Magazin
Ada: Javában folynak a jövő évi Green Future Festival előkészületei

Javában folynak a jövő évi Green Future Festival előkészületei, számoltak be mai sajtótájékoztatójukon a szervezők, Lengyel István és Tajti Attila, akik elmondták, már megkezdték a jövő évi rendezvényre szóló jegyek és bérletek értékesítését.

Lengyel István kifejtette, idén mind a látvány, mind a fellépők tekintetében sok újítást vezettek be, a Color Festivalt új helyszínre, egy erdős övezetbe helyezték át, aminek igen jó visszhangja volt, ezért jövőre is ugyanezen a helyszínen szeretnék megszervezni. Mint mondta, a Green Future Festival megújult látványvilágát is igyekeztek azon értékrend mentén kialakítani, amit maga a rendezvény alapkoncepciója is képvisel, így minden installációt fából, illetve egyéb természetes anyagokból készítettek el, ezenkívül új helyszínekkel gazdagították a rendezvényt, valamint a korábbiaknál nagyobb figyelmet fordítottak a kempingezők kényelmének megteremtésére is. Hozzátette, a jól bevált dolgokon 2019-ben sem szeretnének változtatni, ugyanakkor további újításokkal kívánják gazdagítani a nagy népszerűségnek örvendő rendezvényt.

Tajti Attila hangsúlyozta, a továbbiakban is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a külföldön tanuló vagy dolgozó fiatalokat is megpróbálják hazacsalogatni a fesztiválra, ugyanis rendkívül fontosnak tartják, hogy ilyen módon is megkíséreljenek lehetőséget teremteni a fiatalok számára arra, hogy újra együtt legyenek, és jól érezzék magukat. Mint mondta, ezentúl is arra fognak törekedni, hogy természetközeli élményeket kínáljanak a látogatóknak, aminek jegyében a fesztiválon a zenei programok mellett hangsúlyos szerep jut a környezettudatosságnak, az újrahasznosításnak, valamint az egyéb hasonló témaköröknek is. Bejelentette, már most biztos, hogy a 2019-es fesztiválon fellép Marika Rossa, a Cloud 9+ és a Follow the Flow is, majd hozzátette, azt szeretnék, ha a jövő évben minden nap lennének élő koncertek a rendezvényen.

A szervezők a jegyekkel és a bérletekkel kapcsolatban elmondták, az első akciós jegyeket másfél nap alatt elkapkodták, rövidesen azonban újabb száz darab kombinált bérlettel örvendeztetik majd meg a potenciális látogatókat, decemberben pedig karácsonyi akcióval készülnek, amelynek keretében az érdeklődők igen kedvező áron juthatnak hozzá a Green Future Festivalra szóló bérletükhöz.

A rendezvény szervezői a sajtótájékoztatón külön köszönetet mondtak Ada község önkormányzata és az Adica Üdültetési Közvállalat illetékeseinek, akiknek támogatása – ahogyan fogalmaztak – nagymértékben hozzájárul a rendezvény sikerességéhez.

H. A.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Meghibásodott egy tengerjáró hajó hajtóműve Norvégia partjai közelében, ezért a fedélzeten tartózkodó több mint 1300 embert ki kell menteni – közölte szombaton a norvég rendőrség. A Viking Sky nevű hajó irányíthatatlanul sodródik a szárazföld felé, és vészjelzést adott le. A hajó a Viking Cruises csoport...
2019. MÁRCIUS 23.
[ 17:47 ]
A jövő hétvégén, március 31-én, vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előreállítani az órát, ekkor kezdődik a nyári időszámítás. Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható,...
2019. MÁRCIUS 23.
[ 15:39 ]
A másodfokon eljáró Szegedi Törvényszék bírói tanácsa jogerős végzésével mellőzte Magda Marinko feltételes szabadságra bocsátását. Juhászné Prágai Erika, a bíróság szóvivője pénteken az MTI-nek elmondta, a törvényszék osztotta az első fokon eljáró Szegedi Járásbíróság nyomozási bírójának...
2019. MÁRCIUS 22.
[ 17:42 ]
Beolvasás folyamatban