Világ
Trump elítélte a Capitolium megostromlóit és bejelentette, hogy már csak a hatalom átadására koncentrál

Miután a Twitter újra posztolni engedte Donald Trumpot, magyar idő szerint péntek hajnalban az USA elnöke teljes politikai fordulatot jelentő beszédet intézett az amerikaiakhoz és a világhoz. Ebben Trump elítélte a Capitolium megostromlóit, elismerte elnöksége végét és kijelentette, hogy a innentől csak a hatalom átadására koncentrál – írja a blikk.hu.

Nem az országunkat képviselitek, és meg fogtok fizetni a tetteitekért

– fogalmazott Donald Trump a Capitoliumba betörő tömegre utalva. Miután a twitter eltiltása lezárult, az elnök egyből posztolt a közösségi médiában, a korábban óvatos támogató hangot megütő Trump keményen nekiment az öt halálos áldozattal járó capitoliumi ostrom résztvevőinek.

Mostanra a Kongresszus hitelesítette az eredményt. Január 20-án új adminisztrációt iktatnak be. Mostantól arra koncentrálok, hogy zökkenőmentesen és rendezetten adjam át a hatalmat”

szögezte le az elnök.

Korábban lemondott Trump kormányzatának oktatásügyi minisztere is, követve a közlekedési tárca vezetőjét. Ugyancsak beadta lemondását a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsának négy tekintélyes tagja, számolt be az MTI.

Mindannyian azzal indokolták döntésüket, hogy az elnöknek szerepe volt a Capitolium elleni ostromban azzal, hogy előtte híveinek „gyújtóbeszédet” mondott.

Az Ön beszédének kétségkívül hatása volt a helyzetre

– írta Betsy DeVos oktatásügyi miniszter Donald Trumpnak címzett levelében. Lemondása péntektől érvényes. Elaine Chao amerikai közlekedési miniszter pár órával DeVos előtt nyújtotta be lemondását.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
istván
2021. JANUÁR 20. [ 21:33 ]

Monk, akkor szent a béke ...


Érett Ifjú
2021. JANUÁR 20. [ 21:03 ]

Monk, nagyon maga alá csapta a farkát. Annak idején, úgy 40 éve a katonaságtól írt levelek utolsó mondata volt "sokszor csókolok mindenkit". Azt hiszem, ez még hiányzik utolsó hozzászólása végéről.


Monk
2021. JANUÁR 20. [ 15:26 ]

István, ez már részedről korrektnek mondható. Azt gondolom, ezzel a témát megkönnyebbülésel lezárnám, lévén hogy szinte azonos a véleményem a tiéddel.


istván
2021. JANUÁR 20. [ 13:13 ]

(folytatás Monknak): Soha nem voltam Jobbikos szavazó, mindig Fideszre szavaztam. Szélsőségességet érzékeltem náluk, amit nem "csípek". Meghökkentő a Jobbik ilyen fordulata, Jakab a Gyurcsány segédtisztjévé vált. Az, hogy ellenzékként támadja a kormányt, az nem baj, az a dolga az ellenzéknek, hogy kritikát fogalmazzon meg, főleg, ha az helytálló is! A kormányt hibáztatom a Jobbik ellen irányuló médialejáratásért. Ha nem támadták volna a Jakabot olyan vehemensen, lehet, nem térdel le Gyurcsánynak, és nem lép be a koalícióba. Az esetben, egy szoros választási eredmény esetén, kis engedményekkel akár koalíciós partner is lehetett volna a Jobbik. A kormány elszámolta magát a választói törvény megváltoztatásával is. Az segített Gyurcsánynak, hogy összeterelje az ellenzéket. Személy szerint azt gondolom, jobb lenne, ha a kormány kényszerülne arra, hogy keresse a kompromisszumos megoldásokat a kormányzásban. Volnának fékek, amire bizony szükség van a száguldásban.


istván
2021. JANUÁR 20. [ 12:55 ]

