Gazdaság
Ingyenes vállalkozói képzést tartottak Zentán

Miért válnak a vezetők a növekedéssel egyenes arányban a szervezet leggyorsabban kopó alkatrészévé? Hogyan tűnik el titokzatos módon a megtermelt eredmény? Miért válik egy növekvő szervezet a keresztirányú törekvések diliházává? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre kereste a választ a Miért maradnak kicsik a cégek, szervezetek? című ma délelőtti zentai előadásában Laczkó Péter, a budapesti Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt. igazgatója.

A szakember a magyarkanizsai Certop CO Rendszertanúsítási Kft. és a magyarkanizsai Mediation Team Kft. előadássorozatának negyedik állomásán, a zentai Városháza dísztermében tartotta meg előadását a községbeli és környékbeli vállalkozók, valamint intézmény- és szervezetvezetők számára.

A rendezvényen elsőként Sándor Tibor, a Certop International Holding dél-európai piacok igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, kiemelve, elsődleges céljuk az, hogy a vállalkozók, illetve az intézmények és a szervezetek vezetői számára olyan előadássorozatot biztosítsanak, amelynek révén folyamatosan hasznos és a gyakorlatban is megvalósítható tanácsokkal segítik hozzá őket az általuk irányított cég, intézmény vagy szervezet minél eredményesebb működéséhez.

Varga Viktor, a zentai községi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja üdvözlő beszédében köszönetet mondott a szervezőknek, amiért ezúttal éppen Zentát választották a községbeli és a környékbeli vállalkozók, illetve intézmény- és szervezetvezetők számára szervezett képzésük helyszínéül.

Az előadó, Laczkó Péter, a budapesti Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt. igazgatója előbb saját vállalatát mutatta be az egybegyűlteknek, akinek ezt követően azt igyekezett felvázolni, hogy milyen tényezők gátolhatják a leginkább a szervezetek növekedését, miközben hasznos tanácsokkal látta el őket a vezetés hatékonyságának növelésével kapcsolatban. A négy legfontosabb növekedést gátló tényezőként a létszámalattiságot, a szervezetlenséget, a képzetlenséget és az etikátlanságot emelte ki, és részletesen szólt ezek kiküszöbölésének lehetőségeiről is. Kifejtette, rendkívül fontos, hogy a vállalkozások, intézmények és szervezetek sikeresen működjenek, folyamatosan fejlődjenek, és mindig képesek legyenek elérni a céljaikat, ehhez viszont tudatos vezetésre van szükség, amihez nélkülözhetetlen a vezetők képzése.

A Miért maradnak kicsik a cégek, szervezetek? című képzést a magyarkanizsai Certop CO Rendszertanúsítási Kft. és a magyarkanizsai Mediation Team Kft. illetékesei a Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség és Zenta község önkormányzata támogatásával hívták életre.

H. A.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Óriási eredmény, hogy több mint öt éve tart a keresetek emelkedése Magyarországon - mondta Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium (PM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adataira pénteken. Hozzátette: 2012-2018 között 51 százalékkal...
2018. JÚLIUS 20.
[ 10:49 ]
A topolyai Ipari Park területén, megkezdődött egy tejgyár építése és a Kite Kft. leendő logisztikai központjának a helyén is megkezdték a földmunkákat. Az épülő út és kerékpárút esetében pedig a beruházó az önkormányzat. Az elmúlt két évben a topolyai ipari park infrastruktúrájának a fejlesztésére mintegy 100...
2018. JÚLIUS 19.
[ 20:00 ]
Szerbia stratégiai partnert keres a bori rézbánya megmentésére, a befektetőnek legalább 350 millió dollárt kellene áldoznia a veszteséges állami vállalatra. A gazdasági minisztérium szerdán tette közzé felhívását a Politika című napilapban, amelyben közölte, olyan partnerek jöhetnek szóba, akik az utóbbi tíz évben...
2018. JÚLIUS 18.
[ 15:06 ]
Beolvasás folyamatban