Közlemények
MTTK: Januárban ismét Téli Egyetem
Betűméret:             

A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a Magyar Nemzeti Tanács társzervezésében 2019. január 8-a és 12-e között negyedik alkalommal szervezi meg a Téli Egyetemet. A kilenc akkreditált képzés három helyszínen, Szabadkán, Magyarkanizsán és Muzslyán zajlik.

A továbbképzésre jelentkező pedagógusok az akkreditált programok mellett neves szakemberek plenáris előadásain és műhelyfoglalkozásain is részt vehetnek.

Dr. Csépe Valéria a kétnyelvűségről és a kognitív fejlődésről tart előadást, Besnyi Szabolcs pedig játék- és élménypedagógiai műhelyfoglalkozást tart. Dr. Csapó Benő plenáris előadásának témája a problémamegoldó gondolkodás mérése és iskolai fejlesztésének lehetőségei, Vicsek Annamária a közoktatás aktuális témáiról, a projektmódszerről és az e-naplóról tart előadást, míg Saláta Ugrai Krisztina előadásának címe E-napló a gyakorlatban.

A Magyar Nemzeti Tanács egy ingyenes képzést biztosít a Vajdaság területén dolgozó pedagógusok számára, akik 2018 őszén kísérő tanítóként vettek részt az MNT által támogatott szervezett kiránduláson.

A jelentkezési és a befizetési határidő 2018. december 28.

Bővebb információ Saláta Mónikánál kapható a monika.salata@magister.uns.ac.rs e-mail-címen vagy a 024/624-444-es telefonszámon, illetve a www.magister.uns.ac.rs/teliegyetem honlapon.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Túl a százon - illusztráció
2024. ÁPRILIS 11.
[ 15:11 ]
A Magyar Nemzeti Tanács elnöke a mai napon meghirdette a Vajdasági Jogászösztöndíj Program 2024–2025. évi ösztöndíjainak odaítélésére szóló pályázati felhívását. A kiírásra minden olyan személy pályázhat, aki nem rendelkezik felsőfokú végzettséggel, első ízben felvételizik a Szerb Köztársaság területén...
2024. ÁPRILIS 10.
[ 18:07 ]
Részvételükkel a belgrádi választásoknak nevezett színjátékban dr. Pásztor Bálint és a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) bebizonyította, hogy bűnrészesek a választási csalások elkövetésében, és a Szerb Köztársaság intézményeinek leépítésében - írja közleményében a Vajdasági Magyarok Demokratikus...
2024. ÁPRILIS 10.
[ 10:18 ]
Ada Község Önkormányzata és a Vadvirág Hagyományápoló Kör– a Szentháromság Római Katolikus Plébánia, Ada Község civil szervezetei és művelődési, oktatási intézményei, továbbá a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet támogatói és szakmai partnersége mellett –...
2024. MÁRCIUS 25.
[ 13:48 ]
Beolvasás folyamatban