Közlemények
Ismét fertőtlenítőszert osztanak Óbecsén
Betűméret:             

Az óbecsei Vodokanal Közvállalat értesítést tett közzé, amely szerint a természetes személyeknek április 6-án (hétfőn) ismét fertőtlenítőszert osztanak.

Az polgárok az alábbi időpontokban vehetik át a fertőtlenítőszert:

  • Április 6-án Óbecsén a Sportközpont melletti parkolóban 8 és 12 óra között
  • A péterrévei piacon kedden, (7-én), 8.30 és 12 óra között
  • Bácsföldváron kedden а Fő utca sarkán a B-3 kútnál 8 és 12 óra között
  • Dreán, Csikériapusztán és Pecesoron a helyi közösség épületébe 5 literes kannát kell vinni, abba töltenek másnap maximum 5 liter fertőtlenítószert.

Ahogyan az előző esetekben is, a polgároknak azt tanácsolják, hogy műanyag flakonokba töltessék a fertőtlenítőszert. Egy személy maximum 5 litert kaphat. Kérik a türelmet, a tumultus kerülését, a maszkok és kesztyűk használatát, és a kétméteres távolság betartását.

A jogi személyek a szert telefonon is igényelhetik.

Felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy a fertőtlenítőszert hígítják, azaz padlók és egyéb felületek kezelésére lesz alkalmazható. Az előző alkalommal kiosztott folyadékot az igénylők higították 1:6 vagy 1:7 arányban. Igen nagy volt az igény, szinte mindenki az 5 literes mennyiséget kérte. A szer alkalmazása elővigyázatosságot igényel, főleg az, amelyiket a Vodokanal nem higított fel, ezért kapják majd a jövő héten a már alkalmazható minőségben, és azért is hogy mennyiségileg minden háztartásba eljuthasson.

Szilágyi Edit
Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Alfonz
2020. ÁPRILIS 5. [ 12:34 ]

Szép cselekedet, csak feletébb primitív megoldás. Civilizált községekben, ahol pl. nem annyira a "haladó" gondolkodás dominál, ott "HÁZHOZ" viszik a fertőtlenítőt. Sajnos Becsén feletébb "HÁTRA- HALADÓ" a felfogás,, igy a vírus terjedése szempontjából biztos hatásos módszer, ha az embereket sorban állásra kényszerítjük és nem a "maradj otthon" felfogást részesítjük előnybe. Tessék osztogatni, nem fogok sorban állni, az biztos.


27. Kőketánc -énekes népi játék- és néptáncvetélkedő- A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének népzenei szakosztálya huszonhetedik alkalommal hirdeti meg az általános iskolások énekes népi játék- és néptáncvetélkedőjét. A jelentkezők a következő kategóriákban és korcsoportokban...
2024. MÁRCIUS 7.
[ 11:05 ]
Értesítjük, hogy a Határtalanul Középiskolai Vetélkedő új alapszakaszára március 31.-ig jelentkezhetnek a középiskolai osztályok, hogy a nagyszabású néprajzi, történelmi, kulturális, földrajzi vetélkedő végén megnyerjék osztályuknak az egymillió forintos fődíjat, vagy a több ezer egyéb nyeremény egyikét. A...
2024. MÁRCIUS 5.
[ 17:09 ]
A diaszpórában található magyar szervezetek, magyar nyelvű oktatást és cserkésztevékenységet végző szervezetek működésének, fejlesztéseinek, eszközbeszerzéseinek, valamint programjainak és rendezvényeinek támogatása című pályázati kiírás Jelen pályázati kiírás célja a Magyarország határain kívül, a világon...
2024. MÁRCIUS 5.
[ 17:04 ]
Beolvasás folyamatban