Közlemények
Óbecse: Pályázat a Korrupcióellenes Helyi Akcióterv követésével megbízott testület tagjainak megválasztására

Az Óbecse községi Korrupcióellenes Helyi Akcióterv munkatestületi tagjainak kiválasztására kinevezett bizottság az akcióterv alkalmazását követő testület tagjai megválasztására nyilvános pályázatot írt ki július 5-én. A pályázatra 21 napig lehet jelentkezni. A részletek és a jelentkezési lap megtalálható a város honlapján (http://www.becej.rs/category/конкурси-обавештења) szerb nyelven.

Az óbecsei Községi Képviselő-testület június 26-án hozott döntést a 2019-2023-as időszakra vonatkozó Korrupcióellenes Helyi Akcióterv jóváhagyásáról.

Az akcióterv stratégiai dokumentum, amelynek célja egy jól működő korrupcióellenes mechanizmus létrehozása, a jó irányítási elvek erősítése Óbecse község hivatalában és más olyan hatalmi szervekben, amelyek a lakosság és a helyi közösség szükségleteit és érdekeit szolgálják.

A munkatestület tagjelöltje eleget kell, hogy tegyen a pályázatban leírt nyolc pontba foglalt feltételeknek, és mellékelnie kell az életrajza mellett az igazolványát, illetve annak másolatát, nyilatkozatot kell tennie, hogy megfelel a pályázatban előírt feltételeknek és hogy a kijelentéseit a pályázat feltételeit illetőleg teljes büntetőjogi és anyagi felelőséggel teszi. Kijelentése az iskolai végzettségére, munkaviszonyára, telefonszámára és e-mail címére is vonatkozik.

A jelentkezők minden további információt Dalila Dujakovićnál, a bizottság elnökénél kaphatnak a 064 89 59 090-s telefonszámon vagy a dalila.dujakovic@becej.rs e-mail címen.

Szilágyi Edit
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Hagyományok Háza hetedik alkalommal szervezi meg az Országos Fiatal Népi Ékszerkészítők Tehetséggondozó Táborát a Nemzeti Tehetség Program támogatásával, a találkozó által már közel száz fiatal tehetség juthatott táborozási lehetőséghez. Idén Tápiószentmártonon, augusztus 10-14. között rendezik a programot....
2020. JÚLIUS 2.
[ 16:42 ]
A 2020-as év egy fontos mérföldkövet jelent a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének tanárképzési programjában, ugyanis az egyik legjelentösebb rendezvényünk idén 20. évét ünnepli. Két évtized kitartó munkája á11 mögöttünk, ahol az évek során több száz előadó és megannyi pedagógus próbált választ keresni...
2020. JÚLIUS 2.
[ 9:00 ]
A Palics Magyar Művelődési Egyesület, a Palics Helyi Közösség és a palicsi Miroslav Antić Általános Iskola NYÁRI NAPKÖZIT szervez a palicsi iskola napközijében 4-től 14 éves korú gyermekek számára. A résztvevőket jó társaság, kézműves foglalkozások, társasjátékok, sok mozgás és kiváló hangulat várja. A...
2020. JÚLIUS 1.
[ 13:40 ]
Beolvasás folyamatban