Tükör
Ilyen Grammy-díjátadó sem volt még
Kettétörte Grammy-díját - Adele könnyek között utasította vissza az elismerést
Betűméret:             

Adele énekesnő nem érezte tisztességesnek, hogy nem Beyoncé nyerte el az év legjobb albumának járó díjat.

Az idei Grammy-díjátadó tele volt meglepetésekkel, hiszen amellett, hogy Kanye West és Justin Bieber (akik egyébként meg sem jelentek a gálán) sem tudta egyik jelölését sem díjra váltani, Beyoncé is csak két elismerést vihetett haza, holott kilenc kategóriában volt esélyes.

Adele azonban mindent vitt, övé lett az év felvétele, az év albumba, az év dala, az év vokális popalbuma és a legjobb szóló popelőadás kategóriában is ő győzött. Ekkora fölényre láthatóan nem számított a brit énekesnő, amikor a legjobb album kategóriában is az ő nevét mondták ki, szégyenlősen ment fel a színpadra, majd beszédével mindenkit megríkatott, köztük a várandós Beyoncét is, aki elől akaratán kívül happolta el az elismerést:

“Egyszerűen nem fogadhatom el ezt a díjat, nagyon hálás vagyok, de Beyoncé a legjobb előadó. Az ő albuma, a Lemonade olyan monumentális számomra, olyan jól átgondolt, gyönyörű és szívet melengető.” -mondta könnyeivel küszködve.

Ez az érzelmes beszéd olyannyira magával ragadta Adele-t, hogy Garmmy-jét kettétörte és felét felajánlotta példaképének.

Adele számára egyébként nem értek véget a megható jelenetek, hiszen miközben George Michaelről emlékezett meg, a Fastlove című dal előadása közben megcsuklott a hangja, mely után után elnézést kért a közönségtől, és újrakezdte a számot, amelyet végül könnyek között fejezett be. (hirado.hu/dailymail.co.uk)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A húsvéti szent három nap - illusztráció
2024. MÁRCIUS 28.
[ 11:18 ]
A világ leggazdagabb emberei - illusztráció
2024. MÁRCIUS 27.
[ 13:44 ]
Eladták a Jugoszláviát - illusztráció
2024. MÁRCIUS 22.
[ 18:21 ]
Valamivel több mint egy éve kezdődött el a nyugdíjaskártyák igénylése Szerbiában és majdnem fél éve használni is lehet. Sokan viszont azt kérdezik: de minek? A nyugdíjasoknak, de egyesületeiknek sem világos, mire fel volt a nagy hűhó, semmiért. Február végéig valamivel több mint 1,1 millió nyugdíjas igényelte és...
2024. MÁRCIUS 17.
[ 8:37 ]
Az oroszellenes szankciók kudarcot vallottak, és a nyugati pénzügyi elit Ukrajna vereségére számítva szívesen újítják fel a kereskedelmi kapcsolatokat Oroszországgal - írta Gabor Steingart újságíró a Focus magazinban megjelent cikkében. "Minden jel arra utal, hogy a Nyugat elveszettnek látja a konfliktust, és...
2024. MÁRCIUS 14.
[ 12:22 ]
Vasárnap este kezdődik, és 2024. április 8-án estig tart az iszlám hívők éves böjti időszaka, a ramadán. A ramadán a muszlim holdnaptár kilencedik hónapja, amely a hold járásától függően 29 vagy 30 napos. Az iszlám a mintegy 1,8 milliárd követőjével a kereszténység után a világ második legnagyobb vallása, és ma...
2024. MÁRCIUS 10.
[ 7:56 ]
Beolvasás folyamatban