Közlemények
Várják a jelentkezőket a IV. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztiválra

A Féling Színház Kulturális Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ december 7-én szervezi meg a IV. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivált Békéscsabán.

A fesztiválra kizárólag a 15. életévüket betöltött nem hivatásos (amatőr) vers és/vagy prózamondók jelentkezhetnek október 27-éig.

A szervezők a jelentkezőket két korcsoportba sorolják, a 15 és 18 év közötti csoportba, illetve a 18 év felettiek csoportjába.

A jelentkezők legfeljebb 6, legalább 3 verssel és/vagy pózával jelentkezhetnek. A megadott művek közül a helyszínen, a zsűri nevez meg egyet (esetleg kettőt) meghallgatásra.

A fesztiválra nevezett vers, vagy prózai mű előadási ideje nem lehet kevesebb mint 2 perc, és nem lehet hosszabb 10 percnél.

Az érdeklődőknek ki kell tölteniük a fesztivál jelentkezési lapját, majd azt elektornikus formában kell elküldeniük a felingszinhaz@gmail.com címre. A jelentkezési lap az alábbi címen található: http://sj52.szinhaz.info/Feling.html.

A jelentkezők közül 20 versmondót, és 20 prózamondót hív meg a zsűri. A meghívottakat külön értesítik.

A fesztiválon, kategóriánként 1., 2., 3. díjat (esetleg különdíjat) osztanak ki.

A szállással, utazással kapcsolatos esetleges költségek a jelentkezőt terhelik.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Az óbecseiek partiumi fellépése - illusztráció
2019. OKTÓBER 21.
[ 18:49 ]
Október 18-án felújítás miatt Óbecsén lezárják a Zöldfás utca egy szakaszát a Zmaj Jovina és a Köztársaság utca között. A felújítás szakaszonként fog történni. A munkálatokat Zmaj Jovina és az Uroš Predić utcák közötti résszel kezdik. Ezen a részen a gépjárművek számára a forgalmat leállítják....
2019. OKTÓBER 17.
[ 22:41 ]
Az ingatlanok törvényesítési eljárásával kapcsolatban Sáfrány Attila, az építésügyi és felügyelőségi főosztály vezetője felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy megközelítőleg 9000 engedély nélkül épült objektumot tartanak számon a község területén. A főosztály vezetője kéri a lakosokat, hogy ellenőrizzék...
2019. OKTÓBER 16.
[ 12:40 ]
Hétvégén tartották meg a IV. Vajdasági Civil Pikniket a Vajdasági Magyar Civil Szövetség szervezésében a Horgos melletti Domus Pacis lelkigyakorlatos házban. A kétnapos összejövetelen környezetvédelemmel kapcsolatos előadások hangzottak el. A résztvevők a következő településekről érkeztek: Ada, Magyarkanizsa, Óbecse,...
2019. OKTÓBER 9.
[ 10:29 ]
Beolvasás folyamatban