GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing

Izbor iz sadrzaja na srpskom

Kihelyezett konzuli fogadónapok

Az egyszerűsített honosítási eljárás logója

Lélekemelő logó


Életmód/egészségGaia


Internet ©tamparija reklám


Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Bethlen Gábor Alap

Forum

Nemzeti Regiszter

MTI
Observer
A médiafigyelő
Imedia

2017. november 14. [13:29]

Ingyenes vállalkozói képzést tartottak Zentán

Ingyenes vállalkozói képzést tartottak Zentán
Varga Viktor és Laczkó Péter a rendezvény megnyitóján

Miért válnak a vezetők a növekedéssel egyenes arányban a szervezet leggyorsabban kopó alkatrészévé? Hogyan tűnik el titokzatos módon a megtermelt eredmény? Miért válik egy növekvő szervezet a keresztirányú törekvések diliházává? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre kereste a választ a Miért maradnak kicsik a cégek, szervezetek? című ma délelőtti zentai előadásában Laczkó Péter, a budapesti Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt. igazgatója.

A szakember a magyarkanizsai Certop CO Rendszertanúsítási Kft. és a magyarkanizsai Mediation Team Kft. előadássorozatának negyedik állomásán, a zentai Városháza dísztermében tartotta meg előadását a községbeli és környékbeli vállalkozók, valamint intézmény- és szervezetvezetők számára.

A rendezvényen elsőként Sándor Tibor, a Certop International Holding dél-európai piacok igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, kiemelve, elsődleges céljuk az, hogy a vállalkozók, illetve az intézmények és a szervezetek vezetői számára olyan előadássorozatot biztosítsanak, amelynek révén folyamatosan hasznos és a gyakorlatban is megvalósítható tanácsokkal segítik hozzá őket az általuk irányított cég, intézmény vagy szervezet minél eredményesebb működéséhez.

Varga Viktor, a zentai községi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja üdvözlő beszédében köszönetet mondott a szervezőknek, amiért ezúttal éppen Zentát választották a községbeli és a környékbeli vállalkozók, illetve intézmény- és szervezetvezetők számára szervezett képzésük helyszínéül.

Az előadó, Laczkó Péter, a budapesti Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt. igazgatója előbb saját vállalatát mutatta be az egybegyűlteknek, akinek ezt követően azt igyekezett felvázolni, hogy milyen tényezők gátolhatják a leginkább a szervezetek növekedését, miközben hasznos tanácsokkal látta el őket a vezetés hatékonyságának növelésével kapcsolatban. A négy legfontosabb növekedést gátló tényezőként a létszámalattiságot, a szervezetlenséget, a képzetlenséget és az etikátlanságot emelte ki, és részletesen szólt ezek kiküszöbölésének lehetőségeiről is. Kifejtette, rendkívül fontos, hogy a vállalkozások, intézmények és szervezetek sikeresen működjenek, folyamatosan fejlődjenek, és mindig képesek legyenek elérni a céljaikat, ehhez viszont tudatos vezetésre van szükség, amihez nélkülözhetetlen a vezetők képzése.

A Miért maradnak kicsik a cégek, szervezetek? című képzést a magyarkanizsai Certop CO Rendszertanúsítási Kft. és a magyarkanizsai Mediation Team Kft. illetékesei a Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség és Zenta község önkormányzata támogatásával hívták életre.

H. A.


2017. november 17. [16:44]

November 18-án, vagyis holnap lép hatályba az új szabályzat azon kereskedelmi vállalatok, illetve üzletek számára, amelyek lehetővé teszik a halasztott fizetést. Az új... >>

2017. november 17. [13:58]

A Néphősök útja 19 szám alatti, egykor jól menő mezőgazdasági vállalat csődbiztosának döntése értelmében az első árverést 2017. december 15-én délelőtt 10 órai kezdettel... >>

2017. november 17. [10:08]

A Földművelésügyi Minisztérium (FM) több éves egyeztetéseinek köszönhetően péntektől lehetővé vált 13 magyar létesítmény számára, hogy tejet és tejtermékeket szállítson... >>Külhoni magyar állampolgárok választási regisztrációja gomb
Álláshirdetések gomb
1 euró 118.47 dinár
1 dollár 100.32 dinár
100 forint 37.95 dinár
100 dinár 263.48 forint
Heti kérdés
Helyesli-e a közös európai hadsereg létrehozására vonatkozó terveket?
Igen.
Nem.

Tekintse meg az eddigi eredményt!

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg
A legutóbb kommentelt friss cikkek
(amelyek az utóbbi 24 órában jelentek meg)
Demokrácia 1x1 – Középdöntő Vajdaságban
(Vajdaság)
Szerbia: Új szabályok a halasztott fizetés esetében
(Gazdaság)
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
A 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve
Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka