Közlemények
A Magyar Nemzeti Tanács pályázati felhívásai
Betűméret:             

A Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottsága hat pályázati felhívást tett közzé művelődési, civilszervezeti, oktatási és tájékoztatási projektumok támogatására.

A Végrehajtó Bizottság által megjelentetett pályázati felhívások a következők:

  1. A Magyar Nemzeti Tanács 2024. évi általános pályázata művelődési-kulturális egyesületek részére.
  2. A Magyar Nemzeti Tanács kiemelt jelentőségű rendezvények megszervezésére vonatkozó 2024. évi kulturális pályázata.
  3. A Magyar Nemzeti Tanács nem kulturális tevékenységet folytató civil szervezetekre vonatkozó 2024. évi pályázata.
  4. A Magyar Nemzeti Tanács kiemelt jelentőségű általános iskolai közoktatási intézmények részére kiírt, 2024. évi oktatási pályázata.
  5. A Magyar Nemzeti Tanács nem kiemelt jelentőségű általános iskolai közoktatási intézmények részére kiírt 2024. évi oktatási pályázata.
  6. A Magyar Nemzeti Tanács 2024. évi tájékoztatási pályázata kistérségi médiumok részére.

A pályázatok formája nyílt, vissza nem térítendő, elő- és utófinanszírozásra egyaránt felhasználható. Benyújtási határidő: 2024. április 2., 14 óra.

A kiíró felhívja a figyelmet a pályázatok megvalósulási paramétereire is, miszerint a megvalósítási időszak mindegyik pályázat esetében 2024. január 1-jétől december 27-ig tart, az elszámolási határidő pedig a támogatott program/projektum megvalósítását követő 30 nap, de legkésőbb 2024. december 30-áig tart. Fontos hogy a szervezetek, intézmények pályázati felhívásonként egy pályázatot nyújthatnak be.

Pályázni a Magyar Nemzeti Tanács hivatalos honlapjának online pályázati rendszerén keresztül, kizárólag magyar nyelven lehet. Ha a pályázó még nem került a rendszer nyilvántartásába, akkor regisztrálnia kell a http://www.mnt.org.rs/regisztracio címen.

Az online rendszerben kitöltött pályázati űrlapot ki kell nyomtatni, majd postai úton elküldeni a Magyar Nemzeti Tanács címére (24000 Szabadka, Fasizmus áldozatainak tere 9.).

A Magyar Nemzeti Tanács sajtószolgálata

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Túl a százon - illusztráció
2024. ÁPRILIS 11.
[ 15:11 ]
Ada Község Önkormányzata és a Vadvirág Hagyományápoló Kör– a Szentháromság Római Katolikus Plébánia, Ada Község civil szervezetei és művelődési, oktatási intézményei, továbbá a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet támogatói és szakmai partnersége mellett –...
2024. MÁRCIUS 25.
[ 13:48 ]
Temerinben, a kopjafánál tart megemlékezést a Vajdasági Magyar Demokrata Párt március 15-e tiszteletére. “…Szép vagy te, szebb minden országbeli testvéreidnél, mert nem fürödtél vérben, mint azok, téged tiszta örömkönnyek mostak…” Petőfi Sándor aznap esti naplóbejegyzésében ezekkel a szavakkal köszöntötte...
2024. MÁRCIUS 12.
[ 7:29 ]
„Légy a Tankcsapda előzenekara!” címmel hirdet pályázatot zenekarok számára a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál. A nyertes az idén 35. jubileumát ünneplő Tankcsapda előzenekaraként lép fel június 29-én a Műegyetem rakparton megrendezésre kerülő Budapest Open Road Days fesztivál nagyszínpadán. A szervezők határon...
2024. MÁRCIUS 11.
[ 23:02 ]
Beolvasás folyamatban