Közlemények
Még várják a jelentkezőket a MadT táborba

Színjátszást, rendezést, mozgásművészetet kedvelő, közös alkotásra és kísérletezésre nyitott fiatalokat várnak a szervezők idén nyáron is Zentára, a Vajdasági Magyar Amatőr és Diákszínjátszók Tizenkettedik Táborába, a MAdT-ba, amely 2019. július 7-től 14-ig tart.

A tábor elsősorban azoknak a fiataloknak kínál (15 éves kortól) tartalmas feltöltődést, akik a Vajdaság különböző pontjain működő színjátszó társulatoknak már tagjai, vagy – ha még nem azok – szívesen kapcsolódnának be egy-egy csoport munkájába, ugyanakkor amatőr és gyakorlott rendezőket is várnak.

Az idén öt csoportba lehet jelentkezni: színjátszó csoport, mozgásszínházi csoport, alkalmazott játék és dráma csoport, rendezői csoport, valamint a rendezői csoport színészei.

A tábor ideje alatt a résztvevők a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégiumban teljes ellátást (napi három étkezést és szállást) kapnak.

A tábor 7000 dinárba kerül, amelyet előre szükséges befizetni, ez több részletben is megtehető. A rendezői csoport színjátszói számára ingyenes a részvétel!

Bővebb információk e-mailben vagy telefonon is kérhetők:

Varga Tamásnál a +381 62 566 213, tamas@vmmi.org, vagy

Sutus Áronnál +381 69 551 8 222, szinjatszas@vmmsz.org.

Jelentkezési határidő: 2019. június 7.

Bővebb információk a táborról, a csoportokról és az oktatókról a VMMI honlapján találhatók, ahogy a jelentkezési lap is.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A nagy esőzések, valamint a hirtelen megnövekedett hőmérséklet következtében szúnyoginvázió elé nézünk. Ennek megakadályozására Óbecse község területén június 10-én 18 és 22 óra között szúnyogirtást végeznek levegőből és földről egyaránt. A szúnyogok napfelkeltekor és napnyugtakor a legaktívabbak, ezért a...
2019. JÚNIUS 7.
[ 17:34 ]
A Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért (KÁMME) Alapítvány a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alapkezelő támogatásával megvalósuló, a Kárpát-medencei keresztény alkotóművészet támogatása c. program keretében keresztény képzőművészeti alkotótábort szervez határon túli magyar művészek számára,...
2019. JÚNIUS 6.
[ 15:54 ]
Az Európai Unió IPA (Instrument for Pre-accession Assistance – Előcsatlakozási Támogatási Eszköz) alapjából támogatott Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program Magyarország-Szerbia összesen 10 380 000 eurós összértékű IPA-keretösszeggel indította el a Magyarország-Szerbia határtérség pályázóit és...
2019. JÚNIUS 5.
[ 15:06 ]
Beolvasás folyamatban