GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing
2017. április 21. [15:15]

Nenad Čanak váltja Marinika Tepićet a parlamenti bizottságokban

Nenad Čanak váltja Marinika Tepićet a parlamenti bizottságokban
Fotó: N1
Marinika Tepić

A szerb parlament felmentette a Vajdasági Szociáldemokrata Liga (LSV) egykori tisztségviselőjét, Marinika Tepićet, valamint az Elég volt (DJB) mozgalom három volt tagját és a Zöld Párt képviselőjét a parlamenti bizottságok tagságából.

Marinika Tepićet azokban a bizottságokban, ahol tag vagy helyettes tag volt, Nenad Čanak LSV-elnök váltja. Tepić állt az európai integrációval foglalkozó bizottság élén. Marinika Tepić egyébként az LSV-ből való kiválása után Zoran ®ivković Új Pártjához csatlakozott.

Rajta kívül leváltották még a Zöld Párt tagját, Goran Čabradit is, aki a Liberális Demokrata Párt vezetője, Čedomir Jovanović csatlakozása miatt lépett ki az LSV frakciójából.

Jovan Jovanovićot, Aleksandra Čabraját és Sonja Pavlovićot, akik február végén léptek ki a DJB mozgalomból, szintén felmentették bizottsági tagságukból. Jovan Jovanović mától nem tagja többé a szerb parlament állandó küldöttségének a nemzetközi parlamenti intézményekben. Helyette Aleksandar Stevanović tölti be ezt a posztot, írja a 021.


2017. április 25. [11:12]

A szerbiai vonatok az áru- és személyszállítás mellett hamarosan reklámüzeneteket is közvetítenek majd.A Novosti értesülései szerint a Srbija voz személyszállítással... >>

2017. április 25. [9:56]

Ma kezdődik meg az április diákhitel és ösztöndíj kifizetése, közölte az oktatási minisztérium.A diákhitel és az ösztöndíj összege 5.400 dinár havonta, az oktatási... >>

2017. április 24. [16:35]

Aleksandar Vučić kormányfő és Tomislav Nikolić, Szerbia elnöke ma tárgyaltak a kormány épületében, ahol a fontos politikai kérdésekről egyeztettek, főként a régió... >>1 euró 123.45 dinár
1 dollár 113.58 dinár
100 forint 39.61 dinár
100 dinár 252.44 forint
Vackor program óvodásoknak és iskolásoknak
Heti kérdés
Veszélyesnek tartja-e Albánia és Koszovó egyesüléséről szóló tiranai és pristinai (valamint preąevói-preshevai és bujanovaci-bujanoci) nyilatkozatokat?
Igen.
Nem.

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg!
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
A 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve