Közlemények
A magyarkanizsai Egészségház új munkabeosztása

Értesítjük a lakosságot, hogy a magyarkanizsai Egészségház a rendkívüli állapot miatt új munkabeosztást vezetett be Magyarkanizsa minden településén az egészségügyi rendelőkben:

MAGYARKANIZSA:

Mentőszolgálat/Sürgősségi ügyelet: 24 órában – a régi épület főbejárata

Légúti betegségek rendelője: 24 órában – a régi épület oldalsó (mellék) bejárata.

Call centar: 24 órában hívható

A felnőtt lakosság orovosai két váltásban dolgoznak: 7-től 18 óráig – a régi épület főbejárata

A gyermekosztály két váltásban dolgozik: 7-től 18 óráig – külön váróterembe kell, hogy érkezzenek a lázas gyerekek és más váróterembe a láz nélküliek. A lázzal és légúti panaszokkal nem rendelkező gyerekek számára a bejárat a Bolmán utca felől van, míg a lázas betegek az udvar felőli váróteremben, kell hogy jelentkezzenek.

A szemorvos hétfőn és szerdán dolgozik 11 és 14 óra között.

Az orr-fül-gégészet hétfőn és szerdán 10 és 14 óra között rendel.

A pszichiáter kedden, csütörtökön és pénteken 8 és 12 óra között fogadja a polgárokat.

A tüdő-rehabilitációs szakorvos hétfőn és szerdán rendel 7 és 11 óra között.

A belgyógyász hétfőn, kedden és csütörtökön 7 és 11 óra között dolgozik.

A nőgyógyászat munkanapokon 7 és 13,30 óra között dolgozik.

A laboratórium 6 és 13,30 óra között dolgozik, ezen kívül készenlétben áll.

A röntgen 9 és 13 óra között dolgozik, ezen kívül készenlétben áll.

Az ultrahang kabinet munkanapokon 7 és 9 óra között dolgozik.

A fogászati rendelő munkanapokon 7 és 13 óra, míg szombaton 7 és 12 óra között rendel.

HORGOS:

A felnőtt lakosság orvosa munkanapokon 7 és 13 óra között dolgozik, ezt követően pedig egészségügyi nővér ügyel 13 és 16,30 óra között.

A gyermekorvos kedden és csütörtökön 7.00 és 13.00 óra között rendel.

KISPIAC:

A felnőtt lakosság orvosa munkanapokon hétfőn és pénteken 7 és 13 óra között dolgozik, a többi munkanapon egészségügyi nővér ügyel 7 és 11 óra között.

MARTONOS:

A felnőtt lakosság orvosa hétfőn és csütörtökön 7 és 13 óra között rendel, a többi munkanapon egészségügyi nővér rendel 7 és 11 óra között.

OROMHEGYES:

A felnőtt lakosság orvosa kedden és pénteken fogadja a pácienseket 7 és 13 óra között, a többi munkanapon egészségügyi nővér rendel 7 és 11 óra között.

OROM:

A felnőtt lakosság orvosa szerdán és pénteken 10-től 13 óráig rendel, ugyanezeken a napokon egészségügyi nővér ügyel 7 és 10 óra között, míg a többi munkanapon az egészségügyi nővér 7 és 11 óra között ügyel.

ADORJÁN:

A felnőtt lakosság orvosa hétfőn és pénteken 7-től 10-ig dolgozik, kedden és csütörtökön 7 és 11 óra között egészségügyi nővér ügyel.

TÓTHFALU:

A felnőtt lakosság orvosa hétfőn 10 és 13 óra között dolgozik, míg munkanapokon 7-től 11 óráig egészségügyi nővér ügyel.

ILONAFALU:

A felnőtt lakosság orvosa szerdánként dolgozik 7-től 8 óráig.

VELEBIT:

A felnőtt lakosság orvosa szerdán dolgozik 8,30 és 9,30 óra között.

A polgárok az Egészségház minden orvosától otthonról, TELEFONON kérhetik a receptek, ill. beutalók kiírását.

Az Egészségház kéri a polgárokat, hogy az ellenőrző vizsgálatokat is telefonon keresztül intézzék az orvosukkal.

Sürgős és halaszthatatlan esetekben pedig mindig tartsák be az intézményben előírt szabályokat.

Amennyiben lázasan érkeznek, használják a kijelölt bejáratokat az intézménybe való belépéskor, kötelezően végezzék el a kezek fertőtlenítését, és amennyiben lázasak, ill. légúti panaszokkal küzdenek, használják a védőmaszkot, melyet az intézmény biztosít a polgárok számára.

További információkért hívják a telefonközpontot: a 873-279-es vagy a 874-213-as vonalas számokon, ill. a 062/789-492, a 062/789-442 és a 062/788-534-es mobilszámokon.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A magyarcsernyei önkormányzat jótékonysági felhívást tett közzé minden jóakaratú polgári személy és vállalkozó számára. Felhívásukban értesítik a község lakosait, hogy azok számára, akik éreznek társadalmi felelősséget embertársaik iránt, és szeretnének anyagilag is bekapcsolódni a legveszélyeztetettebb...
2020. MÁRCIUS 27.
[ 19:30 ]
A szabadkai székhelyű Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ tovább folytatja a kisérettségizők felkészítését, de a foglalkozások, a rendkívüli helyzetre való tekintettel, a továbbiakban e-tanterem formájában, online zajlanak. A kényszerű intézkedés pozitívuma, hogy így, az online platform keretében a...
2020. MÁRCIUS 27.
[ 12:55 ]
A nagykikindai Közegészségügyi Intézet felhívást intéz mindazon Magyarkanizsa községbeli polgárokhoz, akik március 6. és 19. között Magyarországon jártak és magyarországi személyi igazolvánnyal, ill. magyarországi útlevéllel lépték át a magyar-szerb határt, hogy haladéktalanul jelentkezzenek a magyarkanizsai...
2020. MÁRCIUS 26.
[ 18:42 ]
Beolvasás folyamatban