Magazin
Jelentkeztek a magyar lottózás történetének legnagyobb nyereményéért

Jelentkezett nyereményéért az a szerencsés, aki minden idők legnagyobb hazai lottónyereményét vihette haza - közölte a Szerencsejáték Zrt. szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a tavaly november 22-i Eurojackpot-sorsoláson egy magyar bruttó 30 millió eurót, azaz több mint bruttó 10 milliárd forintot nyert.

A játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kellett jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, ezt a napokban meg is tette.

A cég azt írta, Magyarországon nagyon ritkán lehet a lottónyertesekről személyes információkat megtudni, de az Eurojackpot hazai nyertese névtelenül kitöltötte az úgynevezett nagynyertesek kérdőívét, így megosztott néhány információt játékszisztémájáról, életéről.

A játékos elárulta például, hogy vidéken adta fel a nyertes szelvényét, amelyet önállóan, saját számok megjelölésével játszott meg. Kiderült az is, hogy több éve minden héten játszik az Eurojackpoton és korábban még nem nyert nagy összeget. Egyetlen rituáléja, hogy mindig ugyanazon a napon adja fel a szelvényét. Egy lottózóból értesült arról, hogy nyert, amiről azonnal értesítette házastársát.

A játékos közölte, hogy utazásra, autóra, lakásra biztosan jut majd a jackpotból, de jótékonykodni és befektetni is fog, amelyhez pénzügyi befektető segítségét is igénybe veszi. Emellett úgy nyilatkozott, hogy szűkebb családja is részesül majd az összegből.

Arra a kérdésre pedig, hogy a nyeremény felvétele után abbahagyja-e a lottózást, egyértelmű választ adott: esze ágában sincs, tovább fog játszani. (MTI)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Ötödik alkalommal szervezte meg a bácskossuthfalvi Ady Endre Művelődési Központ a Torkos csütörtök elnevezésű rendezvényt a Juhász bálteremben, melyen disznótoros ételeket kóstolhattak a jelenlevők. Mint Tímár Gabriella, a művelődési központ elnöke elmondta, a rendezvényt több résztvevő kérésére helyezték át...
2020. FEBRUÁR 16.
[ 8:00 ]
Kínában egyre több dologgal próbálkoznak, hogy valahogy lassítsák a már több mint 1500 halálos áldozatot követelő koronavírus terjedését. Az egyik ilyen, elsőre viszonylag meglepő megoldás, hogy még a bankjegyeket is karanténba rakják - írja a Guardian egy kínai sajtótájékoztatóra hivatkozva. Az elnökhöz közeli...
2020. FEBRUÁR 15.
[ 19:18 ]
A nagykikindai Milanka Radočaj kerek négy évtizede van az egykori munkaközvetítő, jelenleg Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat nyilvántartási listáján, mint munkanélküli. Aki munkaviszonyban töltött el ennyi időt, az ilyenkor nyugdíjba vonul. Nos, ezt tervezi Milanka is. Noha egyetlen egy napot sem töltött hivatalos...
2020. FEBRUÁR 15.
[ 8:46 ]
Beolvasás folyamatban