Magazin
Lagzi után karanténba került az egész násznép

Karanténba került az egész násznép egy tolnai lagzi után. A vőlegény testvére Ausztriából jött haza, nála lett pozitív a koronavírus tesztvizsgálat. Őt korábban már ellenőrizték, de valószínű még nem tudta az eredményt, ezért jöhetett haza, írja az atv.hu.

Egy tolnai szállodában tartották a múlt szombaton a fiatalok az esküvőt, akkor minden rendben zajlott. Azonban

kedden reggel azzal ébresztették a vőlegényt, hogy az egész násznépnek - csaknem hetven embernek - karanténba kell vonulnia, mert testvérénél pozitív lett a covid teszt.

Az lakodalomnak teret adó szállodába nem engedték be az ATV stábját, de annyit sikerült kideríteni, hogy a személyzet összes tagja, és mindazok, akik részt vettek az esküvőn, karanténba kerültek két hétre.

Aki részt vett az esküvőn, ajtaján most ott a piros "Covid-cetli", ami azt jelzi: belépni is tilos a házba, és akik ott laknak, sem hagyhatják el az épületet.

„A feleségemért bármelyik percben jöhetnek a mentők és tesztelhetik, mai nap reggel telefonáltak, hogy ma fogják tesztelni, néhány ember lesz még tesztelve, akik szociális munkát végeznek, illetve azok, akik az egészségügyben dolgoznak, és ott voltak az esküvőn” - mondta el a vőlegény.

A helyiek szerint ebben a helyzetben elkerülhetetlen a karantén.

Amióta kiderült, hogy fertőzött személy volt a lagzin, a szálloda személyzete minden nap kötelező fertőtlenítést végez a teljes épületben. Amennyiben a násznépnél nem jelentkeznek a tünetek, két hét múlva feloldják majd a karantént. (ATV)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Begatárnokra fagylaltos kocsi jár - illusztráció
2020. AUGUSZTUS 14.
[ 21:46 ]
Az Internet Explorer 25 éve jelent meg - illusztráció
2020. AUGUSZTUS 14.
[ 10:06 ]
Túlélt két háborút, az állatkert szétbombázását, és hétszer változott az ország neve, ahol él, de a 83 évvel ezelőtt Belgrádba került mississippi aligátor, Mujo mindeközben ki sem tette a lábát a szerb főváros állatkertjéből. A belgrádi állatkert közleménye szerint életkorát tekintve Mujo a...
2020. AUGUSZTUS 14.
[ 8:52 ]
A minap egy nem mindennapi eseményre került sor Nagybecskereken, a Bega folyóból sikeresen kimentettek egy kiskutyát, az azonban nem ismeretes, hogy hogyan került a vízbe. A járókelők vették észre a vízbe esett házi kedvencet, amely láthatóan már az ereje végén volt, ezt meglátta két rendőr is, Kristian Verešan és Vuk...
2020. AUGUSZTUS 13.
[ 14:49 ]
A szerencsés embereknek, akik balkezesekké váltak, van világnapjuk is, amikor meg tudják ünnepelni, hogy az lett a dominánsabb kezük. Ez a nap augusztus 13-án van, melyet 1976-ban tartottak meg először. Balsors, ballépés, balsejtelem – a nyelvünk azt sugallja, a bal negatív fogalom. Egyes kultúrákban balkezesnek lenni sokáig...
2020. AUGUSZTUS 13.
[ 10:23 ]
Beolvasás folyamatban