Közlemények
Várják a jelentkezőket a IV. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztiválra

A Féling Színház Kulturális Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ december 7-én szervezi meg a IV. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivált Békéscsabán.

A fesztiválra kizárólag a 15. életévüket betöltött nem hivatásos (amatőr) vers és/vagy prózamondók jelentkezhetnek október 27-éig.

A szervezők a jelentkezőket két korcsoportba sorolják, a 15 és 18 év közötti csoportba, illetve a 18 év felettiek csoportjába.

A jelentkezők legfeljebb 6, legalább 3 verssel és/vagy pózával jelentkezhetnek. A megadott művek közül a helyszínen, a zsűri nevez meg egyet (esetleg kettőt) meghallgatásra.

A fesztiválra nevezett vers, vagy prózai mű előadási ideje nem lehet kevesebb mint 2 perc, és nem lehet hosszabb 10 percnél.

Az érdeklődőknek ki kell tölteniük a fesztivál jelentkezési lapját, majd azt elektornikus formában kell elküldeniük a felingszinhaz@gmail.com címre. A jelentkezési lap az alábbi címen található: http://sj52.szinhaz.info/Feling.html.

A jelentkezők közül 20 versmondót, és 20 prózamondót hív meg a zsűri. A meghívottakat külön értesítik.

A fesztiválon, kategóriánként 1., 2., 3. díjat (esetleg különdíjat) osztanak ki.

A szállással, utazással kapcsolatos esetleges költségek a jelentkezőt terhelik.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Május 25-e éjfélig lehet jelentkezni a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által Trianon századik évfordulója és a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából „Milyen jó, hogy itt vagyunk” címmel meghirdetett videópályázatra. Az államtitkárság május 12-én tette közzé felhívását, amelyre 10-25 év...
2020. MÁJUS 21.
[ 19:17 ]
A könyvtárak mint a hiteles információk tárházai számára fontos feladat az álhírek elleni küzdelem. Ezt megtehetik azzal, hogy a megbízhatónak ítélt információforrásokat közzéteszik, megosztják. Ma már azonban ez sokszor kevés. Legalább ennyire lényeges az, hogy néhány egyszerű, forráskritikát alkalmazó módszer...
2020. MÁJUS 20.
[ 11:12 ]
Nemzeti Összetartozás Napja – „Milyen jó, hogy itt vagyunk” címmel videópályázatot hirdet a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága. Június 4-e, a nemzeti összetartozás napja alkalmából, az erős magyar közösségek és a nemzeti összetartozás éve keretében fiataloknak szóló videópályázatot hirdet a...
2020. MÁJUS 18.
[ 18:02 ]
Beolvasás folyamatban