Gazdaság
Ingyenes vállalkozói képzést tartottak Zentán

Miért válnak a vezetők a növekedéssel egyenes arányban a szervezet leggyorsabban kopó alkatrészévé? Hogyan tűnik el titokzatos módon a megtermelt eredmény? Miért válik egy növekvő szervezet a keresztirányú törekvések diliházává? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre kereste a választ a Miért maradnak kicsik a cégek, szervezetek? című ma délelőtti zentai előadásában Laczkó Péter, a budapesti Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt. igazgatója.

A szakember a magyarkanizsai Certop CO Rendszertanúsítási Kft. és a magyarkanizsai Mediation Team Kft. előadássorozatának negyedik állomásán, a zentai Városháza dísztermében tartotta meg előadását a községbeli és környékbeli vállalkozók, valamint intézmény- és szervezetvezetők számára.

A rendezvényen elsőként Sándor Tibor, a Certop International Holding dél-európai piacok igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, kiemelve, elsődleges céljuk az, hogy a vállalkozók, illetve az intézmények és a szervezetek vezetői számára olyan előadássorozatot biztosítsanak, amelynek révén folyamatosan hasznos és a gyakorlatban is megvalósítható tanácsokkal segítik hozzá őket az általuk irányított cég, intézmény vagy szervezet minél eredményesebb működéséhez.

Varga Viktor, a zentai községi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja üdvözlő beszédében köszönetet mondott a szervezőknek, amiért ezúttal éppen Zentát választották a községbeli és a környékbeli vállalkozók, illetve intézmény- és szervezetvezetők számára szervezett képzésük helyszínéül.

Az előadó, Laczkó Péter, a budapesti Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt. igazgatója előbb saját vállalatát mutatta be az egybegyűlteknek, akinek ezt követően azt igyekezett felvázolni, hogy milyen tényezők gátolhatják a leginkább a szervezetek növekedését, miközben hasznos tanácsokkal látta el őket a vezetés hatékonyságának növelésével kapcsolatban. A négy legfontosabb növekedést gátló tényezőként a létszámalattiságot, a szervezetlenséget, a képzetlenséget és az etikátlanságot emelte ki, és részletesen szólt ezek kiküszöbölésének lehetőségeiről is. Kifejtette, rendkívül fontos, hogy a vállalkozások, intézmények és szervezetek sikeresen működjenek, folyamatosan fejlődjenek, és mindig képesek legyenek elérni a céljaikat, ehhez viszont tudatos vezetésre van szükség, amihez nélkülözhetetlen a vezetők képzése.

A Miért maradnak kicsik a cégek, szervezetek? című képzést a magyarkanizsai Certop CO Rendszertanúsítási Kft. és a magyarkanizsai Mediation Team Kft. illetékesei a Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség és Zenta község önkormányzata támogatásával hívták életre.

H. A.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Magyarországon működő német vállalatok vezetői pozitívnak és biztatónak tartják a magyar gazdaság helyzetét, és hasonlónak látják saját ágazatukat és cégüket - mondta Dale A. Martin, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) elnöke a kamara idei konjunktúrajelentését bemutató sajtótájékoztatón,...
2018. ÁPRILIS 17.
[ 13:49 ]
A Magyar Telekom 4,54 milliárd forint (0,9 milliárd macedón dénár) összegű osztalékra jogosult macedóniai érdekeltségétől a tavalyi üzleti év után a száz százalékos tulajdonában álló leányvállalatán, a Stonebridge Communications AD Skopjén keresztül - közölte a Budapesti Értéktőzsde honlapján a távközlési...
2018. ÁPRILIS 16.
[ 18:25 ]
Szerbiában, noha az utóbbi évekhez képest, a szabályozásnak köszönhetően jelentősen háttérbe szorult a szürkegazdaság, az állam továbbra is naponta annyit veszít, amennyiből megépülhetne egy kilométer autópálya, jelentette ki Marko Čadež, a Szerbiai Gazdasági Kamara elnöke, a Vedd el a nyugtát és nyerj!...
2018. ÁPRILIS 15.
[ 16:14 ]
Beolvasás folyamatban