Monk ! Nem térek ki, ennyivel tartozom neked! A Momentum külhoni fellépése, hogy a magyarok szavazzanak nem magyar pártra, az aljasság. Az O1G-zés, ami Simicska szüleménye, -bár lehet, hogy volt rá elegendő oka,- a bunkók szállóigéjévé vált, teljes mértékben elítélendő, nem civilizált társadalomba illő. Gyurcsány a mumus, vele lehet hatékonyan ijesztgetni a választókat, amit a jobboldal alkalmaz is, ami nem baj, ha nem elterelésként alkalmazza. Személy szerint Gyurcsány szálka lett a szememben 2004-ben, még mélyebbre szúrt 2006-os őszinteségi rohama, amikor bevallotta, hogy szándékosan félrevezették a választókat, hogy megőrizzék hatalmukat. Ha veszít az ellenzéki koalíció, nagyban köszönheti a Ferencnek. Gyurcsány jó stratéga, seggen-ülve összehozta a koalíciót a szobájából. Mind letérdelt előtte, annak ellenére, hogy már rég jelezte, nem vállal posztot, de befolyásolni kívánja a leendő kormányfőt. Én nem kérek az ilyen kormányból, sem politikai, sem nemzetgazdasági szempontok miatt.


Monk
2021. JANUÁR 20. [ 10:47 ]

Lale véleménye tökéletes ! Az Istvánnal még több mindent kell tisztázni. Elősször is, nem reagált a momentum külhoni kampányára. Vélhetően " elkerülte " a figyelmét! Továbbá, a sértések tekintetében, kiegyenliti a libernyáko- zást a mondjuk O. V. 1 G.-vel. Ami a másik politikus " bűne " mondjuk én a moslékkoalició helyett más szót használtam volna, de egyebként, a mondat többi része tökéletes. Miután a jobboldallal foglalkoztunk, Istvánt megkérném, hogy elemezze Gyurcsány Ferencet milyennek látja.Ha esetleg ,megtenné hogy ugyan ezt a Jakab Péterrel kapcsolatban is megtenné. Elvárnám azt amit a közelmultban éppen ő mondot, hogy ne sumákoljunk!


Lale
2021. JANUÁR 19. [ 19:58 ]

Érdekes felfogás, csak akkor lehetnének úriemberek ha szó nélkül tűrnék a minden irányból érkező gyalázkodást. Nem is az a lényeg .nincsenek tisztában hogy a politikus külön kategória ahol tágabbak a moralitás határai, de azért van határ.Mint már említve lett, nem minden fehér és fekete.Ha választani kell a rossz és rosszabb közül a kevésbé rosszat választom.Tudjuk hogy a kormány nem fehér de az ellenzék számomra fekete aminek a hazaárulás az oka! Aki a szomszédba viszi a szennyest az a ház ellen van!


istván
2021. JANUÁR 19. [ 17:05 ]

Monk! Igazad lenne, ha kritériumaid közül kivennéd, -vagy hangsúlyoznád, hogy a politikai ellenfelekkel szemben nem vonatkoztatható!- a "nem sérteget, nem gúnyolódik" jellemzőket. Csak egy-egy példa emlékeztetőül: 1. Orbán Viktorhoz köthető a libernyákozás:"A libernyák a liberális szó kritikus, ellenséges felhangú, lekicsinylő, rosszalló szinonimája. Jellemzően a liberális eszméket, személyeket támadó szövegkörnyezetben jelenik meg." 2. Kövér Lászlóhoz köthető a moslékkoalíciózás. Így nyilatkozott: „az Európai Unió nyers hatalmi politikát folytat, és maga alá akarja gyűrni a gyengébb tagállamokat vagy azokat a politikai, ideológiai meggyőződésű csoportokat, amelyek nem tartoznak a semmi által homogenizált baloldali, libsi, komcsi, neomarxista moslékkoalícióhoz, amely most egyfajta morális terrort kíván alkalmazni Európában.”


Monk
2021. JANUÁR 19. [ 15:24 ]

Vártam a kérdést,nem lepett meg, tudván hogy a " balosok " az úr szót nem szeretik. A kérdező ezért nem okolható, hiszen az a médiatermék amit " fogyaszt" ennek hiányában van. Számomra az úriember azt jelenti, hogy tud viselkedni, van modora, nem sérteget, nem gúnyolódik, nem kicsinyes. Ez jellem kérdése tehát veleszületett tulajdonság, csak kis mértékben tanulható! Ime néhány név a sok közül - Boros Péter, Orbán Viktor, Áder János, Kövér László, Varga Mihály, Lomnicki Zoltán, Volner János stb. Közben elnézést kérek a politikus hölgyektől, velük illett volna kezdenem, hiszen szép számban vannak úri hölgyek is mint Varga Judit, Novák Katalin, Dúró Dóra, sőt a régen balos Szili Katalin stb. Amikor ők megnyilvánul- nak, belőllem tiszteletet, és nagyrabecsülést váltanak ki. Nos, lenne kikről példát venni!


istván
2021. JANUÁR 19. [ 10:36 ]

Hmmm, kezd izgalmassá válni Monk úriemberes listája ..., persze, ha válaszol Érett Ifjú "pimasz" kérdésére ...


Érett Ifjú
2021. JANUÁR 18. [ 20:25 ]

Monk, tud - e a "jobboldalon" egyetlen nevet is mondani aki úriembernek nevezhető? Én nem.


rusticus
2021. JANUÁR 18. [ 14:11 ]

Tisztelt Monk! Igaza van! - Márai Sándor (1900-1989) - író, költő: "A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt."


Monk
2021. JANUÁR 18. [ 13:03 ]

A kontraproduktivitás sokkal jobban érintheti a bal oldalt. Az ő viselkedésük egyszerűen minősithetetlen. A koalició stratégái hogyan gondolják, hogy a primitiv brutális közszereplés vonza a választókat. Jó lenne tudni azt is hogy a momentum külhoni ellenkampánya mi célt szolgált. Továbbá azt is, hogy a világon van e még olyan ország ahol a miniszter elnököt alpári módon szidják az elnyomottak, minden következmény nélkül. A parlamentben kocsmai hangulatot teremtenek. Tipikus kommunista viselkedés, amit éppen úgy elvetek, mint a fasizmust. Tudnék azonban emliteni olyan balos politikust bár kevesen vannak-voltak,akik tudtak visel- kedni. Ilyen volt HORN GY. KOVÁCS L. vagy napjainkban az SZDSZ-es FODOR G.-ő egy úriember, sőt még egy TÜRMER GYULÁT is többre tartok, mint a koalició legtöbbjét.


istván
2021. JANUÁR 17. [ 18:21 ]

Lale ! Milyen többségi véleményről beszélsz ? Az itt kommentelők véleménytöbbségére gondolsz, vagy a két pártkoalíció támogatásából eredő többségi véleményről ? A köztévében nem az ellenzék vagy kormány vélt igazságát kell mantrázni, hanem tárgyilagosan tájékoztatni, nem részrehajlóan. Független álláspontot kialakítani a műsorszerkesztőnek, ami erősen megkérdőjelezett. https://www.szabadeuropa.hu/a/ot-dolog-az-mtva-ugyrol-kozszolgalat-media/30956800.html A koalíciók támogatottsága így alakul : https://kozvelemenykutatok.hu/havipartpreferenciak/ Persze lehet azt mondani, hogy a Szabad Európa hazudik, a felmérések manipuláltak, kivéve a Századvéget, azt is lehet mondani, hogy mindenki hazudik a kormánykoalíción kívül, meg hogy ez a Soros műve, meg Brüsszelé, meg az összes rosszakarónké, most majd az USA is ebbe a körbe tartozik, meg hogy nem igaz, hogy tekintélyelvűség mentén halad a kormányzás, meg libernyákokozni is lehet, meg moslékkoalíciózni is. Csak!: Ez mind kontraproduktív lehet


Pad
2021. JANUÁR 17. [ 17:48 ]

Köszönöm István István! Vajk, tudom, csak akkor van sajtószabadság, amikor a baloldal van hatalmon. Tapasztaltuk is 2002-2010 között. Amikor ők kormányoznak, akkor nekik minden jár, ha ellenzékben vannak, akkor pedig egyenlősdit követelnek az eu-s cimboráikkal együtt. Komolyan, mintha egy 4 éves gyerek értelmi szintjén lennének. Visszatérve az eredeti témára, közép-Amerikából máris útnak indult egy karaván az Egyesült Államok felé, hála az aranyszívű bidé bácsi üzeneteinek. De ez legyen már az ő bajuk.


rusticus
2021. JANUÁR 17. [ 16:44 ]

Lale, sajnos, önként és dalolva! https://www.youtube.com/watch?v=t4_XvKlK9Yo&feature=youtu.be&ab_channel=NIMFASCORPORATION Hol volt/van olyan civilizáció, amelyik még örül is saját halálának! Normális jelenség ez a világban?


Lale
2021. JANUÁR 17. [ 13:11 ]

Nincs mit tenni, Vajk nem nyugszik amig a köztévében nem kezdik el mantrázni a vélt igazságukat (csak ő tudja mi igaz) nem számít a többség véleménye.Milyen demokratikus ,vagy nem? 2022-ig így lesz, utána meglátjuk.Remélem igen, mert nem szeretném ha eltűnne még ez a kis békés terület is.A nyugati országok kezdenek az anarchia irényába haladni.


Vajk
2021. JANUÁR 17. [ 11:03 ]

Pad,Lale úgy látom mégsem írtam elég lassan! István,természetesen igaza van de az általam felsorolt magánkézben lévő sajtó csak azért tud egzisztálni mert szintén közpénzből van fenntartva az állami reklámok és pályázatok álltal.Legtöbbjük a piacon képtelen volna fennmaradni és ezért sorolhatók a közszolgálati sajtóhoz!Sajtószabadságról akkor beszélhetünk ha a közmédia valóban az a többi pedig egyenlő feltételek melett egzisztál.


István István
2021. JANUÁR 17. [ 8:30 ]

Bravó Pad.


Pad
2021. JANUÁR 16. [ 13:37 ]

Érett ifjú, egyetértünk, én is úgy látom, hogy nem egy világban élünk. De vajk is valami párhuzamos univerzumban létezik. Folyamatosan és álságos módon aggódik az ellenzékért. Akik javarészt önszántukból nem mennek be a közmédiába. Kari geri mondvacsinált okokra hivatkozva nem nyilatkozik a hír tv-nek, Gurmai Zita a kérdések elől italboltba menekül. Mit is mondott annak idején Medgyesi Péter? Ha a jobboldal televíziót akar, akkor vegyen magának. Ja, erre nem szoktak emlékezni baloldalon. Abból a rengeteg ellopott közpénzből ideje lenne valamit bizonyítani is, mert így ez is csak egy ellenzéki lózung. Meg a rengeteg ellenzéki propagandamédiából csak úgy árad a szeretet a kormányoldal felé, ugye vajk? Maga azt várja el, hogy a kormányoldal a tenyerén hordozza az ellenzéket. Hát nem fogja! És hogy megnyugtassam, itt a határon túl maga nem fog meggyőzni senkit, hogy a moslékkoalícióra szavazzon.


Lale
2021. JANUÁR 16. [ 9:45 ]

Helyesbítek, a65% nagyobb része, mert ugye benne van az ellenzék is


istván
2021. JANUÁR 16. [ 9:40 ]

Vajk ! Elég lenne, ha a közmédiának nevezett valami lenne pártatlan. A Magánkézben lévő média pedig saját hitvallása szerint onthatná a propagandát. Az lenne a sajtószabadság.


Lale
2021. JANUÁR 16. [ 9:36 ]

Akkor lassan, talán egyszer a hülyegyerek is megérti hogy az élet nem kívánság műsor.Kommunizmus, szocializmus, demokrácia csak fikció, ami mindig csődöt mondott.Az a 65% választó a dolgozó réteg akinek mindegy melyik párt irányít, az igéretek ellenére nekik jobb nem lesz, dolgozniuk kell.Nem veszi észre hogy stílusával magát és a hozzá hasonlókat minősíti!


Vajk
2021. JANUÁR 15. [ 22:53 ]

Megpróbálom lassan és nagybetűvel hogy Pad és a többi mélymagyarnarancsostramplicsúti zsigerszavazó is megértsen valamit abból amit leírok!Mondottam volt hogy akkor volna sajtószabadság magyarhonban ha a közpénzből fentartott médiákban az ellenzéknek nem csak négyévente,választáskor állna rendelkezésre 5 perc, hanem politikai súlyukhoz arányosan ez így lenne permanensen.Mindaddig amig a hazugsággyárak az M1,M2,Duna tv,Duna World,M5 és a magánkézben lévő , ellopott közpézből felvásárolt és üzemeltetett Tv2,Hír tv és az a több mint 500 helyi( Lölö tulajdonában lévő )sajtóorgánum ontja a szennyet,szítja a gyűlölet minden iránt a mi nem "narancssárga",addig nem beszélhetünk sajtószabadságról!Mindezt annak a 65% választónak a pénzén is akik soha életükben nem szavaztak a Fidesz/Kdmp-re.


