közösségi médiát, a 14 és 15 éveseknek pedig szülői hozzájáruláshoz kötik a használatát – írja a Reuters tudósítására hivatkozva a porfolio.hu. A törvény értelmében a 14 év alattiak...
2024. MÁRCIUS 25.
[ 22:04 ]
Beolvasás folyamatban