Média
Családi Kör (május 19.): A Joghurt és a Gulyás koalíciója
Betűméret:             

Gyakorlatilag azóta keresik az elemzők a párhuzamokat a kilencvenes évek és napjaink között, amióta a Szerb Haladó Párt hatalomra jutott az országban. Bajtai Kornél is kereste ezeket a párhuzamokat.
A Joghurt és a Gulyás koalíciója. Vajon kikre gondol Végel László e heti naplójegyzetében?
Kávé és ásványvíz. Valóban kis dolgok miatt aggódunk? – kérdezi Beretka Ferenc a lap pedagógus munkatársa, aki komolyan aggódik az oktatásügy közeli és távolabbi jövője okán.
Tóth László, a lap németországi vendégmunkása itthon volt, e heti jegyzetében egy kis párhuzamot is von a két ország között.
Ki lesz az ENSZ főtitkára? Megindult a jelöltek vetélkedése – erről ír Bálint István külpolitikus.
Idős emberek átverése. Magyarországon megszaporodtak a bűnbandák által elkövetett trükkös bűncselekmények, de Európa többi országában is hasonló a helyzet. Bálint József járta körül a témát.
Mennyit keresünk, és mire költjük? – A kellemetlen kérdést feszegeti Nagy Nándor.
Sporttörténeti események voltak a Formula–1-en, a jégkorong-vb-n és más versenyeken is – olvassák el Piszár József összefoglalóját.
A héten olvashatunk még, illetve képes beszámolókat találunk zentai, bezdáni, bácsföldvári, bácskossuthfalvi, budiszavai eseményekről.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Warner Bros, Discovery (WBD) bejelentette, hogy május 21-én több európai országban elindítja továbbfejlesztett tartalomsugárzó szolgáltatását, a Maxot. Az új streamingszolgáltató egyesíti a HBO Max kinálatát, és a Discovery ismeretterjesztő műsorait az Eurosport prémiumszolgáltatásával, hogy az egész család...
2024. MÁRCIUS 22.
[ 16:37 ]
A Vajdasági Újságírók Független Egyesülete (NDNV) arra kérte az ügyészséget és a rendőrséget, hogy sürgősen indítsanak eljárást azok ellen a személyek ellen, akik nyíltan gyilkossággal fenyegetik Dinko Gruhonjić egyetemi tanárt, az NDNV programigazgatóját. Ma reggel fenyegető üzenet jelent meg annak az épületnek a...
2024. MÁRCIUS 21.
[ 14:59 ]
Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete, amely ezúttal is több kategóriában díjazza a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságírókat, szerkesztőket, illetve szerkesztőségeket. Az Év Pályakezdő Újságírója díjjal idén Szarapka Szabolcsot, a Pannon RTV operatőrét tünteti...
2024. MÁRCIUS 20.
[ 14:25 ]
Beolvasás folyamatban