Kultúra
A gyász miatt egynapos késéssel indul a Desiré Fesztivál

A Szerb Pravoszláv Egyház vezetője, Irinej pátriárka halála miatt a Desiré Fesztivál megnyitóját november 23-ára halasztották a szervezők, amikor négy előadást tekinthet meg a közönség.

A fesztivál hétfőn 14:00 órakor a Bitef Színház Mozgás című előadásával nyílik a Kosztolányi Dezső Színházban, melyet 16:30-kor megismételnek.

A nézés költészete című előadást Urbán András rendezésében ugyanezen a napon 19:30-kor láthatja a közönség a Kosztolányi Dezső Színházban. Az előzőleg erre az előadásra megváltott jegyek érvényesek erre az estére is, illetve korlátozott számban még kaphatók a színház jegypénztárában.

Az Újvidéki Színház és a Szegedi Nemzeti Színház Parasztopera című előadását változatlanul 19:30-kor mutatják be a Jadran Színpadon.

A szervezők bíznak abban, hogy az új járványügyi rendelkezések kulturális eseményekre vonatkozó hivatalos értelmezése időben megtörténik, és a fesztivál folytatódhat az elkövetkező napokban előrehozott kezdési időpontokkal.

N. E.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A január elsejei koncert élményéről a közönségnek igen, a televíziónézőknek azonban nem kell lemondaniuk. Az előadást világszerte mintegy 30 millió néző követi figyelemmel. A programon, amely a Strauss-dinasztiára fókuszál, nem változtattak. "Nem is változtathatnánk már semmit" - mondta Daniel Froschauer, a...
2020. DECEMBER 4.
[ 9:31 ]
Az alapításának huszadik évfordulóját 2021-ben ünneplő Hagyományok Háza adventi meglepetéssel készül közönségének. A folyamatosan bővülő műsorfolyamba online tudnak bekapcsolódni a nézők. A Hagyományok Háza SzínpadOn címmel mutat be már jól ismert és népszerű, illetve teljesen új produkciókat online...
2020. DECEMBER 3.
[ 16:23 ]
Az ötéves születésnapját ünneplő Nyitott Műhely jubileumi évének záró programjaként a Hagyományok Háza online workshop-sorozatot szervez az adventi időszak elején. A Hagyományok Háza Nyitott Műhelye ötödik születésnapját ünnepelte az idén. A jeles esemény zárásaként a kezdeményezők olyan háromnapos online...
2020. DECEMBER 2.
[ 10:04 ]
Beolvasás folyamatban