Magazin
Megtörtént, amire senki sem számított: Trump maszkot viselt egy nyilvános eseményen

Bár mindeddig hevesen tiltakozott ellene, vasárnap mégis felvett egy maszkot Donald Trump amerikai elnök, amikor egy katonai orvosi létesítményt látogatott meg - számol be a hírről a Reuters.

A Walter Reed National Military Medical Centerben tett látogatás alkalmával történt meg először, hogy Trump nyilvános eseményen maszkban jelent meg idén.

Az amerikai elnök mindeddig nem volt hajlandó maszkot hordani nyilvános rendezvényeken, illetve sajtóeseményeken, azt hangoztatva, hogy mindenkinek saját döntése, hogy felveszi-e agy sem. Hozzátette ugyanakkor, hogy abban az esetben hordani fog maszkot, amennyiben nem tud kellő távolságot tartani más emberektől.

A klinikára történő indulás előtt a Fehér Háznál lévő újságíróknak Trump azt nyilatkozta, hogy amikor az ember kórházba készül, és ott katonákkal, orvosokkal és olyanokkal beszélget, akik most kerültek le a műtőasztalról, érdemes maszkot hordani.

Amerikában jelenleg aggasztó ütemben terjed a koronavírus, sok állam enyhített már az eddigi korlátozásokon, ennek eredményeképp pénteken több mint 69 ezer fővel nőtt az új esetek száma, ami újabb napi rekord, ezzel együtt már meghaladta a 3 millió főt a fertőzöttek száma az országban. (porfolio.hu)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Begatárnokra fagylaltos kocsi jár - illusztráció
2020. AUGUSZTUS 14.
[ 21:46 ]
Az Internet Explorer 25 éve jelent meg - illusztráció
2020. AUGUSZTUS 14.
[ 10:06 ]
Túlélt két háborút, az állatkert szétbombázását, és hétszer változott az ország neve, ahol él, de a 83 évvel ezelőtt Belgrádba került mississippi aligátor, Mujo mindeközben ki sem tette a lábát a szerb főváros állatkertjéből. A belgrádi állatkert közleménye szerint életkorát tekintve Mujo a...
2020. AUGUSZTUS 14.
[ 8:52 ]
A minap egy nem mindennapi eseményre került sor Nagybecskereken, a Bega folyóból sikeresen kimentettek egy kiskutyát, az azonban nem ismeretes, hogy hogyan került a vízbe. A járókelők vették észre a vízbe esett házi kedvencet, amely láthatóan már az ereje végén volt, ezt meglátta két rendőr is, Kristian Verešan és Vuk...
2020. AUGUSZTUS 13.
[ 14:49 ]
A szerencsés embereknek, akik balkezesekké váltak, van világnapjuk is, amikor meg tudják ünnepelni, hogy az lett a dominánsabb kezük. Ez a nap augusztus 13-án van, melyet 1976-ban tartottak meg először. Balsors, ballépés, balsejtelem – a nyelvünk azt sugallja, a bal negatív fogalom. Egyes kultúrákban balkezesnek lenni sokáig...
2020. AUGUSZTUS 13.
[ 10:23 ]
Beolvasás folyamatban