Érett Ifjú
2021. JANUÁR 15. [ 21:14 ]

Pad, úgy látom, nem egy világban élünk.


Pad
2021. JANUÁR 15. [ 18:34 ]

Na erről beszélek, amit érett ifjú ismét előad, az az ellenzéki propaganda melegágya. Például Magyarországon sokkal szabadabb a sajtó, mint nyugaton. Magyarországon tényleg naponta írnak olyanokat Orbánékra, amit a németeknél Merkelre, vagy a franciáknál Macronra soha nem mernének leírni. Egyenlő választási feltételek? Hát nem arról ábrándozik az ellenzék, hogy ők nyernek majd 1-1 ellen? Arról, hogy Mészáros 20.000 embernek ad munkát persze csönd van. Itt megjegyzem, valóban adnak támadási felületet Mészáros ügyben a kormánypártok. De csúsztatnak arról is, hogy csak ellenzéki önkormányzatokat ér hátrány. Majd kompenzálva lesznek, ahogy a kormánypárti nagyvárosok is. Azt meg nehezen értem, hogy vajk mit zagyvált össze, de hogy a balliberális oldal a kettős mérce verhetetlen bajnoka, az hétszentség! A szerkesztőknek köszönet érte, hogy több karakter fér bele egy hozzászólásba!


Vajk
2021. JANUÁR 15. [ 11:37 ]

neki, és hát szegény jobboldaliakat mindenhol elnyomák, még csúnyán is beszélnek velük, sőt: nagyképűsködnek velük (szegény melánia is sírógörcsöt kapott hogy csúnyákat írtak róla) és itt van a világvége, most aztán minden ártatlan érzékeny kis jobboldali hópihére a liberális terror és kivégzés vár!Kettős mérce netán?


Vajk
2021. JANUÁR 15. [ 11:34 ]

Bájos, hogy 4 évig azt hallgattuk hogy mi "libsik" csak sírunk egész nap és arról hazudozunk hogy csalás volt meg hát amúgy is kígyóvállú tornábólfelmentett kis nyomik vagyunk de a "jobboldal" micsoda férfias hazafi macsók gyülekezete és mekkora szánalom a diktatúráról való sírdogálás, most majd kapunk valamit hogy okunk is legyen sírni. November óta mit hallunk? Össze-vissza sír az ún "jobboldal", a legnagyobb hősük a műszőrmés sámán akkora hópihe hogy a börtönbe anyuci főztjét kell bevinni.


Érett Ifjú
2021. JANUÁR 15. [ 9:04 ]

Pad, ezek szerint többen is torkig vagyunk, csak más - más dolgokkal. Egy értelmes vita indításához elmondhatná, hogy miben fejlődött a magyar demokrácia az elmúlt 10 évben. Pl, a sajtó szabad, a választási feltételek mindenki számára egyenlőek, a közpénzek felhasználása átlátható, az Alkotmánybíróság független, Orbán diktatórikus módszerekkel vezeti az országot, nem vonják el az ellenzéki önkormányzatoktól a pénzt. A krumpliosztás, Mészáros, Orbán család, stb majd később kerül terítékre.


Pad
2021. JANUÁR 15. [ 0:23 ]

Éretlen!! Torkig vagyok az olyan ostoba okfejtésekkel, hogy az ellenzéki szavazók felsőbbrendűbbnek érzik magukat, mivel ők gondolkoznak. Holott azokat a lózungokat szajkózzák, amit az ellenzéki propagandagyár összehord nekik. Beállítják Orbánt (és Trumpot) gonosz diktátornak, akik lebontják a demokráciát. Közben ők maguk sokkal inkább elnyomó és lenéző politikát folytatnak. Az pedig miért lenne jó magának, ha a gyurcsány bandája kerülne hatalomra???


Érett Ifjú
2021. JANUÁR 14. [ 20:07 ]

Pad és Lale, Vajk valóban tipikus ellenzéki szavazó, hiszen képes a saját fejéével gondolkodni, nem elfogadni a lakájmédia által tálalt dolgokat anélkül, hogy mögéjük nézne. Sajnos, kevesen vannak, de bízunk '22-ben.


