Vajdaság
Három személy halt meg Újvidéknél az autópályán történt balesetben
Betűméret:             

Három személy, köztük egy öt- és nyolcéves gyermek vesztette életét és ketten megsérültek abban a közlekedési balesetben, amely az éjjel 1 óra 30 perc körül történt az Újvidék–Szabadka autóúton, értesült a 021.rs.

Mirjana Bursać, a mentőszolgálat munkatársa elmondta, a három személy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

„Elhunyt egy öt- és egy nyolcéves gyerek, valamint egy 45 éves férfi. További két férfi megsérült, mindkét esetben súlyos testi sérülésekről van szó. Egy középkorú férfit eszméletlen állapotban szállítottak a Sürgősségi Központba, a másik állapota stabil volt, őt a központ sebészeti osztályára vitték” – részletezte Bursać a 021.rs-nek.

Elmondása szerint a baleset a Szabadka irányából Újvidékre tartó szakaszon történt. A helyszínre két orvoscsapat, valamint a tűzoltók és a rendőrök is kivonultak.

Az újvidéki rendőrség közleménye szerint a szerencsétlenség úgy történt, hogy egy macedón rendszámú kamion elütött egy, az autópályán elébe lépő férfit. Az után érkező osztrák rendszámú Mercedes nem akart áthajtani a földön fekvő testen, elrántotta a kormányt és először a szalagkorlátnak ütközött, majd a veszteglő kamionba csapódott. A balesetben az egyelőre nem azonosított gyalogos mellett a Mercedesben utazó két gyermek szönyethalt, míg a kamion és a személyautó vezetője súlyosan megsérült. A Mercedes sofőrje és a két gyermek osztrák állampolgárok voltak, míg az autóban utazó negyedik személy koszovói. A kamiont egy 52 éves macedón állampolgár vezette.

A szerencsétlenség miatt pénteken hajnalban lezárták az Ókér (Zmajevo) és Újvidék közötti szakaszt, azonban a forgalom a reggeli órákban helyreállt, tájékoztatott a Szerbia Útjai közvállalat.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Ma, március 28-án megkezdődött a tavaszi szünidő a vajdasági iskolák diákjai számára. A szünidő április 3-án, szerdán ér véget. A többi, szerbiai tanuló április 29-től, hétfőtől május 6-ig lesz tavaszi vakáción, és május 7-én térnek vissza az iskolapadokba. Ez egyben az utolsó szünidő is az idei tanév...
2024. MÁRCIUS 28.
[ 11:42 ]
A topolyai Žibelben megkezdődött a másodlagos szennyvíztisztító próbaüzeme. Újabb lépésként tekinthetünk erre, ami a környezetszennyezés megszűnte irányában lett meglépve. Az Európai Unió, Valamint Svájc és Svédország kormánya támogatásának köszönhetően, a szerbiai környezetvédelmi minisztériummal...
2024. MÁRCIUS 28.
[ 11:41 ]
Egy férfi és egy nő holttestére bukkantak ma reggel egy sztapári házban, nem messze Zombortól. Az N1 nem hivatalos információi szerint ma reggel 6 óra körül egy nő (39) és egy férfi (46) holttestét találták meg. A nyomozás még folyamatban van. A sajtójelentések szerint gyilkosságról és öngyilkosságról van szó,...
2024. MÁRCIUS 27.
[ 16:38 ]
Beolvasás folyamatban