Közlemények
Óbecse: Pályázat a Korrupcióellenes Helyi Akcióterv követésével megbízott testület tagjainak megválasztására

Az Óbecse községi Korrupcióellenes Helyi Akcióterv munkatestületi tagjainak kiválasztására kinevezett bizottság az akcióterv alkalmazását követő testület tagjai megválasztására nyilvános pályázatot írt ki július 5-én. A pályázatra 21 napig lehet jelentkezni. A részletek és a jelentkezési lap megtalálható a város honlapján (http://www.becej.rs/category/конкурси-обавештења) szerb nyelven.

Az óbecsei Községi Képviselő-testület június 26-án hozott döntést a 2019-2023-as időszakra vonatkozó Korrupcióellenes Helyi Akcióterv jóváhagyásáról.

Az akcióterv stratégiai dokumentum, amelynek célja egy jól működő korrupcióellenes mechanizmus létrehozása, a jó irányítási elvek erősítése Óbecse község hivatalában és más olyan hatalmi szervekben, amelyek a lakosság és a helyi közösség szükségleteit és érdekeit szolgálják.

A munkatestület tagjelöltje eleget kell, hogy tegyen a pályázatban leírt nyolc pontba foglalt feltételeknek, és mellékelnie kell az életrajza mellett az igazolványát, illetve annak másolatát, nyilatkozatot kell tennie, hogy megfelel a pályázatban előírt feltételeknek és hogy a kijelentéseit a pályázat feltételeit illetőleg teljes büntetőjogi és anyagi felelőséggel teszi. Kijelentése az iskolai végzettségére, munkaviszonyára, telefonszámára és e-mail címére is vonatkozik.

A jelentkezők minden további információt Dalila Dujakovićnál, a bizottság elnökénél kaphatnak a 064 89 59 090-s telefonszámon vagy a dalila.dujakovic@becej.rs e-mail címen.

Szilágyi Edit
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

GasztroFeszt harmadszor - illusztráció
2019. SZEPTEMBER 21.
[ 18:09 ]
Dr. Szili Katalin miniszterelnöki megbízott 2019. szeptember 17-én 19.00 órakor köszöntőt mond a Radnóti Miklós születésének 110. és halálának 75. évfordulója alkalmából indított verszarándoklat zombori állomásán, a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A rendezvényt követően koszorúzásra kerül sor a zombori zsidó...
2019. SZEPTEMBER 16.
[ 18:23 ]
Mesemondó versenyt szervez „Ma én mesélek…” címmel az óbecsei Népkönyvtár és a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör Óbecsén. A megmérettetés három csoportban zajlik és az általános iskolák II-VII osztályos diákjai vehetnek részt. Jelentkezni szeptember 23-ig lehet. A bemutatkozás és megmérettetés e hónap 30-án...
2019. SZEPTEMBER 14.
[ 8:01 ]
A Kosztolányi Dezső Diáksegélyező Egyesület - KODDE pályázatot hirdet ösztöndíjak odaítélésére a 2019/2020-as tanévre. A pályázatra jelentkezhetnek: 1. azok a középiskolások és egyetemei hallgatók, akiknek bejelentett lakóhelyük a következő önkormányzatok területén van: Szabadka, Topolya, Magyarkanizsa,...
2019. SZEPTEMBER 13.
[ 9:01 ]
Beolvasás folyamatban