Magazin
Karácsonyig tartó program a Márton Áron Közösségi Házban Kelebián

A kelebiai Márton Áron Közösségi Házban egészen karácsonyig különböző programokkal várják az érdeklődőket. Október 19-én, szombaton gyermekek számára szerveznek műhelymunkát és főzőcskét, de megnyitnak egy kiállítást is a délvidéki vérengzések 75. évfordulója alkalmából, majd az Ars Sacra hangversenyre kerül sor.

A karácsonyig tartó rendezvénysorozattal Márton Áront, Erdély püspökét és Tours-i Szent Márton püspököt ünneplik zenével, tánccal, képzőművészeti kiállításokkal és gasztronómiai eseményekkel.

Október 26-án, szombaton reneszánsz muzsikával és királyi lakomával várják az érdeklődőket.

November 9-én, szombaton megtartják a Márton-napi Libadalmat, ahol a gyermekek számára szerveznek műhelymunkákat. A legfiatalabbak libatepertős pogácsát süthetnek és libatollból készíthetnek irónt. November 10-én, vasárnap fellép a pécsi Vivat Bacchus énekegyüttes.

December 6-án, pénteken Miklós-napi halvacsora és élő cigányzene várja az érdeklődőket, másnap, december 7-én pedig mézeskalácsot süthetnek a gyerekek.

December 14-én, szombaton a vajdasági Pax Romana adventi lelki napot tart, 22-én, vasárnap pedig a Gaál Ferenc Magyar Művelődési Egyesület karácsonyi hangversenyt tart.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A hetes lottó nyerő szelvényét a kelet-szerbiai Kučevóban fizették be, a szerencsés tulajdonosa 2.250.000 eurót kap. Hattalálatos szelvényből 21 volt, ezek alig több mint 160 ezer dinárt érnek. A 477 öttalálatos szelvényért pedig csak 7 ezer dinárt kapnak a nyertesek.
2020. FEBRUÁR 26.
[ 15:04 ]
A tradicionális húshagyókeddi máglyagyújtással és a telet szimbolizáló koporsó elégetésével rendben véget ért a mohácsi busójárás kedd este - közölte Hegedűs Emese, a rendezvény egyik főszervezője az MTI-vel. Idén is több ezer helybeli és turista gyűlt össze Mohács főterén, hogy a borzas bundába...
2020. FEBRUÁR 25.
[ 20:31 ]
Plácido Domingo világhírű spanyol operaénekes közleményben kért bocsánatot azoktól a nőktől, akik szexuális zaklatással vádolták meg az elmúlt fél évben - adta hírül a spanyol média kedden. "Az elmúlt hosszú hónapok alatt töprengtem a vádakon, melyeket több kolléganőm felhozott ellenem. Tiszteletben...
2020. FEBRUÁR 25.
[ 13:47 ]
Beolvasás folyamatban