Sport
LABDARÚGÁS: Storck 16 idegenlégióst hívott a keretébe
Betűméret:             

Bernd Storck szövetségi kapitány 16 idegenlégióst - köztük a zentai Nemanja Nikolićot - nevezett meg, akikre számít a magyar labdarúgó-válogatott novemberben soron következő két találkozóján.

"Számomra az Andorra elleni vb-selejtező határozza meg a mostani felkészülési időszakot, ezen a mérkőzésen a legjobb teljesítményünket kell nyújtanunk saját közönségünk előtt, számunkra most ez a legfontosabb" - mondta a szövetség (MLSZ) honlapjának a német szakember, aki a jövő hét elején egészíti ki a keretet a Magyarországon játszó futballistákkal, mert előtte, a hétvégi forduló során több bajnoki mérkőzést is megtekint.

A behívott idegenlégiósok névsorában nincs meglepetés.

A magyarok november 13-án Andorrát fogadják a Groupama Arénában a világbajnoki selejtezősorozat negyedik fordulójában, majd két nappal később, ugyancsak a Groupama Arénában barátságos mérkőzést játszanak a svédekkel. Utóbbi meccsen búcsúzik el a válogatottól Király Gábor, Juhász Roland, Vanczák Vilmos és Hajnal Tamás.

"Ami a svédek elleni meccset illeti, a legfontosabb, hogy nagyszerű játékosainktól méltó búcsút vegyünk. Ugyanakkor az is a célunk, hogy új, főként fiatal labdarúgókkal tudjuk tesztelni a saját játékstílusunkat" - fogalmazott Storck.

A magyar labdarúgó-válogatottba meghívott idegenlégiósok, kapusok: Gulácsi Péter (RB Leipzig), Megyeri Balázs (Greuther Fürth).
Védők: Bese Barnabás (Le Havre), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Kádár Tamás (Lech Poznan), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva), Lang Ádám (Dijon).
Középpályások: Kleinheisler László (Darmstadt), Nagy Ádám (Bologna),
Támadók: Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Németh Krisztán (al-Garafa), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Stieber Zoltán (Kaiserslautern), Szalai Ádám (Hoffenheim).

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Đoković menesztette horvát edzőjét - illusztráció
2024. MÁRCIUS 27.
[ 20:18 ]
A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte kedden a vendég koszovói csapatot a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. A két csapat első egymás elleni találkozóján Szoboszlai Dominik szerzett vezetést egy megpattanó lövéssel az 58. percben, a végeredményt pedig...
2024. MÁRCIUS 26.
[ 21:38 ]
Minden jegy elkelt a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor kezdődő, Koszovó elleni barátságos mérkőzésére. "Ahogy pénteken Törökországot, úgy kedden Koszovót is telt ház előtt fogadja a magyar csapat, miután minden belépő gazdára talált" - tájékoztatta az MTI-t Sipos...
2024. MÁRCIUS 26.
[ 11:27 ]
Vesztegetés és kenőpénz elfogadása miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték Csen Hszü-jüant, a kínai nemzeti futballszövetség korábbi vezetőjét - jelentette a kínai állami média kedden. Csent egy életre megfosztották politikai jogaitól, és minden személyes vagyonát elkobozzák - áll a közép-kínai...
2024. MÁRCIUS 26.
[ 8:30 ]
Beolvasás folyamatban