Közlemények
Szabadka: Nyári foglalkozások gyerekeknek a VM4K-ban

A VM4K idén három különböző tematikájú, a gyermek- és ifjúsági korosztályhoz egyaránt szóló tábort szervez július 1. és 12. között. Jelentkezni lehet: 8:00–15:00 óráig a 024/672-110-es telefonszámon, e-mailben az office@vm4k.org.rs címen, illetve Facebook-üzenetben. A táborok ingyenesek. A részletes programok is a Facebookon találhatóak.

KREATÍV KALANDOK TÁBOR

A résztvevők minden nap más és más, a korosztályuk számára érdekes témával ismerkedhetnek meg, melyek során játékos módon személyiség- és önismereti késségeik fejlesztésére kerül sor.

Délelőttönként 8 órától ismerkedős, mozgásos játékokon vehetnek részt a kicsik, majd kézműves foglalkozásokat tartanak 9 órától. Az előadók naponta változnak. Megismerhetik a szövéssel készített képek fortélyait, kagylókból készíthetnek tárgyakat, barátságkarkötőt készíthetnek.

10.30-tól különféle mesterségekkel ismerkedhetnek a tábor résztvevői. Megtudhatják, mivel foglalkozik egy bábművész, egy labdarugó edző, egy műsorvezető, egy íjász. Bemutatkozik Jancsi bohóc, lesz drámajáték és még sok minden más. Foglalkozásvezetők: Molnár Róbert, Csizmár Zsolt, Szakács Tamás, Soós Georgina, Kálló Béla és mások.

KAMASZTÁBOR

Az Én és a világ elnevezésű foglalkozás rendezvényei hétfőtől péntekig 16 órakor kezdődnek. Az első héten a gyerekeket Bálint Nóra csoportvezető elkalauzolja a legó világába, megismerkedhetnek a kódolás rejtelmeivel.

17.30-tól személyiségfejlesztő, önkifejezést erősítő improvizációs gyakorlatokat tart Szemerédi Bernadett. Szó lesz a hivatásválasztásról és a művészi kifejezésről is.

19.30-tól az uzsonna után Harmat Ildikó, Miskolci Renátó és Remete Károly várja a gyerekeket. Szó lesz a vlog készítésének alapjairól, a sikeres mobiltelefonos fotózásról, a kamaszok arcápolási tippeket kaphatnak, illetve ötleteket, hogy házibulira milyen vendégváró finomságokat készítsenek.

A második héten (július 8-12.) 16 órától a kreatív videókészítést tanulhatják meg az érdeklődők mobiltelefonnal Molnár Edvárdtól és Miskolci Renátótól. 17.30-tű folytatódnak a személyiségfejlesztő, önkifejezést erősítő improvizációs gyakorlatok Szemerédi Bernadettel, illetve csapatépítő foglalkozásokat tart Sándor Szilvia.

19.30-tól a testformálásról, pénzügyi kérdésekről, a 3D nyomtatásról, a nyári finomságokról és a táborozásról lesz majd szó. Előadók: Rédler Nikoletta, Ötvös Attila, Muhi Béla, Dávid József és Remete Károly.

INFORMATIKAI TÁBOR

Élményalapú vizuális programozás - informatikai tábort is szerveznek a két hét alatt, mégpedig július 1–5. között 8–10 évesek részére, július 8–12. között pedig 10–12 évesek részére. A foglalkozásokat délelőtt 9 és 11 óra között tartják. A tábor ingyenes. A képzés alapja a vizuális programozási nyelvek megismertetése és alkalmazása. Előtudásra nincs szükség.

N. E.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Hagyományok Háza hetedik alkalommal szervezi meg az Országos Fiatal Népi Ékszerkészítők Tehetséggondozó Táborát a Nemzeti Tehetség Program támogatásával, a találkozó által már közel száz fiatal tehetség juthatott táborozási lehetőséghez. Idén Tápiószentmártonon, augusztus 10-14. között rendezik a programot....
2020. JÚLIUS 2.
[ 16:42 ]
A 2020-as év egy fontos mérföldkövet jelent a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének tanárképzési programjában, ugyanis az egyik legjelentösebb rendezvényünk idén 20. évét ünnepli. Két évtized kitartó munkája á11 mögöttünk, ahol az évek során több száz előadó és megannyi pedagógus próbált választ keresni...
2020. JÚLIUS 2.
[ 9:00 ]
A Palics Magyar Művelődési Egyesület, a Palics Helyi Közösség és a palicsi Miroslav Antić Általános Iskola NYÁRI NAPKÖZIT szervez a palicsi iskola napközijében 4-től 14 éves korú gyermekek számára. A résztvevőket jó társaság, kézműves foglalkozások, társasjátékok, sok mozgás és kiváló hangulat várja. A...
2020. JÚLIUS 1.
[ 13:40 ]
Beolvasás folyamatban