Közlemények
Lezárult a Prosperitati Alapítvány VII. pályázati köre
A földvásárlási pályázatra október 31-éig lehet jelentkezni

A Prosperitati Alapítvány értesíti a közvéleményt, hogy a pályázati szabályzatokban foglaltaknak megfelelően 2019. július 31-én, 14 órakor lezárta a VII. pályázati kör pályázati kiírásait.

A pályázati határidőben több, mint 2500 beadvány került benyújtásra. A pályázati beadványok igen magas száma újabb bizonyíték arra, hogy a vajdasági magyar vállalkozókban és gazdálkodókban megvan a vállakozói kedv, rendelkeznek fejlesztési elképzelésekkel és sokan keresik az itthoni érvényesülés lehetőségét. Megállapíthatjuk azt is, hogy a pályázati kiírások találkoztak a közösség igényeivel.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a földvásárlási pályázat továbbra is nyitva áll, a benyújtási határidő 2019. október 31-én zárul.

A Prosperitati Alapítvány tájékoztatja a pályázókat és partnereit, hogy az általa működtetett honlap új arculattal érhető el, lehetőséget ad az érdeklődők célirányosabb tájékozódására. A honlapfejlesztés célja az új megjelenés mellett a könnyebb áttekinthetőség biztosítása és az egyszerűbb eligazodás segítése. Honlapunk változatlanlanul a www.prosperitati.rs webcímen érhető el.

Az Alapítvány magyarkanizsai és temerini irodái 2019. augusztus 1-től új helyszínen találhatóak meg. A magyarkanizsai területi irodát ezentúl a Fő utca 5/1/1 címen, míg a temerini területi irodát a Kossuth Lajos utca 32. szám alatt találják meg. Az irodák a megszokott munkaidőben hétfőtől--péntekig 9 és 15 óra között fogadják az ügyfeleket.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Vajdasági Magyar Demokrata Párt közleményben ítélte el a TSC szurkolói elleni támadást. "A Vajdasági Magyar Demokrata Párt a leghatározottabban elítéli a topolyai TSC hazatérő szurkolói elleni vasárnapi temerini támadást. Követeljük a bűnüldöző szervektől a tettesek mielőbbi kézre kerítését és...
2019. AUGUSZTUS 20.
[ 9:01 ]
A Hagyományok Háza vajdasági hálózata és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet idén is megszervezi a 120 órás viseletkészítő tanfolyamot Zentán. A tanfolyam során a résztvevők alapvető ismereteket szereznek a magyar népviseleti ruhadarabokról tájegységek, társadalmi rétegződés, életkor és alkalmak szerint....
2019. AUGUSZTUS 16.
[ 22:00 ]
Felhívjuk a népi kézművességgel foglalkozók figyelmét, hogy a Hagyományok Háza vajdasági hálózata 2019. október 18–19-én megszervezi a népi iparművészeti alkotások zsűrizését a zentai Városi Múzeum képtárában. A zsűrizést a Hagyományok Háza Népi Iparművészeti Osztálya által kijelölt szakemberek végzik. Az...
2019. AUGUSZTUS 15.
[ 16:25 ]
Beolvasás folyamatban