Magazin
A Star Wars rendezője rekord összegű szerződést írt alá

JJ Abrams produkciós irodája, a Bad Robot több évre szóló szerződést kötött a Warner Mediaval, ráadásul úgy, hogy előtte elutasították az Apple kétszer nagyobb összegű ajánlatát.

Abrams, 250 millió dollárért szerződik a Warner Mediahoz, annak ellenére, hogy az Apple ennek dupláját kínálta. Abrams és a Bad Robot szakmai stábja azonban nem volt hajlandó kizárólagos szerződést kötni, így a Warnert választották.

A megállapodás értelmében Abrams és a Bad Robot írhat, rendezhet és készíthet is filmeket más vállalatok számára.

Állítólag Abrams nem nagy híve az Apple új streaming platformjának, ráadásul az is zavarta, hogy a techvállalatnál nincs olyan franchise film, amelynél kiélheti kreatív vágyait. Abrams leghíresebb filmjei mind folytatásosak, legyen szó a Star Trek vagy a Star Wars franchise-okról.

Abramsnek az sem tetszett, hogy a streaming szolgáltatók filmjei általában nem kerülnek moziba, vagy ha igen, akkor is csak nagyon rövid időre és kevés helyszínen vetítik őket. Nem csak Abrams van ezzel így, hiszen a világhírű rendező, Christopher Nolan is kiakadt már a streaming platformok működési modelljén.

Ugyan Abrams nem írt alá kizárólagos szerződést az Apple-lel, de a hírek szerint így is legalább egy sorozaton dolgozik a cégnek, és az is lehetséges, hogy még kettő, vagy akár három projekt is követheti a mostanit. (origo.hu)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Fatolvajokat fogtak Péterrévén - illusztráció
2019. OKTÓBER 18.
[ 16:00 ]
Harminc lőfegyvert, köztük két géppisztolyt, hangtompítókat, lőszereket találtak a pénzügyőrök egy szerb férfinál Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t. Némedi-Varga Éva, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense...
2019. OKTÓBER 16.
[ 10:14 ]
Két betörőt tartóztattak le Szabadkán. A két középkorú férfi egymástól függetlenül hajtotta végre a bűncselekményeket. A rendőrségi közlemény szerint alapos a gyanú, hogy a szabadkai I. K. (1973) idén szeptemberben betört egy városszéli házba, megtámadta a tulajdonost, majd 21 ezer dinárt és 250 eurót vitt...
2019. OKTÓBER 15.
[ 10:49 ]
Medvetámadás áldozatául esett egy horgász a Maros megyei Vámosudvarhelyen - közölte hétfőn a Székelyhon.ro portál. A szombat este történt tragédiáról Bartos Csaba, Vámosudvarhely községközpontjának, Kóródszentmártonnak az alpolgármestere nyilatkozott a portálnak. Elmondta: vélhetően a környéken többször...
2019. OKTÓBER 14.
[ 21:31 ]
Beolvasás folyamatban