Gazdaság
Ingyenes vállalkozói képzést tartottak Zentán

Miért válnak a vezetők a növekedéssel egyenes arányban a szervezet leggyorsabban kopó alkatrészévé? Hogyan tűnik el titokzatos módon a megtermelt eredmény? Miért válik egy növekvő szervezet a keresztirányú törekvések diliházává? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre kereste a választ a Miért maradnak kicsik a cégek, szervezetek? című ma délelőtti zentai előadásában Laczkó Péter, a budapesti Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt. igazgatója.

A szakember a magyarkanizsai Certop CO Rendszertanúsítási Kft. és a magyarkanizsai Mediation Team Kft. előadássorozatának negyedik állomásán, a zentai Városháza dísztermében tartotta meg előadását a községbeli és környékbeli vállalkozók, valamint intézmény- és szervezetvezetők számára.

A rendezvényen elsőként Sándor Tibor, a Certop International Holding dél-európai piacok igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, kiemelve, elsődleges céljuk az, hogy a vállalkozók, illetve az intézmények és a szervezetek vezetői számára olyan előadássorozatot biztosítsanak, amelynek révén folyamatosan hasznos és a gyakorlatban is megvalósítható tanácsokkal segítik hozzá őket az általuk irányított cég, intézmény vagy szervezet minél eredményesebb működéséhez.

Varga Viktor, a zentai községi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja üdvözlő beszédében köszönetet mondott a szervezőknek, amiért ezúttal éppen Zentát választották a községbeli és a környékbeli vállalkozók, illetve intézmény- és szervezetvezetők számára szervezett képzésük helyszínéül.

Az előadó, Laczkó Péter, a budapesti Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt. igazgatója előbb saját vállalatát mutatta be az egybegyűlteknek, akinek ezt követően azt igyekezett felvázolni, hogy milyen tényezők gátolhatják a leginkább a szervezetek növekedését, miközben hasznos tanácsokkal látta el őket a vezetés hatékonyságának növelésével kapcsolatban. A négy legfontosabb növekedést gátló tényezőként a létszámalattiságot, a szervezetlenséget, a képzetlenséget és az etikátlanságot emelte ki, és részletesen szólt ezek kiküszöbölésének lehetőségeiről is. Kifejtette, rendkívül fontos, hogy a vállalkozások, intézmények és szervezetek sikeresen működjenek, folyamatosan fejlődjenek, és mindig képesek legyenek elérni a céljaikat, ehhez viszont tudatos vezetésre van szükség, amihez nélkülözhetetlen a vezetők képzése.

A Miért maradnak kicsik a cégek, szervezetek? című képzést a magyarkanizsai Certop CO Rendszertanúsítási Kft. és a magyarkanizsai Mediation Team Kft. illetékesei a Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség és Zenta község önkormányzata támogatásával hívták életre.

H. A.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A filantróp üzletember a zöld technológiák európai elterjedését segítő startupot hozott létre.Breakthrough Energy Ventures néven, 100 millió eurós kezdőtőkével indított startupot Bill Gates. Céja az, hogy minél gyorsabban elterjessze a zöld technológiák használatát az öreg kontinensen. Gates – akit mindig is...
2018. OKTÓBER 19.
[ 10:31 ]
Augusztusban a bruttó átlagkereset 321 172 forint, a nettó átlagkereset 213 579 forint volt, egyformán 10,1 százalékkal több, mint egy évvel korábban. Az év első nyolc hónapjában a keresetek 11,8 százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához viszonyítva - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A...
2018. OKTÓBER 19.
[ 10:22 ]
A Société Générale Srbija bank új tulajdonosa az OTP bank lesz, tudta meg nem hivatalos forrásokból a Večernje novosti.A lap több forrásból is úgy értesült, hogy az OTP, amely egy évvel ezelőtt vásárolta meg a Vajdasági Bankot, már a Société Générale elemzését végzi és megszerezni készül a bankot.Amennyiben ez...
2018. OKTÓBER 18.
[ 10:47 ]
Beolvasás folyamatban