Pad
2021. JANUÁR 13. [ 16:02 ]

Vajk a tipikus ellenzéki szavazó prototípusa. Nem veszi észre, hogy mindenki a saját szája íze szerint tálalja a híreket? Az egyik oldal szebben írja meg a dolgokat, a másik meg túldramatizálja. Nyugaton is!


Lale
2021. JANUÁR 13. [ 10:53 ]

Szegény korlátolt Vajk.Nagyon el van tévedve hogy a választók csak a közmédia alapján döntenek van mögötte tapasztalt is.Lehet hogy csak ő ilyen korlátolt és szerinte csak ő tudja a biztosat, félanalfabétának nevez másokat amikor ez rá jobban jellemző.Belesujkolták a demokrácia szót, de nem tudja mi van mögötte.Szerinte az demokrácia, szólásszabadság hogy eltüntetik a színről az ellenfeleket, vagy Franciaországban gyújtogatnak állandóak a zavargások és minden ebbe az irányba halad.


Vajk
2021. JANUÁR 12. [ 16:35 ]

Pad, irreleváns hogy hogyan vélekednek,mit tartanak jó iránynak a magánkézben lévő sajóorgánumok, a demokrácia fokát a törvények,előírások és a közmédia milyensége határozza meg.Ezek pedig Magyarországon,Szerbi ában,Oroszországban manapság csak a valóság ferdítésével foglalkoznak kialakítva egy másik,virtuális valóságot ,ami annak a félanalfabéta válosztóbázisnak szól amely befogad mindent amit tálalnak nekik!Itt bármilyen más véleményt hazaárulásnak,komunistának,ellenségnek bélyegeznek.


Pad
2021. JANUÁR 11. [ 18:32 ]

Vajk, de pontosan, hogy a nyugati "demokráciák" a sajtóval és a mainstream elittel az élen azok, akik meg akarják mondani, hogy miről mit gondolj, ha pedig nem akkor fasiszta vagy. Az amerikai fősodratú média 90 valahány %-a Trump ellenes. Minden létező módon megpróbálták lejáratni. És a kommunista időket megszégyenítő cenzúrát alkalmaznak. Csak az az elfogadható, amit ők mondanak. Olvassa el Udo Ulfkotte Megvásárolt újságírók, vagy a Menekültipar című könyvét. Ne csak a 444-ből tájékozódjon!


Pad
2021. JANUÁR 11. [ 18:24 ]

Még annyit istvánnak, hogy nem fogok változtatni a kommentelési stílusomon a maga kedvéért. Még pedig azért, mert a balliberális oldalakon is előszeretettel gúnyolódnak azokkal, akik nem értenek velük egyet. De mint már említettem, sajnos ilyen időket élünk.


Pad
2021. JANUÁR 11. [ 18:22 ]

istván, egy normális, nyugodt világban el is fogadnám azt, amit mond. De ma ott tartunk, hogy ágyúval lőnek ránk, mi meg legfeljebb csúzlival merünk visszalőni, aztán a hiéna sajtójuk még bennünket gyaláz, hogy visszalőttünk a csúzlival. Mert nekik mindent lehet. Nem látja milyen világban élünk? A "navajonkik" meg arra vonatkozik, ha valami egyértelmű válasz van a kérdésre. Pl. Borsodban fiatalok támadtak meg idős nénit, vagy Párizsban autókat gyújtottak fel. Na vajon kik lehettek az elkövetők?


Vajk
2021. JANUÁR 11. [ 17:37 ]

Pad,demokrácia ott van ahol ahol mindent szabad ami mások szabadságát,jogait nem korlátozza,ahol nem mondják meg hogy te hogyan gondolkozzál és mit tarts egyedüli elfogadhatónak.Ehhez a modelhez pedig legközelebb ma mégis a nyugati demokráciák állnak legközelebb,amit ez a félnótás,hisztis, egoista Tramplika most minden eszközzel próbál lerombolni!Nem elég ha egy társadalom névlegesen demokratikus ha valójában nem az ,legyenek hatalmon baloldaiak vagy jobboldaliak.


istván
2021. JANUÁR 11. [ 15:16 ]

Pad, megnevettettél ... Néztem, mint borjú az új kapura,... de rájöttem hogy elírás a: "Navajonkik?" Azt hittem valami indián platform ... Én soha nem trampliztam, bidéztem, O1G-ztem, komcsiztam, libernyákoztam, és nem tudok jószemmel tekinteni ezekre. Legyen az bárki, aki mondja! Ez a portál pedig élvezze a MINDENKORI magyar kormány támogatását, és továbbra sem tegyen kivételezést politikai irányultságtól vezérelve a kommentelők megregulázásával, kitiltásával, ahogy kéred. Ilyen a mércém ...


