Média
Családi Kör (június 23.): Folytatásos vakáció
Betűméret:             

Mindenevők, avagy úgyis összeforr, ami összetartozik. A tartományban létrejött új koalíciókról ír a héten naplójegyzetében Végel László.

Az elmúlt napok a különböző viszonyok rendezéséről szóltak. Bajtai Kornélnak is ez a téma volt érdekes, valamint a szerb és horvát kapcsolatok rendezésére tett magas rangú találkozás.

Folytatásos vakáció. Rendőri kíséret és némi matematika. Szappanoperának nevezi Beretka Ferenc, a lap pedagógus munkatársa a tanévzárással kapcsolatos eseményeket.

Ne is haragudjanak, de szívesebben nézem a labdarúgó-Eb mérkőzéseit, mint a képviselőház üléseinek tévéközvetítését – mondja Nagy Nándor, aki jegyzetében ezúttal focizik.

Spanyolország választ. Lesz-e végre kormánya az országnak? Bálint István külpolitikus foglalkozik a témával.

Valósággá vált álmok. A James Bond-filmek előrevetítették a modern jövőt. Bálint József arról ír, hogy valaha a fantasztikum tárgykörébe tartozó kütyük mára megvalósultak.

Tóth László, a lap bonni tudósítója a héten a németországi tejválságról, három kulcsról, és arról is tudósít, hogy Európa rákbeteg.

Ítéletidő volt vasárnap és hétfőn Vajdaságban. Szentmihályon a jégverés után vöröslött a föld, Pancsován leírhatatlan hangzavar kísérte a tornádót.

Tartás és erő. Hetven éve néptáncolnak a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ deszkáin. Vígi Zsoldos Zsaklina volt a rendezvényükön.

A héten egyéb rendezvényekről is tudósít a Családi Kör. Magyarkanizsán görkorcsolyázók lepték el a várost, egy Óbecse közeli tanyát pedig amatőr festők népesítették be, Bajsán falunapot ültek, Újvidéken kézimunkázó asszonyok teadélutánoztak, Oromhegyesen pedig osztálytalálkozót tartottak a hatvan évvel ezelőtt elballagott diákok.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Warner Bros, Discovery (WBD) bejelentette, hogy május 21-én több európai országban elindítja továbbfejlesztett tartalomsugárzó szolgáltatását, a Maxot. Az új streamingszolgáltató egyesíti a HBO Max kinálatát, és a Discovery ismeretterjesztő műsorait az Eurosport prémiumszolgáltatásával, hogy az egész család...
2024. MÁRCIUS 22.
[ 16:37 ]
A Vajdasági Újságírók Független Egyesülete (NDNV) arra kérte az ügyészséget és a rendőrséget, hogy sürgősen indítsanak eljárást azok ellen a személyek ellen, akik nyíltan gyilkossággal fenyegetik Dinko Gruhonjić egyetemi tanárt, az NDNV programigazgatóját. Ma reggel fenyegető üzenet jelent meg annak az épületnek a...
2024. MÁRCIUS 21.
[ 14:59 ]
Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete, amely ezúttal is több kategóriában díjazza a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságírókat, szerkesztőket, illetve szerkesztőségeket. Az Év Pályakezdő Újságírója díjjal idén Szarapka Szabolcsot, a Pannon RTV operatőrét tünteti...
2024. MÁRCIUS 20.
[ 14:25 ]
Beolvasás folyamatban