GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing

Izbor iz sadrzaja na srpskom

Kihelyezett konzuli fogadónapok

Az egyszerűsített honosítási eljárás logója

Lélekemelő logó


Életmód/egészségGaiaMegvalósult a Magyar Kormány támogatásával Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Bethlen Gábor Alap

Forum

Nemzeti Regiszter

MTI
Observer
A médiafigyelő
Imedia

2017. november 14. [13:29]

Ingyenes vállalkozói képzést tartottak Zentán

Ingyenes vállalkozói képzést tartottak Zentán
Varga Viktor és Laczkó Péter a rendezvény megnyitóján

Miért válnak a vezetők a növekedéssel egyenes arányban a szervezet leggyorsabban kopó alkatrészévé? Hogyan tűnik el titokzatos módon a megtermelt eredmény? Miért válik egy növekvő szervezet a keresztirányú törekvések diliházává? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre kereste a választ a Miért maradnak kicsik a cégek, szervezetek? című ma délelőtti zentai előadásában Laczkó Péter, a budapesti Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt. igazgatója.

A szakember a magyarkanizsai Certop CO Rendszertanúsítási Kft. és a magyarkanizsai Mediation Team Kft. előadássorozatának negyedik állomásán, a zentai Városháza dísztermében tartotta meg előadását a községbeli és környékbeli vállalkozók, valamint intézmény- és szervezetvezetők számára.

A rendezvényen elsőként Sándor Tibor, a Certop International Holding dél-európai piacok igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, kiemelve, elsődleges céljuk az, hogy a vállalkozók, illetve az intézmények és a szervezetek vezetői számára olyan előadássorozatot biztosítsanak, amelynek révén folyamatosan hasznos és a gyakorlatban is megvalósítható tanácsokkal segítik hozzá őket az általuk irányított cég, intézmény vagy szervezet minél eredményesebb működéséhez.

Varga Viktor, a zentai községi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja üdvözlő beszédében köszönetet mondott a szervezőknek, amiért ezúttal éppen Zentát választották a községbeli és a környékbeli vállalkozók, illetve intézmény- és szervezetvezetők számára szervezett képzésük helyszínéül.

Az előadó, Laczkó Péter, a budapesti Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt. igazgatója előbb saját vállalatát mutatta be az egybegyűlteknek, akinek ezt követően azt igyekezett felvázolni, hogy milyen tényezők gátolhatják a leginkább a szervezetek növekedését, miközben hasznos tanácsokkal látta el őket a vezetés hatékonyságának növelésével kapcsolatban. A négy legfontosabb növekedést gátló tényezőként a létszámalattiságot, a szervezetlenséget, a képzetlenséget és az etikátlanságot emelte ki, és részletesen szólt ezek kiküszöbölésének lehetőségeiről is. Kifejtette, rendkívül fontos, hogy a vállalkozások, intézmények és szervezetek sikeresen működjenek, folyamatosan fejlődjenek, és mindig képesek legyenek elérni a céljaikat, ehhez viszont tudatos vezetésre van szükség, amihez nélkülözhetetlen a vezetők képzése.

A Miért maradnak kicsik a cégek, szervezetek? című képzést a magyarkanizsai Certop CO Rendszertanúsítási Kft. és a magyarkanizsai Mediation Team Kft. illetékesei a Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség és Zenta község önkormányzata támogatásával hívták életre.

H. A.


2018. január 22. [11:35]

A világon tavaly megtermelt vagyon 82 százaléka a Föld lakosságának leggazdagabb egy százalékához került, a milliárdosok száma pedig rekordot ért el.Az utóbbi két évben... >>

2018. január 22. [9:26]

Kedden kezdődik és négy napon át tart a 48. Világgazdasági Fórum a svájci Davosban, ahol számos állam- és kormányfő mellett a gazdaság és a pénzügyi élet kiemelkedő... >>

2018. január 19. [11:16]

Az Európai Bizottság a legutóbbi, európai gazdaságról szóló jelentése szerint Szerbiában 2017-ben folytatódott a gazdaság felépülése, a beruházások pedig elősegítették a... >>Külhoni magyar állampolgárok választási regisztrációja gomb
Álláshirdetések gomb
1 euró 118.50 dinár
1 dollár 96.93 dinár
100 forint 38.30 dinár
100 dinár 261.06 forint
Heti kérdés
Hogyan értékeli Donald Trump elnökösködésének első évét? (Az 5-ös a legjobb.)
5
4
3
2
1

Tekintse meg az eddigi eredményt!

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka