Közlemények
Még várják a jelentkezőket a MadT táborba

Színjátszást, rendezést, mozgásművészetet kedvelő, közös alkotásra és kísérletezésre nyitott fiatalokat várnak a szervezők idén nyáron is Zentára, a Vajdasági Magyar Amatőr és Diákszínjátszók Tizenkettedik Táborába, a MAdT-ba, amely 2019. július 7-től 14-ig tart.

A tábor elsősorban azoknak a fiataloknak kínál (15 éves kortól) tartalmas feltöltődést, akik a Vajdaság különböző pontjain működő színjátszó társulatoknak már tagjai, vagy – ha még nem azok – szívesen kapcsolódnának be egy-egy csoport munkájába, ugyanakkor amatőr és gyakorlott rendezőket is várnak.

Az idén öt csoportba lehet jelentkezni: színjátszó csoport, mozgásszínházi csoport, alkalmazott játék és dráma csoport, rendezői csoport, valamint a rendezői csoport színészei.

A tábor ideje alatt a résztvevők a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégiumban teljes ellátást (napi három étkezést és szállást) kapnak.

A tábor 7000 dinárba kerül, amelyet előre szükséges befizetni, ez több részletben is megtehető. A rendezői csoport színjátszói számára ingyenes a részvétel!

Bővebb információk e-mailben vagy telefonon is kérhetők:

Varga Tamásnál a +381 62 566 213, tamas@vmmi.org, vagy

Sutus Áronnál +381 69 551 8 222, szinjatszas@vmmsz.org.

Jelentkezési határidő: 2019. június 7.

Bővebb információk a táborról, a csoportokról és az oktatókról a VMMI honlapján találhatók, ahogy a jelentkezési lap is.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Őszi fesztivál Péterrévén - illusztráció
2019. AUGUSZTUS 23.
[ 10:40 ]
A VMSZ Temerini Helyi Szervezete mélységesen elítéli a vasárnap történt temerini támadást, melyben a TSC hazatérő magyar szurkolóit ért bántalmazás. Arra kéri az illetékes szerveket, hogy minél előbb találja meg az elkövetőket és folytassa le ellenük az eljárást. Sziveri Béla, a VMSZ Temerini HSZ elnöke
2019. AUGUSZTUS 22.
[ 9:55 ]
Ötvenhattal több, eddig várólistán lévő leendő óvodás iratkozhat be szeptember 2-án az óbecsei Labud Pejovic Iskoláskor Előtti Intézménybe. A szülők megnövekedett igénye, hogy gyermekeik a nap egy részét az intézményben tölthessék arra ösztönözte a vezetőséget, hogy kérelemmel forduljanak az illetékes...
2019. AUGUSZTUS 21.
[ 18:30 ]
Az óbecsei Fiatalok Egyesülete hagyományos rendezvényre, Játékok határok nélkül címmel hívja és várja az érdeklődőket korhatár nélkül augusztus 23-án a Đorđe Predin Badža nevet viselő sportközpontba 15 órai kezdettel. Ahogyan a szervezők fogalmaztak, a részvétel ingyenes, a játékosok csak a jó kedvüket kell,...
2019. AUGUSZTUS 21.
[ 17:31 ]
Beolvasás folyamatban