Közlemények
Óbecse: Pályázat a Korrupcióellenes Helyi Akcióterv követésével megbízott testület tagjainak megválasztására

Az Óbecse községi Korrupcióellenes Helyi Akcióterv munkatestületi tagjainak kiválasztására kinevezett bizottság az akcióterv alkalmazását követő testület tagjai megválasztására nyilvános pályázatot írt ki július 5-én. A pályázatra 21 napig lehet jelentkezni. A részletek és a jelentkezési lap megtalálható a város honlapján (http://www.becej.rs/category/конкурси-обавештења) szerb nyelven.

Az óbecsei Községi Képviselő-testület június 26-án hozott döntést a 2019-2023-as időszakra vonatkozó Korrupcióellenes Helyi Akcióterv jóváhagyásáról.

Az akcióterv stratégiai dokumentum, amelynek célja egy jól működő korrupcióellenes mechanizmus létrehozása, a jó irányítási elvek erősítése Óbecse község hivatalában és más olyan hatalmi szervekben, amelyek a lakosság és a helyi közösség szükségleteit és érdekeit szolgálják.

A munkatestület tagjelöltje eleget kell, hogy tegyen a pályázatban leírt nyolc pontba foglalt feltételeknek, és mellékelnie kell az életrajza mellett az igazolványát, illetve annak másolatát, nyilatkozatot kell tennie, hogy megfelel a pályázatban előírt feltételeknek és hogy a kijelentéseit a pályázat feltételeit illetőleg teljes büntetőjogi és anyagi felelőséggel teszi. Kijelentése az iskolai végzettségére, munkaviszonyára, telefonszámára és e-mail címére is vonatkozik.

A jelentkezők minden további információt Dalila Dujakovićnál, a bizottság elnökénél kaphatnak a 064 89 59 090-s telefonszámon vagy a dalila.dujakovic@becej.rs e-mail címen.

Szilágyi Edit
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Topolya a részletekben lakozik - illusztráció
2019. JÚLIUS 22.
[ 12:13 ]
Búcsú a horgosi Domus Pacisban - illusztráció
2019. JÚLIUS 22.
[ 11:16 ]
Az óbecsei Tisza-parton augusztus 2. és 4-e között „Tanderbal” címmel harmadik alkalommal szerveznek fesztivált igen tarka, minden korosztály számára érdekesnek ígérkező programmal. A rendezvényt a Turista Szervezet rendezi. Fellép Ivana Selakov és az Amadeus zenekar, szombaton a Divlje Jagode együttes és a Skladište,...
2019. JÚLIUS 14.
[ 18:33 ]
A Vöröskereszt és a Vajdasági Vérátömlesztési Intézet szervezésében véradási akciót szerveztek Óbecsén. Ezúttal 104 személy adott vért, köztük heten először. Az Intézet ismét felhívja a figyelmet, hogy kicsik a vértartalék. Ez általában a nyár velejárója, mert sokan a hőség, illetve a vérnyomásuk emelkedése...
2019. JÚLIUS 10.
[ 21:15 ]
Zoran Pašalić köztársasági polgári jogvédő július 15-én, hétfőn a Polgári Jogvédő Napok elnevezésű kampány keretében munkatársaival látogatást tesz Magyarkanizsán. Az önkormányzati elöljárók mellett a község polgáraival is találkozni fog. 10.00 és 14.00 óra között kerül sor a polgári panaszok...
2019. JÚLIUS 10.
[ 13:21 ]
Beolvasás folyamatban