Magazin
5 dekoratív ötlet, hogy színt és fényt vigyünk az otthonunkba

A LED - szalagok nagyon sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé. Ezek a szalagok, olyan világítást, fényforrást biztosítanak, amelyeket más lámpatestekkel nem tudnánk megvalósítani. Nem csak a LED izzókra érvényes az energiatakarékosság, hanem a LED - szalagokra is. A LED - szalagok nem csupán dekorációs célt szolgálnak, de hangulatvilágítás megteremtésére is tökéletesen alkalmasak.

A konyhát is más világításba helyezhetjük

A konyhában sok időt töltünk és nagyon jó érzés, ha ebben a helyiségben nagyon jól érezzük magunkat. Erről gondoskodnak a LED - szalagok. A Rábalux színváltós digitális LED - szalag szettjével hangulatosabbá varázsolhatjuk az otthonunkat. Ezekkel a LED - szalagokkal tetszőleges háttérvilágítást is létrehozhatunk, de a digitális RGB vezérlésnek köszönhetően, mozgásba is hozhatjuk a fényeket. Az infravörös távvezérlő segítségével beállíthatjuk, hogy mely színekkel, milyen módon és sebességgel változzanak a fények a szalag teljes hosszában. A távirányító segítségével a LED szalag hasznos hossza is beállítható.

A konyhaszekrényünket is megvilágíthatjuk ilyen LED - szalagokkal. A szekrény alatti megvilágítás előkelő megjelenést biztosít a konyhában. Több millió színválaszték áll a rendelkezésünkre, így akár vizuális inspirációként is használhatjuk ezeket a dekorációs fényeket.

Dekorációs elemként is használható a nappaliban

A nappaliban sok időt töltünk. Általában ebben a helyiségben tévézünk, így a LED - szalag remek lehetőséget nyújt a hangulatteremtésre ebben a helyiségben. A LED - szalagot telepíthetjük a televízió mögé, de más designos lehetőségek is léteznek, amely nem csak a tévézés élményét emelik egy magasabb szintre, de ez a fényhatás a lélekre is pozitívan hat.

Egyes tárgyak kiemelése a fürdőszobában

Természetesen nem csak a fürdőszobában használhatjuk egyes tárgyak, történetesen a tükör kiemelésére a LED - szalagot, hanem, ha ki szeretnénk az otthonunkban emelni bármilyen elemet, kiegészítőt, vagy éppen a fókuszt akarjuk valamire irányítani, akkor a LED - szalag az egyik legjobb választás. A LED - szalagot használhatjuk egy festmény kiemelésére, de ha például kandallónk is van a nappaliban, akkor egy tűzvörös, vagy narancsvörös LED - szalag még inkább oda vonzza a tekintetet.

A lépcsőkre is irányíthatjuk a fókuszt

A lépcsőket teljesen más világításba helyezik a LED - szalagok, illetve azok felhelyezése. A lépcsők hűvös és egyszerű megjelenését kissé lágyítja, puhítja, ha a megfelelő színt választjuk ki, és még a biztonságos, éjszakai közlekedésben is a segítségünkre lehet.

Hangulatvilágítás a hálószobában

A hálószoba kívánja meg talán a legtöbb hangulatvilágítást. Ezt könnyedén megvalósíthatjuk a LED - szalagokkal. Ma már okos LED - szalagok is léteznek, így ezek a LED - szalagok nem csak dekorációs célt szolgálnak, de funkciójuk is van.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A koronavírus-járvány miatt augusztusban és szeptemberben Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott, illetve az európai kupaporondon érdekelt szerb klubcsapatok. A Direktno nevű belgrádi portál vasárnapi beszámolója szerint Szerbia járványügyi szempontból a nem biztonságos országok...
2020. AUGUSZTUS 10.
[ 6:55 ]
Szokatlanul nagyszámú, több mint hatvanezer rózsaszín flamingó gyűlt össze fiókáival Dél-Franciaország lápos vidékein, a madarakról készült feljegyzések 1945-ös kezdete óta a legtöbb állatot számlálták meg. A szakemberek légifelvételeket elemezve becsülték úgy, hogy 25 ezer flamingópár, azaz mintegy 50 ezer...
2020. AUGUSZTUS 9.
[ 12:36 ]
Úgy vélik, hogy az ilyen erős szlogen majd betalál a fiataloknál. Az angliai Preston városában sajátos szlogennel igyekszik a városvezetőség rábírni a fiatalokat, hogy tartsák be az újonnan hozott járványügyi előírásokat - írja a Metro. Az utóbbi napokban ugyanis megnőtt a Lancashire-ben található város...
2020. AUGUSZTUS 8.
[ 21:37 ]
Beolvasás folyamatban