Magazin
Tizenhétezren buliztak az idei Green Future Festivalon

Tizenhétezren buliztak az idei Green Future Festivalon, amelyet augusztus 8. és 10. között tartottak meg az adai medencekomplexum területén, közölték a rendezvény szervezői, akik köszönetet mondtak mindenkinek, aki hozzájárult a rendezvény sikerességéhez, majd hozzátették, rövidesen megkezdik a jövő évi fesztivál előkészületeit, hogy egy év múlva újra kiválóbbnál kiválóbb előadókkal lephessék meg a vajdasági fiatalokat.

A fesztivál szombati zárónapján nemcsak a fiatalok érezhették jól magukat, hanem a retrózene kedvelői is, ekkor került ugyanis megrendezésre a Vajdasági Retro Fesztivál, amelynek keretében olyan, egykor nagy népszerűségnek örvendő előadók szórakoztatták az egybegyűlteket, mint Betty Love, Náksi Attila és a Fresh, akik újra bebizonyították, hogy nemcsak a kilencvenes években voltak képesek óriási tömegeket megmozgatni produkcióikkal, hanem még ma is fantasztikus bulikat tudnak csinálni, amire a legkiválóbb bizonyítékot a Green Future Festiválon való fellépésük jelentette.

A rendezvényről természetesen a zárónapon sem hiányozhattak a legkiválóbb vajdasági, magyarországi és külföldi lemezlovasok sem, akik közül mindenképpen ki kell emelni a Hidden Empire-t, amely egy elképesztő live settel állt színpadra, James Zabielát, aki egyenesen Nagy-Britanniából érkezett a fesztivál színpadára, idén is fergeteges hangulatot teremtve az adai medencekomplexum területén, valamint David Temessit, akinek a hajnalig tartó bulija kiváló megkoronázása, illetve egyben lezárása is volt az idei Green Future Festivalnak.

A fesztivál hétéves története során most fordult elő először az, hogy elfogyott az összes bérlet és hétvégi jegy is. Ehhez a szervezők szerint jelentős mértékben hozzájárult az igen sokszínű és színvonalas zenei felhozatal, valamint a rendezvény látvány- és hangulatvilága is. A fesztiválon ugyanis ugyanúgy helye van az élőzenének, mint a lemezlovasoknak, a fiataloknak, mint az idősebbeknek, a magyar ajkúaknak, mint a szerb nyelvet beszélőknek, és talán éppen ez az, ami miatt a Green Future Festivalt a látogatók zöme úgy éli meg, mint négy nap és három éjszaka kikapcsolódást a szabadság földjén, ahol nincsenek különbségek az emberek között, ahol nem kell megfelelni a különféle társadalmi elvárásoknak, illetve ahol mindenki teljesen önmaga lehet.

A szervezők elmondták, annak ellenére, hogy az első napon az időjárási viszonyok nem kedveztek sem nekik, sem a látogatóknak, összességében rendkívül sikeresnek értékelik az idei fesztivált, nemcsak a kiemelkedően magas részvételi arány miatt, hanem azért is, mert elképesztően sok pozitív visszajelzés érkezett hozzájuk a fiatalok részéről, ami egyértelműen arra enged következtetni, hogy óriási igény van erre a több szempontból is különlegesnek tekinthető rendezvénysorozatra. Hozzátették, éppen ezért, bár a következő hetek számukra is némi pihenéssel telnek majd, terveik szerint már október elején megkezdik a 2020-as Green Future Festival szervezését, hogy egy év múlva ismét olyan kiváló előadókkal lephessék meg a vajdasági fiatalokat, akik garanciát jelentenek a fantasztikus hangulatra és a maradandó élményekre.

H. A. – T. A.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Motorzúgástól hangos Muzslya - illusztráció
2019. AUGUSZTUS 17.
[ 20:42 ]
Az uralkodó, II. Erzsébet a brit királyi család legnépszerűbb tagja a YouGov tekintélyes közvélemény-kutató intézet felmérése szerint. A 93 éves királynő tetszési mutatója 72 százalékos. A Daily Mail című brit tömeglapban pénteken ismertetett kutatás eredményei szerint az 1952 óta uralkodó II. Erzsébetet unokája,...
2019. AUGUSZTUS 16.
[ 17:00 ]
Nyoma veszett a kijevi repülőtéren az egyik kiterjedt izraeli kábítószeres hálózat fejének, éppen Izraelnek történő kiadatása előtt - értesült a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet pénteken. A repülőtér vámmentes boltjában éjszaka tűnt el Ámosz Dov Silver, a Telegrass nevű, telefonos applikációval...
2019. AUGUSZTUS 16.
[ 13:04 ]
Villamosszékben kivégeztek egy többszörös gyilkost helyi idő szerint csütörtökön este Tennessee állam fővárosában, Nashville-ben. Az 56 éves Stephen West 1986-ban halálra késelt egy 51 esztendős nőt és 15 éves kislányát, akit előtte megerőszakolt. 1999-bem ítélték halálra. West ügyvédei kegyelmi kérvényt...
2019. AUGUSZTUS 16.
[ 5:55 ]
Beolvasás folyamatban