Közlemények
A KÉK fotópályázata

A Keresztény Értelmiségi Kör (továbbiakban: KÉK) 18 évet felölelő tevékenykedése kapcsán papírképes és digitális amatőr fotópályázatot hirdet A Keresztény Értelmiségi Kör története képekben címmel. Pályázni az alábbi kategóriákban lehet:

  1. A KÉK rendezvényei
  2. A KÉK zarándokútjai

A meghirdetett fotópályázattal szeretnénk feleleveníteni az elmúlt évek, tartalmas, lelki megújulást hozó programjait, ösztönözni a vallási, kulturális értékeink megőrzését, népszerűsíteni a keresztény szemlélet terjesztését, és lehetőséget adni tagságunknak, hogy bemutassák, hogyan élték meg a KÉK rendezvényeit.

Mindkét kategóriában legfeljebb 3-3 fotót várunk, tehát egy szerző által beküldhető fényképek száma összesen 6 (hat).

Beküldési határidő: 2020. szeptember 30.

A képeket e-mailben a kek@tippnet.rs címre küldjék. A papírképeket postai úton juttassák el hozzánk. Szervezetünk címe:
Keresztény Értelmiségi Kör, Lifka Sándor u. 4., 24000 Szabadka.

A képekhez csatolják a következő adatokat:

Az alkotó neve:

Település:

A megörökített helyszín/esemény elnevezése:

A pályázaton részt vehetnek olyan személyek is, akik nem tagjai a KÉK-nek, de jelen voltak az adott rendezvényeinken.

A beküldött fotókból minden szerzőtől egyet-egyet közzé teszünk a KÉK Facebook oldalán.

Ezen kívül zsűrizzük is a pályázatra beküldött fotókat. A három tagú bírálóbizottság mindkét kategóriában értékeli a képeket.

Az első három helyezettet ajándékcsomaggal jutalmazzuk. Az ünnepélyes átadást pedig a KÉK egyik rendezvényén szervezzük meg.

Közönség különdíja is lesz a fotópályázatnak. A beküldési határidő után közzétesszük az összes beérkezett fotót. Azok, akik ellátogatnak a KÉK Facebook oldalára, a nekik leginkább tetsző képet értékelhetik a LIKE gombra való kattintással. Az oldal látogatóinak leginkább tetsző fotó készítője ingyenesen vehet részt a KÉK Adventi vagy Nagyböjti Lelki Napján.

A fotópályázat minden résztvevője oklevelet kap.

További információ: a kek@tippnet.rs e-mail címen, vagy a 024/552-539 telefonszámon.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Kedves Közönségünk! Elérkezett a várva várt pillanat: szeretettel ajánljuk figyelmükbe a szabadkai Népszínház Magyar Társulatának SZEPTEMBERI játékrendjét. Ebben a hónapban a következő előadásokat tekinthetik meg: 09. 12. szombat - Szép Ernő: Lila ákác (19:30, Jadran színpad) 09. 25. péntek - Pass...
2020. SZEPTEMBER 7.
[ 11:43 ]
A Prosperitati Alapítvány értesíti a közvéleményt, hogy 2020. június 17-én meghirdetett IX. pályázati kör keretében, kezdő vállalkozók támogatására kiírt, két pályázati kategóriában döntés született az első komponensben (képzés, mentorálás) résztvevő pályázók köréről. A Pályakezdők vállalkozóvá...
2020. SZEPTEMBER 3.
[ 15:14 ]
2020. szeptember 4-én és 5-én a nemzeti összetartozás évének keretében a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ (VM4K) Az első 100 év címmel kisebbségi kerekasztal-beszélgetést szervez, amely a személyes és társadalmi felelősségvállalás jegyében online térbe helyeződik át. A rendezvény célja egy...
2020. AUGUSZTUS 31.
[ 13:29 ]
Beolvasás folyamatban