Közlemények
Még várják a jelentkezőket a MadT táborba

Színjátszást, rendezést, mozgásművészetet kedvelő, közös alkotásra és kísérletezésre nyitott fiatalokat várnak a szervezők idén nyáron is Zentára, a Vajdasági Magyar Amatőr és Diákszínjátszók Tizenkettedik Táborába, a MAdT-ba, amely 2019. július 7-től 14-ig tart.

A tábor elsősorban azoknak a fiataloknak kínál (15 éves kortól) tartalmas feltöltődést, akik a Vajdaság különböző pontjain működő színjátszó társulatoknak már tagjai, vagy – ha még nem azok – szívesen kapcsolódnának be egy-egy csoport munkájába, ugyanakkor amatőr és gyakorlott rendezőket is várnak.

Az idén öt csoportba lehet jelentkezni: színjátszó csoport, mozgásszínházi csoport, alkalmazott játék és dráma csoport, rendezői csoport, valamint a rendezői csoport színészei.

A tábor ideje alatt a résztvevők a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégiumban teljes ellátást (napi három étkezést és szállást) kapnak.

A tábor 7000 dinárba kerül, amelyet előre szükséges befizetni, ez több részletben is megtehető. A rendezői csoport színjátszói számára ingyenes a részvétel!

Bővebb információk e-mailben vagy telefonon is kérhetők:

Varga Tamásnál a +381 62 566 213, tamas@vmmi.org, vagy

Sutus Áronnál +381 69 551 8 222, szinjatszas@vmmsz.org.

Jelentkezési határidő: 2019. június 7.

Bővebb információk a táborról, a csoportokról és az oktatókról a VMMI honlapján találhatók, ahogy a jelentkezési lap is.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A hónap végéig várják még a középiskolások jelentkezését az Irodalmi Jelen vers- és prózapályázatán. A pályázóik középiskolás diákok lehetnek. A szerkesztőség tagjaiból álló zsűri bírálja el a műveket. A pályamunkák jeligések. A honlapra ezekkel a jeligékkel, álnevekkel kerülnek fel az írások A...
2020. JÚLIUS 3.
[ 19:24 ]
A Hagyományok Háza hetedik alkalommal szervezi meg az Országos Fiatal Népi Ékszerkészítők Tehetséggondozó Táborát a Nemzeti Tehetség Program támogatásával, a találkozó által már közel száz fiatal tehetség juthatott táborozási lehetőséghez. Idén Tápiószentmártonon, augusztus 10-14. között rendezik a programot....
2020. JÚLIUS 2.
[ 16:42 ]
A 2020-as év egy fontos mérföldkövet jelent a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének tanárképzési programjában, ugyanis az egyik legjelentösebb rendezvényünk idén 20. évét ünnepli. Két évtized kitartó munkája á11 mögöttünk, ahol az évek során több száz előadó és megannyi pedagógus próbált választ keresni...
2020. JÚLIUS 2.
[ 9:00 ]
Beolvasás folyamatban