Közlemények
Ingyenes számítástechnikai képzés Magyarkanizsán
Előtérben a Word és az Excel
Betűméret:             

A magyarkanizsai FERHA Felnőttképzők Regionális Hálózata 30 órás MS Word és szintén 30 órás MS Excel tanfolyamot hirdet Magyarkanizsán.

Olyan munkakeresők jelentkezését várjuk, akik a két program megfelelő ismerete révén munkához tudnának jutni, de aktív munkavállalók is jelentkezhetnek, akiknek a munkájuk megköveteli e két program magas fokú ismeretét.

Külön számítunk a kisvállalkozók, kisiparosok figyelmére, akik időt és pénzt takaríthatnak meg az informatikai tudással.

Egy érdeklődő bejelentkezhet mindkét kurzusra, hiszen a két modul egymásra épül, és elsőként a Word-, majd az Excel-tanfolyam kerül megszervezésre.

A jelentkezési határidő 2023. szeptember 15.

Jelentkezés és bővebb felvilágosítás a FERHA munkatársánál, Búzás Hedvignél kapható a 063/545-028-as telefonszámon vagy az edukacija@cnesa.rs ímélcímen.

A képzéseken való részvétel díjmentes a hallgatók számára, köszönve a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásának.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Legokiállítás és -börze  Óbecsén - illusztráció
2023. SZEPTEMBER 21.
[ 23:40 ]
A Híd folyóirat a Hídverő programsorozat részeként egynapos lakomát szervez társadalomtudósok és irodalmárok részvételével a vajdasági magyar közösséget és a magyar kultúrpolitikát érintő kihívásokról. Szó lesz többek között a népességfogyásról és a kulturális-közéleti aktualitásokról. Az eseményen...
2023. SZEPTEMBER 19.
[ 11:27 ]
A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete a hagyományos Diák Menedzsment Bajnokság és a Fogyasztóvédelmi Diákverseny mellett hatodik alkalommal hirdeti meg a Vállalkozz okosan! diákversenyt az általános iskolás tanulók számára gazdasági-vállalkozói témakörben. A verseny célja, hogy a felnövekvő generáció tagjai...
2023. SZEPTEMBER 12.
[ 16:34 ]
Megjelent a Nemzetpolitikai Államtitkárság által indított Kárpát-medencei Lovas Program nyílt pályázati felhívása – közölte a Nemzetpolitikai Államtitkárság. A program célja az egészséges életmód és a rendszeres sport ösztönzése mellett a hagyományőrzés, a lovas hagyományok ápolása és a nemzeti identitástudat...
2023. SZEPTEMBER 5.
[ 14:21 ]
Beolvasás folyamatban