Magazin
A horvát tengerparton találtak rá egy nőre, akinek fogalma sincs róla, hogy ki ő, és hogy került oda
Betűméret:             

Semmit nem tud magáról az a külföldi nő, akire Horvátországban, a tengerparton üldögélve találtak rá - számolt be róla a The Sun horvát sajtóbeszámolók alapján.

A 60-as éveiben járó nőt egy halász vette észre még szeptember 12-én a Krk sziget északi részén található Soline egyik öblében. Mivel egy olyan sziklás részen üldölgélt egyedül, ahová a halász a csónakkal nem tudott közel merészkedni, segítséget hívott. Végül egy 14 fős csapat ment az asszonyért, akiknek több mint három kilométert kellett sétálni, mire odaértek hozzá.

A nőnél sem telefon, sem iratok nem voltak, és annyira le volt gyengülve és ki volt száradva, hogy magától még inni sem tudott.

A rendőrség szerint az idegen több éjszakát is a szabad ég alatt tölthetett egy olyan környéken, ahol gyakoriak a medvék és a vaddisznók. A helyiek nagyon csodálkoznak azon, hogy juthatott a nő arra a partszakaszra, hiszen nagyon éles sziklák és kövek övezik az utat, amelyek akár az ember cipőjét is kiszúrhatják. Egy ilyen korú nő pedig biztosan nem tudott odaúszni, mert ahhoz rendkívüli erő kell - mondták el a 24Sata horvát portálnak.

A szőke hajú, kék szemű nő arcán horzsolások és sebek voltak, de ő sem tudja, mi történt vele, sőt azt sem, hogy kicsoda ő, és hogy került a veszélyes partszakaszra.

Mivel semmilyen személyes irata nincsen, a rendőrségnek egyelőre fogalma sincs, ki lehet ez a nő. Megosztották a fotóját az interneten, hátha valaki felismeri és tud róla valamit mondani.

A nőt jelenleg kórházban ápolják, valószínűleg a fejét ért ütéstől felejtett el mindent magáról. Egyébként tökéletesen beszél angolul, és tudnak is vele kommunikálni a nyomozók és a kórházi személyzet, csak éppen arról nem tud mondani semmit, hogy ki ő, honnan jött, és mi történt vele. (szmo.hu)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A horvát-szlovén határon fekvő Donji Macelj lakóit ma meglepte a hótakaró, főként azután, hogy tegnap csaknem 30 Celsius fokot mértek. Szlovénia hegyvidéki részein hótorlaszok alakultak ki, de kedden délelőtt jég is esett. Roglán is esik a hó – adta hírül a 24sata horvát portál. A horvát meteorológiai intézet...
2024. ÁPRILIS 16.
[ 18:00 ]
Bill Clinton egykori amerikai elnök után Tony Blair volt brit miniszterelnök is szobrot kap Koszovóban, a szoboravatás júniusban várható. A Kosovo Online hírportál beszámolója szerint a dél-koszovói Ferizaj város vezetése tavaly novemberben engedélyezte a szobor felállítását, amelyet a várakozások szerint június...
2024. ÁPRILIS 16.
[ 16:05 ]
Két rab szökésében segíthetett az a tizenhét rendőr, akiket hétfőn fogtak el a szervezett bűnözés elleni ügyészség parancsára Észak-Macedóniában - jelentette a Vesti.mk hírportál. Az ügyészség közleménye szerint hat rendőrt azzal gyanúsítanak, hogy tavaly októberben egy gyilkosság miatt elítélt férfi...
2024. ÁPRILIS 15.
[ 17:23 ]
Beolvasás folyamatban