Gazdaság
A Lidl további hét üzletet nyit Szerbiában
Betűméret:             

A Lidl kereskedelmi lánc tovább terjeszkedik Szerbiában, s az év végéig még hét üzletet nyit az országban, jelentette be Tomislav Šapina, a Lidl Szerbia igazgatója.

A vállalat az év végégi még egy üzletet nyit Belgrádban, valamint Versecen, Inđiján, Jagodinában, Nagykikindán, Kruševacon és Pancsován is megjelenik, írja a Beta.

Šapina a kereskedelmi lánc első 16 üzletének megnyitását követően megköszönte a vásárlóknak a türelmet, a dolgozóknak pedig a kitartást.

„A legjobb tudásunk szerint dolgoztunk, s elnézést kérek, ha valaki bármilyen kellemetlenséget tapasztalt” – mondta Šapina.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Garai László
2018. OKTÓBER 15. [ 14:38 ]

Ilyen méretű tarvágást a szerbiai élelmiszer kiskereskedelemben példának okáért egy magyarországi hálózat nem vihetne végbe - a Lidl megteheti.


Nyugat-Balkán: Egy régió, egy piac - Egy lépés előre az EU közös piaca felé címmel tartanak konferenciát Újvidéken, melyet Slobodan Cvetković gazdasági miniszter és Tomislav Momirović kül- és belkereskedelmi miniszter jelenlétében.nyitottak meg. Rajtuk kívül a konferencián részt vett Milan Đurić Újvidék...
2024. ÁPRILIS 15.
[ 15:01 ]
A kisnyugdíjasok részére április 10-én hirdette meg pályázatát a Szerbiai Nyugdíjasok Szövetsége (SAPENS) és a Függetlenség (Nezavisnost) Nyugdíjas Egyesület. A segélycsomagra azok a nyugdíjasok jogosultak, akiknek nyugdíja nem haladja meg a 24.987 dinárt. A mintegy 55 ezer csomagra 112 millió dinárt különítettek el,...
2024. ÁPRILIS 14.
[ 19:38 ]
Idén márciusban a fogyasztói árak a tavalyi év azonos időszakához képest átlagosan öt százalékkal nőttek. Ebből az élelmiszerek árának növekedése 2,4 százalékos, írja elemzésében a Nova ekonomija. Az élelmiszerek csoportján belül a hús egy év alatt 8,3 százalékkal drágult, a hal 4,8 százalékkal, a “tej,...
2024. ÁPRILIS 14.
[ 17:12 ]
Beolvasás folyamatban