GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing

Izbor iz sadrzaja na srpskom

Kihelyezett konzuli fogadónapok

Az egyszerűsített honosítási eljárás logója

Lélekemelő logó


Életmód/egészségGaiaMegvalósult a Magyar Kormány támogatásával Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Bethlen Gábor Alap

Forum

Nemzeti Regiszter

MTI
Observer
A médiafigyelő
Imedia

2017. július 15. [18:37]

Torlódás a montenegrói határátkelőkön, verekedés is volt

Torlódás a montenegrói határátkelőkön, verekedés is volt
A Jabuka átkelőn is várni kellett a nap folyamán

A Szerbia és Montenegró közötti gostuni határátkelőn hatalmas a tömeg, az utasok órákat várnak, hogy átléphessék a határt, a nap folyamán már verekedés is volt.

A szerbiai határrendőrség szombat délutáni adatai szerint a gostuni határátkelőn 2-3 órás a várakozási idő, ezért inkább a Jabuka vagy a Mehov Krš átkelőt javasolják.

A Blic riportere a helyszínről jelentette, hogy a kocsisor három kilométeres, a várakozás többórás, s a nap folyamán volt néhány incidens is.

„Főként szerbiai rendszámú autók várakoznak arra, hogy bejussanak Montenegróba, az emberek fáradtak és türelmetlenek, információt legfeljebb az ellenkező irányból érkező autósoktól kapnak, akik azt tanácsolják, forduljanak vissza és keressenek másik átkelőt, mert itt káosz van”, mondta a Blic munkatársa, hozzátéve, a nap folyamán leszámolásokra is sor került, s a rendőrség is beavatkozott, egy újvidéki rendszámú, a sorba oldalról befurakodó kocsi útját például elzárták és „móresre akarták tanítani” a vezetőjét.

A szerb oldalon Gostunnál szombaton reggel mindössze egy sávot nyitottak meg, s emiatt torlódott fel a gépkocsisor. Később viszont, amikor látták a tömeget, a rendőrök és a vámosok szinte minden ellenőrzés nélkül engedték át a kocsikat.


Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka - hirdetési banner
2017. július 23. [8:42]

Megbízatása egy éve alatt 21 412 illegális migránst leplezett le a szerb katonaság és a rendőrség közös járőrszolgálata - számolt be róla vasárnap a Večernje Novosti. ... >>

2017. július 22. [16:36]

Nem volt szerencséje annak, aki pénteken indult nyaralni a Belgrád-Bar vonalon közlekedő vonattal, ugyanis a szerelvény több mint nyolc órai veszteglés után folytathatta... >>

2017. július 22. [12:00]

Továbbra is rendkívül erős a forgalom a határátkelőhelyeken. Az utasoknak mindenképpen több órás várakozásra kell számítaniuk, nem csak a legfrekventáltabbnak számító... >>Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka
Álláshirdetések gomb
1 euró 120.61 dinár
1 dollár 103.70 dinár
100 forint 39.47 dinár
100 dinár 253.3 forint
Vackor program óvodásoknak és iskolásoknak
Heti kérdés
Ki, illetve mi tehető inkább felelőssé, hogy elhúzódott és továbbra sem a Belgrád által elvárt ütemben halad Szerbia uniós csatlakozási folyamata?
Inkább Szerbia.
Inkább az EU.
Inkább a többi nyugat-balkáni ország.
Inkább a nemzetközi körülmények.

Tekintse meg az eddigi eredményt!

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg
A legutóbb kommentelt friss cikkek
(amelyek az utóbbi 24 órában jelentek meg)
Nyolc órát vesztegeltek Prijepoljenál a Belgrád-Bar vonat utasai
(Szerbia)
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
A 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve