Magazin
Tizenhétezren buliztak az idei Green Future Festivalon

Tizenhétezren buliztak az idei Green Future Festivalon, amelyet augusztus 8. és 10. között tartottak meg az adai medencekomplexum területén, közölték a rendezvény szervezői, akik köszönetet mondtak mindenkinek, aki hozzájárult a rendezvény sikerességéhez, majd hozzátették, rövidesen megkezdik a jövő évi fesztivál előkészületeit, hogy egy év múlva újra kiválóbbnál kiválóbb előadókkal lephessék meg a vajdasági fiatalokat.

A fesztivál szombati zárónapján nemcsak a fiatalok érezhették jól magukat, hanem a retrózene kedvelői is, ekkor került ugyanis megrendezésre a Vajdasági Retro Fesztivál, amelynek keretében olyan, egykor nagy népszerűségnek örvendő előadók szórakoztatták az egybegyűlteket, mint Betty Love, Náksi Attila és a Fresh, akik újra bebizonyították, hogy nemcsak a kilencvenes években voltak képesek óriási tömegeket megmozgatni produkcióikkal, hanem még ma is fantasztikus bulikat tudnak csinálni, amire a legkiválóbb bizonyítékot a Green Future Festiválon való fellépésük jelentette.

A rendezvényről természetesen a zárónapon sem hiányozhattak a legkiválóbb vajdasági, magyarországi és külföldi lemezlovasok sem, akik közül mindenképpen ki kell emelni a Hidden Empire-t, amely egy elképesztő live settel állt színpadra, James Zabielát, aki egyenesen Nagy-Britanniából érkezett a fesztivál színpadára, idén is fergeteges hangulatot teremtve az adai medencekomplexum területén, valamint David Temessit, akinek a hajnalig tartó bulija kiváló megkoronázása, illetve egyben lezárása is volt az idei Green Future Festivalnak.

A fesztivál hétéves története során most fordult elő először az, hogy elfogyott az összes bérlet és hétvégi jegy is. Ehhez a szervezők szerint jelentős mértékben hozzájárult az igen sokszínű és színvonalas zenei felhozatal, valamint a rendezvény látvány- és hangulatvilága is. A fesztiválon ugyanis ugyanúgy helye van az élőzenének, mint a lemezlovasoknak, a fiataloknak, mint az idősebbeknek, a magyar ajkúaknak, mint a szerb nyelvet beszélőknek, és talán éppen ez az, ami miatt a Green Future Festivalt a látogatók zöme úgy éli meg, mint négy nap és három éjszaka kikapcsolódást a szabadság földjén, ahol nincsenek különbségek az emberek között, ahol nem kell megfelelni a különféle társadalmi elvárásoknak, illetve ahol mindenki teljesen önmaga lehet.

A szervezők elmondták, annak ellenére, hogy az első napon az időjárási viszonyok nem kedveztek sem nekik, sem a látogatóknak, összességében rendkívül sikeresnek értékelik az idei fesztivált, nemcsak a kiemelkedően magas részvételi arány miatt, hanem azért is, mert elképesztően sok pozitív visszajelzés érkezett hozzájuk a fiatalok részéről, ami egyértelműen arra enged következtetni, hogy óriási igény van erre a több szempontból is különlegesnek tekinthető rendezvénysorozatra. Hozzátették, éppen ezért, bár a következő hetek számukra is némi pihenéssel telnek majd, terveik szerint már október elején megkezdik a 2020-as Green Future Festival szervezését, hogy egy év múlva ismét olyan kiváló előadókkal lephessék meg a vajdasági fiatalokat, akik garanciát jelentenek a fantasztikus hangulatra és a maradandó élményekre.

H. A. – T. A.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Megette a 120 ezer dolláros banánt - illusztráció
2019. DECEMBER 9.
[ 10:38 ]
Közel ötszáz galambot, ritkaságnak számító díszbaromfi-fajtákat, egzotikus díszmadarakat láthatnak az érdeklődők a topolyai kisállat-kiállításon, melyet idén is a Piac nagycsarnokában rendeztek meg idén. A kiállítás attrakciója egy szakállas agáma. A helyi fajta, a topolyai magasszálló-keringő két színváltozata is...
2019. DECEMBER 7.
[ 12:35 ]
Bekerült a 10 leggyakoribb keresztnév közé az Egyesült Államokban a Mohamed, írja a CNN. A név sokáig nagyon ritka volt, a 100 leggyakoribb fiú utónevek közé is csupán 2013-ban került be. A muszlim proféta nevét többnyire a muzulmán vallású családokban kapja meg az elsőszülött fiú. A CNN-nek nyilatkozó Linda...
2019. DECEMBER 7.
[ 8:41 ]
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1,2 milliárd forint bírságot szabott ki a Facebookra; ez az eddigi legnagyobb összegű, fogyasztóvédelmi ügyben kiszabott bírság a versenyhivatal történetében. A hivatal pénteki tájékoztatása szerint a GVH megállapította, hogy a Facebook Ireland Ltd. jogsértést követett el, amikor...
2019. DECEMBER 6.
[ 17:17 ]
Beolvasás folyamatban