Közlemények
Felhívás а XVI. Gyermekszínjátszó Мűhelytalálkozón való részvételre
Betűméret:             

A Vajdasági Magyar Drámapedagógiai Társaság a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség együttműködésével idén is megszervezi a Gyermekszínjátszó Műhelytalálkozót Bácsfeketehegyen.

2024. április 26–27-én, pénteken és szombaton várják a csoportokat. A rendezvényen a hagyományokhoz híven sor kerül az előadások bemutatására, azok szakmai értékelésére és közös játékra is. A találkozóra tematikai és egyéb tartalmi megkötés nélkül a csoporttagok életkorának, érdeklődésének és képességeinek megfelelő színjátszó előadások, előadásrészletek nevezhetők. Egy csoport akár több előadást is nevezhet.

A XVI. Gyermekszínjátszó Műhelytalálkozón a korábbi évekhez hasonlóan műhelymunkák, közös foglalkozások is várják a fellépő gyermekeket. Ebben az évben a foglalkozások tematikája a színpadi mozgás lesz.

A benevezés határideje: 2024. március 22.

Jelentkezni online kérdőív segítségével lehet: https://forms.gle/SowtCH2as7io47K76

A Találkozóval kapcsolatban érdeklődni lehet a dramaped@gmail.com címem, illetve Hajvert Lódi Andreánál a 062/84-96-029-es telefonszámon, valamint Jankovics Andreánál 063/89-30-712-es telefonszámon.

Minősítés

A találkozón minősítést azon csoportok előadásai kaphatnak, amelyeknél a csoport vezetője ezt a regisztrációs űrlapon kéri. A minősítés fokozatai: arany, ezüst, bronz minősítés (illetve nem minősült).

Arany minősítés: országos szinten is elismerést érdemlő, figyelemre méltó produkció.

Ezüst minősítés: regionális szinten is elismerést érdemlő, más színjátszó csoportok figyelmébe is ajánlható produkció.

Bronz minősítés: helyi értéket képviselő minőségi gyermekszínjátszó produkció.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Túl a százon - illusztráció
2024. ÁPRILIS 11.
[ 15:11 ]
Ada Község Önkormányzata és a Vadvirág Hagyományápoló Kör– a Szentháromság Római Katolikus Plébánia, Ada Község civil szervezetei és művelődési, oktatási intézményei, továbbá a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet támogatói és szakmai partnersége mellett –...
2024. MÁRCIUS 25.
[ 13:48 ]
Temerinben, a kopjafánál tart megemlékezést a Vajdasági Magyar Demokrata Párt március 15-e tiszteletére. “…Szép vagy te, szebb minden országbeli testvéreidnél, mert nem fürödtél vérben, mint azok, téged tiszta örömkönnyek mostak…” Petőfi Sándor aznap esti naplóbejegyzésében ezekkel a szavakkal köszöntötte...
2024. MÁRCIUS 12.
[ 7:29 ]
„Légy a Tankcsapda előzenekara!” címmel hirdet pályázatot zenekarok számára a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál. A nyertes az idén 35. jubileumát ünneplő Tankcsapda előzenekaraként lép fel június 29-én a Műegyetem rakparton megrendezésre kerülő Budapest Open Road Days fesztivál nagyszínpadán. A szervezők határon...
2024. MÁRCIUS 11.
[ 23:02 ]
Beolvasás folyamatban