Gazdaság
Május végétől további 100 ezer üdülési utalványt osztanak ki Szerbiában
Betűméret:             

Május 30-ától, keddtől a polgárok újra pályázhatnak a szerbiai üdülési utalványokra, jelentette be pénteken a Szerbiai Posta.

A belföldi üdülésre 100 ezer újabb utalványt osztanak ki.

Az üdülési utalványokat a nyugdíjasok, a munkanélküliek, az ápolási segélyre jogosultak, a 70.000 dinárnál kevesebbet kereső munkavállalók, a hadirokkantak, az agrárgazdaságok tulajdonosai és az egyetemisták igényelhetik. Aki eleget tesz ezeknek a kitételeknek és 5000 dináros kedvezménnyel szeretne üdülni az ország területén, a legközelebbi postán jelentkezhet.

„Azok a polgárok, akik megfelelnek az előírt feltételeknek, egyszerűen és gyorsan, várakozás nélkül átadhatják jelentkezésüket. A hatékonyabb eljárás céljából a kinyomtatott jelentkezési lapot előre is kitölthetik és a kísérő dokumentációval együtt leadják a legközelebbi postán” – közölte a Szerbiai Posta.

A jelentkezési lap elérhető a Szerbiai Posta és az idegenforgalmi és ifjúsági minisztérium honlapján.

A Szerbiai Posta az üdülési utalványokat ajánlott levélben kézbesíti a kérelmező lakcímére.

A Szerbiai Posta kapcsolattartó központjának (0700 100 300) tárcsázásával a felhasználók tájékozódhatnak pályázataik állapotáról és az utalványok felhasználásának feltételeiről.

Mint ismeretes, az idei első körben, januárban kevesebb mint két nap alatt kiosztották mind a 100.000 üdülési utalványt. (Beta)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Történelmi tranzakció, mostantól újra magyar tulajdonban van a Budapest Airport Zrt. A rendkívüli bejelentést ezekben a percekben tette meg a magyar kormány részéről a Nemzetgazdasági Minisztérium, írja a Világgazdaság a Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtöki közleményére hivatkozva.. A magyar állam a világ...
2024. JÚNIUS 6.
[ 17:57 ]
Szerbia további 1,5 milliárd dollár kölcsönt vett fel a nemzetközi pénzpiacon, tíz évre szóló fenntartható ESG-eurókötvények kibocsátásával. Mint ahogy a Nova ekonomija írja, az így összegyűlt pénzt szociális projektekre, oktatásra, metró- és vasútépítésre fordítják az ország északi részén, közölte a...
2024. JÚNIUS 6.
[ 17:06 ]
Történelmi jelentőségű megegyezés született arról Magyarország és Azerbajdzsán között, hogy hazánk részesedést vásárol a világ egyik legnagyobb földgázmezőjében, s ezáltal az ország ellátásbiztonsága új dimenzióba léphet - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és...
2024. JÚNIUS 5.
[ 12:53 ]
Beolvasás folyamatban