Pad
2021. JANUÁR 11. [ 13:45 ]

Hadd említsem még meg, hogy a Parler nevű közösségi portált is elérhetetlenné tették. Navajonkik? Erre az oldalra menekültek azok, akiket a facebook és a twitter letiltott. Persze erre a liberális reakció a néma csend, mint mindig ilyenkor. Más: technikailag megoldható lenne, hogy mondjuk 1000 karaktert lehessen írni egy hozzászólásban? Mert sokszor nem férek bele az 500-ba...


Pad
2021. JANUÁR 11. [ 13:40 ]

Vajk, tudom maga a függetlenobjektivitás mintapéldája! Ezek mégis mindig a szélsőbalra szavaznak. Nem mondom, hogy Trump minden kijelentésével egyetértettem az elmúlt 4 évben, de azt hazudni, hogy elmeháborodott diktátor lenne, az iszonyú pofátlanság. Háborút nem indított, a gazdaságot szépen felfejlesztette. Mi kára volt magának ebből? Talán az, hogy nem szívatta folyton Orbánékat? Mert ugye maguk szerint demokrácia és jogállamiság csakis baloldali és liberális kormányok alatt lehetséges.


Pad
2021. JANUÁR 11. [ 13:34 ]

Továbbá istván, az ugye csak valami vicc akar lenni, hogy én a bidé szó használatával ezen az oldalon valami káros hatást fejtenék ki a nagypolitikára. Mert ebből lesz maga szerint diplomáciai konfliktus? Bezzeg Trumpot lehetett gúnyolni minden cenzúra nélkül a médiában. A twitter nem engedte közzétenni a bidét kifigurázó tartalmakat, mert indoklásuk szerint azzal csökkenne a nyerési esélye. Na ez a kettős mérce! És akkor még maga engem kér számon. Hallatlan!


Pad
2021. JANUÁR 11. [ 13:30 ]

istván!!!!! Maga nagyon furcsán állapítja meg a mércéket! Nagy technológiai cégek indoklás nélkül, vagy hamiskás magyarázattal cenzúráznak minden nekik nem tetsző véleményt és személyt, akik véletlenül mind jobboldaiak. Még az amerikai elnököt is. Bezzeg a baloldali és liberális véleménynek mindenütt kötelező megjelennie a szólásszabadság jegyében. Meg lehet nézni mondjuk a 888 kommentfelületét, amit meg is szüntettek a trollok miatt. Nem szeretném ha ezen az oldalon is elfajulna a helyzet.


Vajk
2021. JANUÁR 11. [ 10:44 ]

Hú lári -fári de bepöccentünk Pad uram/hölgyem! Szerintem meg az igazi provokáció az amikor támogatunk egy elmeháborodott,egoista diktátort aki képes a saját demokratikus intézményeire támadni csak azért hogy megőrizze hatalmát!Ami pedig a világnézetemet illeti egyáltalán nem vagyok se dk-s,sem libernyák csak irritál ha bárki megpróbál beterelni bármilyen nyájba hogy ott bégessek amikor a valóság pedig mást mutat.


Lale
2021. JANUÁR 11. [ 9:29 ]

Jellemzően kettős mérce.Egyik állítást bizonyítani kell, másrészt bizonyíték nélkül ugye tény hogy az országot szétlopták.Jé, azért még működik és jól van!


istván
2021. JANUÁR 11. [ 8:21 ]

Pad ! Eddig sem tetszett az erőltetett állásfoglalás egyik vagy másik elnökjelölt mellett vagy ellen, de egy eldőlt választás után az USA jövendő elnökét bidének nevezni felelőtlenség is, meg káros is! Lehetnek negatív következményei az együttműködés terén, kapunk majd "fejmosást" az eddigiek miatt is. Bizonyára a többség elítéli Tramp kitiltását a Twitterről, -szerintem is elítélendő-, de akkor hogy jut eszedbe egy "mezei" kommentelő kitiltását javasolni a portálnak? Ez milyen mérce?


