Közlemények
Lezárult a Prosperitati Alapítvány VII. pályázati köre
A földvásárlási pályázatra október 31-éig lehet jelentkezni

A Prosperitati Alapítvány értesíti a közvéleményt, hogy a pályázati szabályzatokban foglaltaknak megfelelően 2019. július 31-én, 14 órakor lezárta a VII. pályázati kör pályázati kiírásait.

A pályázati határidőben több, mint 2500 beadvány került benyújtásra. A pályázati beadványok igen magas száma újabb bizonyíték arra, hogy a vajdasági magyar vállalkozókban és gazdálkodókban megvan a vállakozói kedv, rendelkeznek fejlesztési elképzelésekkel és sokan keresik az itthoni érvényesülés lehetőségét. Megállapíthatjuk azt is, hogy a pályázati kiírások találkoztak a közösség igényeivel.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a földvásárlási pályázat továbbra is nyitva áll, a benyújtási határidő 2019. október 31-én zárul.

A Prosperitati Alapítvány tájékoztatja a pályázókat és partnereit, hogy az általa működtetett honlap új arculattal érhető el, lehetőséget ad az érdeklődők célirányosabb tájékozódására. A honlapfejlesztés célja az új megjelenés mellett a könnyebb áttekinthetőség biztosítása és az egyszerűbb eligazodás segítése. Honlapunk változatlanlanul a www.prosperitati.rs webcímen érhető el.

Az Alapítvány magyarkanizsai és temerini irodái 2019. augusztus 1-től új helyszínen találhatóak meg. A magyarkanizsai területi irodát ezentúl a Fő utca 5/1/1 címen, míg a temerini területi irodát a Kossuth Lajos utca 32. szám alatt találják meg. Az irodák a megszokott munkaidőben hétfőtől--péntekig 9 és 15 óra között fogadják az ügyfeleket.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Karácsonyi vásár Szenttamáson - illusztráció
2019. DECEMBER 13.
[ 16:03 ]
A 2019-es évben az állami földek árverezésének második fordulójára 2019. december 20-án kerül sor a magyarkanizsai Városháza dísztermében 10.00 órai kezdettel. Mintegy 2146 hektár állami föld kerül kalapács alá egy-, illetve tízéves bérleti futamidőre. Ez a terület 582 bérbeadási egységre van tagolva. Az...
2019. DECEMBER 9.
[ 14:41 ]
Az óbecsei Schola Cantorum, Stefaniga Otília vezetésével Voces Saeculares címmel CD bemutatót és jótékonysági koncertet ad a belvárosi Nagyboldogasszony plébániatemplomban december 15-én 19 órai kezdettel. A jótékonysági koncert bevételét a dévai gyermekek megsegítésére szánják. Az énekkar a Szentcsalád vasárnapján...
2019. DECEMBER 9.
[ 13:06 ]
A XXV. Országos Tudományos és Technikai Diákalkotó Kiállítás (OTTDK – 2019/2020) diákversennyel kapcsolatos információk: A versenykiírás kivonata: A TIT Kossuth Klub Egyesület (Kossuth Klub Tehetségpont) és az Uránia Ismeretterjesztő Alapítvány pályázata 10-19 éves (magyarországi vagy magyar tanítási nyelvű...
2019. DECEMBER 6.
[ 11:36 ]
Beolvasás folyamatban