Világ
Felborult egy német turistabusz Madeirán, legalább huszonnyolcan meghaltak

Legalább huszonnyolcan vesztették életüket szerda este a Portugáliához tartozó Madeira szigetén, amikor egy turistabusz eddig nem tisztázott okokból balesetet szenvedett és felborult – írja a helyi média.

A baleset Caniço városában történt, nem messze a Quinta Splendida szállodától, sajtóértesülések szerint ötven német turista utazott a buszon.

A sofőr egy kanyar előtt vesztette el az uralmat a jármű fölött, ami így lesodródott az útról és egy ház fölött is átrepült, mielőtt megállt volna.

A SIC Noticias portugál hírtelevízió szerint a balesetben huszonnyolcan haltak meg, 11 férfi és 17 nő, de elképzelhető, hogy ennél is több áldozat lesz majd.

A Lusa portugál hírügynökség azt írja, hogy Marcelo Rebelo de Sousa portugál elnök még ma Madeirára utazik a tragédia miatt. (Index.hu)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Donald Trump amerikai elnök az őt ért kritikák ellenére ismételten bírálta azt a négy demokrata képviselőnőt, aki vasárnap az amerikai kormányt támadta. Trump a Fehér Ház Rózsakertjében tartott hétfői sajtókonferencián kifejtette, hogy bár ő nem nevezte meg a képviselőnőket, mégis mindenki tudta, kikről...
2019. JÚLIUS 16.
[ 9:25 ]
Julian Assange, a WikiLeaks hírportál alapítója 2016-ban Ecuador londoni nagykövetségéről irányította a beavatkozást az amerikai választásokba - közölte exkluzív információk alapján hétfőn a CNN. A hírtelevízió egy spanyol privát biztonsági cég által összeállított dokumentumokra hivatkozva közölte, hogy...
2019. JÚLIUS 16.
[ 9:19 ]
Steve Mnuchin amerikai pénzügyminiszter hétfőn aggodalmait fejezte ki a Facebook tervezett kriptovalutája, a Libra miatt. A tárcavezető hangsúlyozta, az amerikai kormányzat álláspontja szerint egy ilyen virtuális pénz alkalmas lehet az adóhivatal kijátszására vagy akár pénzmosásra is. "A pénzügyminisztérium...
2019. JÚLIUS 16.
[ 9:16 ]
Beolvasás folyamatban