Közlemények
Júniusban harmadik alkalommal szervezik meg az Óbecse éjjel fesztivált

Óbecsén június 14-én és 15-én Óbecse éjjel címmel harmadik alkalommal szerveznek a főtéren rendezvénysorozatot, amely keretében koncerteket, rövidfilmeket mutatnak be, de lesz számos kísérőrendezvény is.

Azok, akik elárusító-, illetve reklám-standjaikat szeretnék felállítani kérvényt adhatnak be az önkormányzat iktatójában (8-as számú iroda) május 31-ig. A standokat az Uroš Predić és a Zöldfás utca egy-egy szakaszán, valamint a műszaki iskolával szembeni Proleter nyomda parkolója területén helyezik el. A témában bővebb információt a 0648959068-as telefonszámon, illetve milicanesic@becej.rs e: mail címen lehet kapni.

A Városi Színház pályázatot hirdetett rövidfilmekre (30 percnél nem hosszabb játék-, dokumentum- és rajzfilmmel lehet jelentkezni). A jelentkezési határidő: május 25. A benyújtott munkákból tíz juthat el a 14-én bemutatásra kerülő fesztiválra. A legjobbnak minősülő film alkotója 50 ezer dináros jutalmat kap. A filmeket a rkf.becejnocu@gmail.com címre kell elküldeni. A jelentkezéshez csatolni kell a szerzők adatait és egy rövid szinopszist is. Bővebb tájékoztatást a pozoristebecej@gmail.com e-mail-címen vagy a 062/282- 062-es mobiltelefonszámon nyújtanak.

A kétnapos eseményen 2019-ben is összesen négy együttes, előadó koncertezik. A szervezők egyenlőre a magyarországi Ladánybene 27 és a Parni valjak együttesek fellépését jelentették be.

Az Óbecse éjjel fesztivált a felújított központi tér átadásakor 2017-ben szervezték meg először. A rendezvény igen nagy érdeklődést váltott ki úgy a helyi, mint a városba utazó turisták körében. 2018-ban több mint tízezren látogattak el a térre, ahol több zenekar nyújtott emlékezetes produkciót. A szervezők a 2019-es évben is emlékezetes éjszakát ígérnek, és tömeges részvételre számítanak.

Szilágyi Edit
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Ha bál, akkor „Tanderbal” - illusztráció
2019. JÚLIUS 14.
[ 18:33 ]
Az Óbecse községi Korrupcióellenes Helyi Akcióterv munkatestületi tagjainak kiválasztására kinevezett bizottság az akcióterv alkalmazását követő testület tagjai megválasztására nyilvános pályázatot írt ki július 5-én. A pályázatra 21 napig lehet jelentkezni. A részletek és a jelentkezési lap megtalálható a város...
2019. JÚLIUS 6.
[ 17:01 ]
A rendszerváltozás, valamint a Magyar Napló folyóirat indulásának 30. évfordulója alkalmából novellapályázatot hirdet a Magyar Napló Kiadó és a Magyar Írószövetség. A művek leadási határideje július 31. A Magyar Napló csütörtöki közleménye szerint a pályázat célja olyan novellák megalkotása, amelyek hőseik...
2019. JÚLIUS 4.
[ 19:15 ]
A tavaly ősszel a bajsai tájház udvarában hagyományos módszerekkel épült agyagégető katlankemence működését mutatják be 2019. július 6–7-én az Etno Hagyományápoló Kézművesek Köre táborában készült kerámiák kiégetésével. Az Etno Hagyományápoló Kézművesek Köre már másfél évtizede szervez kézműves...
2019. JÚLIUS 4.
[ 12:21 ]
Beolvasás folyamatban