Magazin
Karácsonyig tartó program a Márton Áron Közösségi Házban Kelebián

A kelebiai Márton Áron Közösségi Házban egészen karácsonyig különböző programokkal várják az érdeklődőket. Október 19-én, szombaton gyermekek számára szerveznek műhelymunkát és főzőcskét, de megnyitnak egy kiállítást is a délvidéki vérengzések 75. évfordulója alkalmából, majd az Ars Sacra hangversenyre kerül sor.

A karácsonyig tartó rendezvénysorozattal Márton Áront, Erdély püspökét és Tours-i Szent Márton püspököt ünneplik zenével, tánccal, képzőművészeti kiállításokkal és gasztronómiai eseményekkel.

Október 26-án, szombaton reneszánsz muzsikával és királyi lakomával várják az érdeklődőket.

November 9-én, szombaton megtartják a Márton-napi Libadalmat, ahol a gyermekek számára szerveznek műhelymunkákat. A legfiatalabbak libatepertős pogácsát süthetnek és libatollból készíthetnek irónt. November 10-én, vasárnap fellép a pécsi Vivat Bacchus énekegyüttes.

December 6-án, pénteken Miklós-napi halvacsora és élő cigányzene várja az érdeklődőket, másnap, december 7-én pedig mézeskalácsot süthetnek a gyerekek.

December 14-én, szombaton a vajdasági Pax Romana adventi lelki napot tart, 22-én, vasárnap pedig a Gaál Ferenc Magyar Művelődési Egyesület karácsonyi hangversenyt tart.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Fatolvajokat fogtak Péterrévén - illusztráció
2019. OKTÓBER 18.
[ 16:00 ]
Harminc lőfegyvert, köztük két géppisztolyt, hangtompítókat, lőszereket találtak a pénzügyőrök egy szerb férfinál Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t. Némedi-Varga Éva, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense...
2019. OKTÓBER 16.
[ 10:14 ]
Két betörőt tartóztattak le Szabadkán. A két középkorú férfi egymástól függetlenül hajtotta végre a bűncselekményeket. A rendőrségi közlemény szerint alapos a gyanú, hogy a szabadkai I. K. (1973) idén szeptemberben betört egy városszéli házba, megtámadta a tulajdonost, majd 21 ezer dinárt és 250 eurót vitt...
2019. OKTÓBER 15.
[ 10:49 ]
Medvetámadás áldozatául esett egy horgász a Maros megyei Vámosudvarhelyen - közölte hétfőn a Székelyhon.ro portál. A szombat este történt tragédiáról Bartos Csaba, Vámosudvarhely községközpontjának, Kóródszentmártonnak az alpolgármestere nyilatkozott a portálnak. Elmondta: vélhetően a környéken többször...
2019. OKTÓBER 14.
[ 21:31 ]
Beolvasás folyamatban