Magazin
Szabadka: Sértetlenül megkerült az eltűnt lány

Szombaton hajnalban szökött el otthonából a 15 éves A. N. Szülei a rendőrségen is jelentették az eltűnését. Később a lány barátjával együtt jelentkezett a szabadkai rendőrállomáson.

Feltételezték, hogy a fiú beszélte rá a szökésre, akinek egyébként sajtóinformációk szerint már volt rendőrségi ügye. A hivatalos közlés szerint semmi baja sem történt a lánynak. A hatóságok értesítették a szülőket, akik hazavitték.

Bővebb információ nincs arról, hogy miért ment el otthonról a kiskorú. Nem hivatalos információk szerint azért, mert szülei ellenezték a kapcsolatát a fiúval. Mivel a rendőrség is körözni kezdte, jobbnak látta, ha a nagyobb problémák elkerülése végett önként jelentkezik a rendőrségen.

N. E.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A hetes lottó nyerő szelvényét a kelet-szerbiai Kučevóban fizették be, a szerencsés tulajdonosa 2.250.000 eurót kap. Hattalálatos szelvényből 21 volt, ezek alig több mint 160 ezer dinárt érnek. A 477 öttalálatos szelvényért pedig csak 7 ezer dinárt kapnak a nyertesek.
2020. FEBRUÁR 26.
[ 15:04 ]
A tradicionális húshagyókeddi máglyagyújtással és a telet szimbolizáló koporsó elégetésével rendben véget ért a mohácsi busójárás kedd este - közölte Hegedűs Emese, a rendezvény egyik főszervezője az MTI-vel. Idén is több ezer helybeli és turista gyűlt össze Mohács főterén, hogy a borzas bundába...
2020. FEBRUÁR 25.
[ 20:31 ]
Plácido Domingo világhírű spanyol operaénekes közleményben kért bocsánatot azoktól a nőktől, akik szexuális zaklatással vádolták meg az elmúlt fél évben - adta hírül a spanyol média kedden. "Az elmúlt hosszú hónapok alatt töprengtem a vádakon, melyeket több kolléganőm felhozott ellenem. Tiszteletben...
2020. FEBRUÁR 25.
[ 13:47 ]
Beolvasás folyamatban