Közlemények
A költészet trendi: Az Irodalmi Jelen vers- és prózapályázata középiskolásoknak

A hónap végéig várják még a középiskolások jelentkezését az Irodalmi Jelen vers- és prózapályázatán.

A pályázóik középiskolás diákok lehetnek. A szerkesztőség tagjaiból álló zsűri bírálja el a műveket. A pályamunkák jeligések.

A honlapra ezekkel a jeligékkel, álnevekkel kerülnek fel az írások A költészet trendi című pályázati blokkba, ahol bárki szavazhat rájuk.

A pályaműveket az ijpalyazat@gmail.com e-mail címre kérjük beküldeni. A beküldési határidőt a koronavírus-járványra tekintettel az eredeti 2020. március 31-ről 2020. július 31-re módosították a szervezők.

A pályaműveket doc, docx formátumban, e-mailben kell elküldeni (csak ezeket fogadjuk el) a következő forma szerint:

  1. Jelige/Álnév
  2. Cím
  3. Szöveg

Eredményhirdetésre és a díjak átadására valamikor ősszel kerül sor.

Díjak

  1. díj: 80 000 Ft
  2. díj: 40 000 Ft
  3. díj: 25 000 Ft

Öt különdíj is lesz (éves előfizetés az Irodalmi Jelen folyóiratra, illetve könyvcsomagok).

40 000 Ft közönségdíjban részesül az, aki a legtöbb szavazatot kapja az Irodalmi Jelen honlapjára feltöltött pályamunkájára.

Az Irodalmi Jelen, eddigi nagy sikerű pályázataihoz hasonlóan, antológiát tervez megjelentetni a legjobb művekből (természetesen nem a jeligékkel, hanem a szerzők nevének a feltüntetésével).

A részletes pályázati kiírás itt olvasható.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtár szemléltető kiállítást tervez az egykoron környékünk háztartásaiban használt, a kenyérsütéssel kapcsolatos eszközökből(kosarak, dagasztók, sütőlapátok, kötők, falvédők stb.). Ha Ön is szeretné a birtokában levő régiségét a kiállításhoz, jelentkezését augusztus 3-a és...
2020. JÚLIUS 29.
[ 21:39 ]
A Keresztény Értelmiségi Kör (továbbiakban: KÉK) 18 évet felölelő tevékenykedése kapcsán papírképes és digitális amatőr fotópályázatot hirdet A Keresztény Értelmiségi Kör története képekben címmel. Pályázni az alábbi kategóriákban lehet: A KÉK rendezvényei A KÉK zarándokútjai A meghirdetett...
2020. JÚLIUS 28.
[ 13:21 ]
Magyarok, akik megváltoztatták a világot – TOP10 nyári kamasztábor elnevezésű első online táborunk egy tematikus, ismeretterjesztő előadássorozat keretében vasárnap véget ért. A tábor alapkoncepciója, hogy híres magyarokról és találmányaikról szóló – feladványokkal egybekötött – videóbejegyzések...
2020. JÚLIUS 27.
[ 14:06 ]
Beolvasás folyamatban