Pad
2021. JANUÁR 10. [ 21:50 ]

Jó lenne, ha az ilyen agresszív, gyűlölködő, becsmérlő szélsőbaloldali dk-s provokátorokat, mint ez a Vajk, kitiltanák erről az oldalról, mielőtt elszabadulnak az indulatok. A 444, hvg, 24hu, nyugatifény, ezalényeg, hírklikk stb. hazugságaira és csúsztatásaira itt nem vagyunk kíváncsiak. Azt állítani, hogy az amerikai elnökválasztás kristálytiszta volt, az elég merészség. Trump vezet egy államban, aztán beérkezik valahonnan több, mint százezer szavazat kivétel nélkül a bidére,az több mint gyanús


Vajk
2021. JANUÁR 10. [ 19:20 ]

Ja ha már a "mémek" is számítanak akkor már értem!Valami kézzelfogható,mondjuk egy halott szavazó neve azon az egy Trampli szavazón kívül aki megpróbált halott édesanyja helyett szavazni de lebukott!?


rusticus
2021. JANUÁR 10. [ 17:17 ]

Ha nem nézte meg a videót, vagy nem tudna angolul: - Biden: "közösen összehoztuk, azt hiszem, az amerikai politikatörténet legkiterjedtebb és legbefogadóbb választási csalási szervezetét”. Ez beismerés. Erről ennyit!


Vajk
2021. JANUÁR 10. [ 9:20 ]

Több mint hatvan bírósági pert indítottak a Tramplisták,leginkább republikánus államokban és mégsem tudtak bizonyítani egyetlenegy szabálytalanságot sem!Marad az összeesküvés elmélet és a virtuális valóság, na meg a Hírtv és a többi álkeresztény igazságferdítő!


rusticus
2021. JANUÁR 9. [ 21:59 ]

Vajk: https://hirtv.hu/hirtvkulfold/joe-biden-szerint-kiterjedt-valasztasi-csalast-hoztak-ossze-video-2511393


Vajk
2021. JANUÁR 9. [ 10:28 ]

Ilyen sületlenségeket valószínűleg a Qsámán csoport szeánszain terjesztenek,amit aztán átvesz a Pesti srácok,Hír tv,Mtv,Origó,nem így van "rusticus"?


rusticus
2021. JANUÁR 8. [ 15:18 ]

Azért jó a demesgyanúsnak, hogy már elfelejtette, hogy nyilvánosan elismerte a lopást segítő rendszert, amit sikerként jelentett be. Ezért sorban állhat a Nobel-díjért, amit majd valamiért megkap majd, mint a demokrácia letéteményese. Lehet, hogy a holt szavazók feltámasztásáért idélik majd oda. Egy demokratának megy ez...


Vajk
2021. JANUÁR 8. [ 9:18 ]

Beijedt a fideszhajú hogy fegyveres felkelésért 150 évet kap!


Évek óta nem látott mélyponton vannak az orosz-amerikai kapcsolatok – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök az NBC News amerikai hírtelevíziónak adott interjújában, amelyből a nemzetközi hírügynökségek szombatra virradóra közöltek részleteket. A teljes interjút június 14-én fogja sugározni az NBC, két nappal...
2021. JÚNIUS 12.
[ 7:47 ]
A szovjet idők óta példátlan gyakorlatot kezdett az orosz csendes-óceáni flotta, mintegy húsz hadihajó és tengeralattjáró részvételével – közölte az orosz védelmi miniszter. A tárca szerint a flotta taktikai hajócsoportjai mintegy négyezer kilométert tettek meg az állomáshelyüktől, és a Csendes-óceán kijelölt...
2021. JÚNIUS 12.
[ 7:41 ]
A világon 175 185 464 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 3 780 719 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szombat reggeli adatai szerint. Egy nappal korábban 174 789 379 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma 3 770 098 volt. A...
2021. JÚNIUS 12.
[ 7:37 ]
Beolvasás folyamatban