Közlemények
Szabadka: Nyári foglalkozások gyerekeknek a VM4K-ban

A VM4K idén három különböző tematikájú, a gyermek- és ifjúsági korosztályhoz egyaránt szóló tábort szervez július 1. és 12. között. Jelentkezni lehet: 8:00–15:00 óráig a 024/672-110-es telefonszámon, e-mailben az office@vm4k.org.rs címen, illetve Facebook-üzenetben. A táborok ingyenesek. A részletes programok is a Facebookon találhatóak.

KREATÍV KALANDOK TÁBOR

A résztvevők minden nap más és más, a korosztályuk számára érdekes témával ismerkedhetnek meg, melyek során játékos módon személyiség- és önismereti késségeik fejlesztésére kerül sor.

Délelőttönként 8 órától ismerkedős, mozgásos játékokon vehetnek részt a kicsik, majd kézműves foglalkozásokat tartanak 9 órától. Az előadók naponta változnak. Megismerhetik a szövéssel készített képek fortélyait, kagylókból készíthetnek tárgyakat, barátságkarkötőt készíthetnek.

10.30-tól különféle mesterségekkel ismerkedhetnek a tábor résztvevői. Megtudhatják, mivel foglalkozik egy bábművész, egy labdarugó edző, egy műsorvezető, egy íjász. Bemutatkozik Jancsi bohóc, lesz drámajáték és még sok minden más. Foglalkozásvezetők: Molnár Róbert, Csizmár Zsolt, Szakács Tamás, Soós Georgina, Kálló Béla és mások.

KAMASZTÁBOR

Az Én és a világ elnevezésű foglalkozás rendezvényei hétfőtől péntekig 16 órakor kezdődnek. Az első héten a gyerekeket Bálint Nóra csoportvezető elkalauzolja a legó világába, megismerkedhetnek a kódolás rejtelmeivel.

17.30-tól személyiségfejlesztő, önkifejezést erősítő improvizációs gyakorlatokat tart Szemerédi Bernadett. Szó lesz a hivatásválasztásról és a művészi kifejezésről is.

19.30-tól az uzsonna után Harmat Ildikó, Miskolci Renátó és Remete Károly várja a gyerekeket. Szó lesz a vlog készítésének alapjairól, a sikeres mobiltelefonos fotózásról, a kamaszok arcápolási tippeket kaphatnak, illetve ötleteket, hogy házibulira milyen vendégváró finomságokat készítsenek.

A második héten (július 8-12.) 16 órától a kreatív videókészítést tanulhatják meg az érdeklődők mobiltelefonnal Molnár Edvárdtól és Miskolci Renátótól. 17.30-tű folytatódnak a személyiségfejlesztő, önkifejezést erősítő improvizációs gyakorlatok Szemerédi Bernadettel, illetve csapatépítő foglalkozásokat tart Sándor Szilvia.

19.30-tól a testformálásról, pénzügyi kérdésekről, a 3D nyomtatásról, a nyári finomságokról és a táborozásról lesz majd szó. Előadók: Rédler Nikoletta, Ötvös Attila, Muhi Béla, Dávid József és Remete Károly.

INFORMATIKAI TÁBOR

Élményalapú vizuális programozás - informatikai tábort is szerveznek a két hét alatt, mégpedig július 1–5. között 8–10 évesek részére, július 8–12. között pedig 10–12 évesek részére. A foglalkozásokat délelőtt 9 és 11 óra között tartják. A tábor ingyenes. A képzés alapja a vizuális programozási nyelvek megismertetése és alkalmazása. Előtudásra nincs szükség.

N. E.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Topolya a részletekben lakozik - illusztráció
2019. JÚLIUS 22.
[ 12:13 ]
Búcsú a horgosi Domus Pacisban - illusztráció
2019. JÚLIUS 22.
[ 11:16 ]
Az óbecsei Tisza-parton augusztus 2. és 4-e között „Tanderbal” címmel harmadik alkalommal szerveznek fesztivált igen tarka, minden korosztály számára érdekesnek ígérkező programmal. A rendezvényt a Turista Szervezet rendezi. Fellép Ivana Selakov és az Amadeus zenekar, szombaton a Divlje Jagode együttes és a Skladište,...
2019. JÚLIUS 14.
[ 18:33 ]
A Vöröskereszt és a Vajdasági Vérátömlesztési Intézet szervezésében véradási akciót szerveztek Óbecsén. Ezúttal 104 személy adott vért, köztük heten először. Az Intézet ismét felhívja a figyelmet, hogy kicsik a vértartalék. Ez általában a nyár velejárója, mert sokan a hőség, illetve a vérnyomásuk emelkedése...
2019. JÚLIUS 10.
[ 21:15 ]
Zoran Pašalić köztársasági polgári jogvédő július 15-én, hétfőn a Polgári Jogvédő Napok elnevezésű kampány keretében munkatársaival látogatást tesz Magyarkanizsán. Az önkormányzati elöljárók mellett a község polgáraival is találkozni fog. 10.00 és 14.00 óra között kerül sor a polgári panaszok...
2019. JÚLIUS 10.
[ 13:21 ]
Beolvasás folyamatban