Magazin
A Star Wars rendezője rekord összegű szerződést írt alá

JJ Abrams produkciós irodája, a Bad Robot több évre szóló szerződést kötött a Warner Mediaval, ráadásul úgy, hogy előtte elutasították az Apple kétszer nagyobb összegű ajánlatát.

Abrams, 250 millió dollárért szerződik a Warner Mediahoz, annak ellenére, hogy az Apple ennek dupláját kínálta. Abrams és a Bad Robot szakmai stábja azonban nem volt hajlandó kizárólagos szerződést kötni, így a Warnert választották.

A megállapodás értelmében Abrams és a Bad Robot írhat, rendezhet és készíthet is filmeket más vállalatok számára.

Állítólag Abrams nem nagy híve az Apple új streaming platformjának, ráadásul az is zavarta, hogy a techvállalatnál nincs olyan franchise film, amelynél kiélheti kreatív vágyait. Abrams leghíresebb filmjei mind folytatásosak, legyen szó a Star Trek vagy a Star Wars franchise-okról.

Abramsnek az sem tetszett, hogy a streaming szolgáltatók filmjei általában nem kerülnek moziba, vagy ha igen, akkor is csak nagyon rövid időre és kevés helyszínen vetítik őket. Nem csak Abrams van ezzel így, hiszen a világhírű rendező, Christopher Nolan is kiakadt már a streaming platformok működési modelljén.

Ugyan Abrams nem írt alá kizárólagos szerződést az Apple-lel, de a hírek szerint így is legalább egy sorozaton dolgozik a cégnek, és az is lehetséges, hogy még kettő, vagy akár három projekt is követheti a mostanit. (origo.hu)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Ibrahimović szobra marad Malmőben - illusztráció
2020. JÚNIUS 5.
[ 12:25 ]
A legősibb és legnagyobb maja építményt fedezték fel régészek légi távérzékeléses módszerrel a mexikói dzsungelben. A Mexikó délkeleti részén, Tabasco államban talált hatalmas, négyszögletes alapú építmény az i.e. 1000 és 800 közötti időszakban készült. A későbbi, ismert maja piramisoktól eltérően nem...
2020. JÚNIUS 4.
[ 16:56 ]
„Fotótér” néven új tartalomszolgáltatást indít az Országos Széchényi Könyvtár 2020. június 4-én. Az első két gyűjtemény, amelyet a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából közzéteszünk, összesen tízezer képből áll, és az első világháború, valamint a Trianon utáni Erdély...
2020. JÚNIUS 4.
[ 15:35 ]
Görögországba elfogadták azt az intézkedéscsomagot, amelyek a már ismert szabályzatokat tartalmazza, de új korlátozásokat is bevezettek a nyaralási idény előtt. A legújabb rendelkezések szerint nem csak az egy helyen tartózkodók számát korlátozzák, hanem a napernyők és az alattuk lévő nyugágyak közötti távolságot...
2020. JÚNIUS 4.
[ 10:27 ]
Beolvasás folyamatban