Kultúra
Szabadkai Népszínház: Szerelmesek koncertje a szerelmesek napján
Betűméret:             

Miloš Nikolić ügyvezető igazgató kezdeményezésére idén is koncerttel hálálja meg a közönség támogatását a Szabadkai Népszínház Szerelmesek koncertje címmel, mely február 14-én 19.30 órától lesz látható-halható a Jadran Színpadon.

A Dušan Birač (ének), Nina Birač (hegedű) és Milena Milovanović (zongora) összetételű zenekar olyan, a világ leghíresebb filmes produkcióiból és musicaljeiből válogatott szerzeményeket mutatnak be, mint a Nyomorultak, a West Side Story, a Hair, a Moulin Rouge, az Operaház fantomja, az Óz, a nagy varázsló.

„Tavaly is egy szerelmeseknek szóló koncertettel leptük meg a kedves közönséget, melynek hatalmas sikerén felbuzdulva a továbbiakban igyekszünk hagyományt teremteni belőle, ezzel mondva köszönetet mindenkinek, aki velünk van. A filmek és musicalek dallamai gyakran különleges pillanatokhoz és történetekhez kapcsolódnak. Egy kis nosztalgiát hordoznak magukban, és az élet fontos pillanataira emlékeztetnek, egyedülálló élményt teremtve mindannyiunk számára. A művészet az egyik legértékesebb ajándék, amit adhatunk, és ez a sokféle zenei műfaj olyan élményt nyújt, amelyre a közönség emlékezni fog.” - nyilatkozta Miloš Nikolić, a Szabadkai Népszínház ügyvezető igazgatója, hozzátéve, neves művészek visznek el minket erre a romantikus utazásra.

Az eseményre a belépőjegy ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött, melyet az érdeklődők megtehetnek a Népszínház jegypénztárában 10.00-13.00 és 18.00-19.30 óra között, illetve a 024/557-436-os telefonszámon.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Meghalt Françoise Hardy - illusztráció
2024. JÚNIUS 12.
[ 14:37 ]
Életének 73. évében tegnap Újvidéken váratlanul elhunyt Sava Stepanov művészettörténész, műkritikus. Belgrádban diplomált a Bölcsészkar művészettörténet szakán, majd tanulmányai elvégzését követően az újvidéki Matica srpska képtárában kezdett el dolgozni. Első képzőművészeti szövegei a nyolcvanas évek...
2024. JÚNIUS 11.
[ 17:04 ]
A Zentai Magyar Kamaraszínház és partnerszervezete, a Novem Színházi Szervezet június 19-e és 22-e között szervezi meg második showcase fesztivált. A rendezvény célja, hogy betekintést nyújtsanak a színház munkájába, a társulat értékeibe és fejlődésébe.
2024. JÚNIUS 11.
[ 15:07 ]
Életműdíjjal ismeri el Howard Shore Oscar-díjas kanadai filmzeneszerzőt októberben a 20. Zürichi Filmfesztivál - jelentették be a szervezők. A Gyűrűk Ura- és A hobbit-trilógia zeneszerzője október 5-én, a fesztivál Cinema in Concert című rendezvényén veheti majd át a díjat. Christian Jungen, a fesztivál...
2024. JÚNIUS 11.
[ 10:31 ]
Beolvasás folyamatban