Szerbia
A lakások 75 százaléka már elkelt a majdni Belgrád Vízivárosban
Betűméret:             

A Belgrade Waterfront vállalat ma megkezdte árusítani a Belgrád Víziváros projektum A komplexuma toronyépületeinek lakásait, s Nikola Nedeljković, a cég igazgatója szerint az ingatanok 75 százaléka már el is kelt.

A kínálatban egytől négy szobás lakások találhatóak, kilátással a Szávára, a két toronyépületnek egyenként húsz emelete van. A cég közlése szerint minden egyes lakás kiváló minőségű lesz, nagy balkonokkal, hozzáféréssel a szávai sétányhoz és az éttermekhez, az értékesítés pedig az előzetes regisztráció elve alapján történik.

A leendő lakók az ígéretek szerint egy egész sor exkluzív szolgáltatást vehetnek igénybe, így például a fedett medencét, a jógázásra is pihenésre szolgáló helyiségeket, egy fitneszközpontot, játszóteret, tetőkerteket és a különböző aktivitásoknak otthont adó tágas teraszokat.

„Ez az első mérföldkő a projektum végrehajtása keretében. A vásárlók többsége Szerbiából származik, majd a diaszpóra következik” – mondta el Nedeljković, illetve hangsúlyozta, hogy a vásárlók nagy bizalma fényes jövőt ígér a projektumnak.

A tervek szerint a Belgrád Víziváros projektum keretében üzletközpontok, szállodák, oktatási intézmények, egészségügyi szolgálat, két kilométer hosszú sétány, valamint számos szórakozási lehetőséget kínáló parkok létesülnek majd.

A közlés szerint a városrészben kulturális negyed és történelmi tér is lesz, amely hozzájárul ahhoz, hogy Belgrád a kultúra és művészetek központjaként is fejlődjön. Az új városrész mintegy egymillió négyzetméteren terül majd el, az objektumok alapterülete pedig összesen mintegy 1,8 millió négyzetméter lesz.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Ana Brnabić, a szerb parlament elnöke ma úgy döntött, hogy elfogadja a Szerbia az erőszak ellen és a NADA koalíció köré tömörült ellenzék követelését, és június 2-án tartják meg a belgrádi, valamint az összes többi helyhatósági választást. Mint mondta, vasárnap írják ki a helyhatósági...
2024. ÁPRILIS 18.
[ 13:55 ]
Előállították a koszovói rendőrség négy tagját szerdán a közigazgatási átkelőnél tartott ellenőrzés során, egyiküket bent tartották, erősítette meg a Tanjugnak a szerbiai belügyminisztérium. „A koszovói rendőrség négy tagját előállították, egyikőjüket – a rendőrség igazgatójának helyettesét – bent...
2024. ÁPRILIS 18.
[ 11:48 ]
Christopher Cavoli, a NATO európai haderőinek legfelsőbb parancsnoka és az amerikai hadsereg európai parancsnokságának vezetője elmondta: a NATO úgy döntött, hogy megerősíti a tartalékos erőket Koszovóban (KFOR) és Bosznia-Hercegovinában (EUFOR Altea misszió). „Miután teljeskörű vizsgálatot folytattunk a KFOR-ban, arra...
2024. ÁPRILIS 18.
[ 9:48 ]
Beolvasás folyamatban