GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing
2012. február 19. [18:30]

Kiégett három lakás Újvidéken

Kiégett három lakás Újvidéken

Három lakás teljesen kiégett, harminc továbbiban pedig kisebb-nagyobb károk keletkeztek, amikor ma reggel fél hat körül Újvidéken a Micsurin utca 40. számú házban tűz ütött ki.
Sérültek szerencsére nincsenek, de az anyagi kár jelentős.
Dragoslav Klisura, az újvidéki tűzoltóbrigád parancsnokának szavai szerint a tűz a 3. emeleti lakásból indult, s amikor a tűzoltók kiértek, már a felsőbb szintekre is átterjedt. (B92, RTV)


A kvótareferendumon szavazzunk nemmel, az otthonunkért
2016. szeptember 27. [18:07]

A szabadkai befogadóközpontban elszállásolt két migráns támadott meg tegnap egy kiskorú lányt, erősítette meg a hírt az RTS-nek a szabadkai alapfokú ügyészség. Az első... >>

2016. szeptember 27. [12:45]

Ismeretlen elkövetők hétfőn este hatalmas mennyiségű kőolajat, illetve kőolaj-származékot engedtek a nagykikindai csatornarendszerbe. A lakosok egészsége nincs... >>

2016. szeptember 27. [12:26]

A rendelkezésre álló adatok szerint Vajdaságban 13 százalékkal nőtt a turisták száma, tette közzé ma a turizmus világnapja alkalmából a Szerbiai Turisztikai Szervezet.A... >>Álláshirdetések gomb
Prosperitati Alapítvány
2016 a külhoni fiatal magyar vállalkozók éve
1 euró 123.17 dinár
1 dollár 109.53 dinár
100 forint 40.12 dinár
100 dinár 249.24 forint
Heti kérdés
Az igent vagy a nemet tartja a jó válasznak a vasárnapi magyarországi kvótareferendumon? A kérdés így szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"
Igen.
Nem.

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg!

Malac

Az étteremben a pincértanuló egy egész malacsültet szolgál fel a vendégnek. A főpincér figyeli, és nincs vele megelégedve:
- Legközelebb, ha ilyen ételt tálal, legyen szíves a fülébe egy kis petrezselymet tenni, a szájába pedig almát. A farkára külön kössön egy arany szalagot. Megértette?
- Hogyne, uram! De nem leszek úgy röhejes?

Vajdaság Ma forditói szolgáltatása