Magazin
Szerbia bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe

A Szerbiát képviselő Ana Đurić Konstrakta bejutott az Euróvíziós Dalfesztivál döntőjébe, amelyet május 14-én, szombaton este rendeznek meg.

Konstrakta énekes, dalszerző és építész az In corpore sano című dallal lépett fel, amely formailag legközelebb a kabarészínházhoz áll. A közönség produkcióját hatalmas tapssal fogadta.

Az énekesnő a fellépés előtt leszögezte, csapatával mindent megtesznek azért, hogy Szerbia bejusson az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe.

A német média viszont „Szerb Lady Gagának” nevezi, és azon töpreng, hogy teljesítménye elég lesz-e a győzelemhez.

Az Eurovíziós Dalfesztivál május 10-i első elődöntőjéből Svájc, Örményország, Izland, Litvánia, Portugália, Norvégia, Görögország, Ukrajna, Moldávia és Hollandia jutott tovább.

A csütörtök esti elődöntőből Szerbia mellett a döntőbe bejutott Belgium, Csehország, Azerbajdzsán, Lengyelország, Finnország, Észtország, Ausztrália, Svédország és Románia is.(Tanjug)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Április elején első alkalommal szervezett virágpiacot Topolya Község Idegenforgalmi Szervezete. Annak sikerén felbuzdulva ma második alkalommal is megszervezték a nem csupán virágárusokat felvonultató rendezvényt a Felvonulás téren. A virágárusok mellett palántákat is lehetett vásárolni, de kézműves termékeket,...
2022. MÁJUS 10.
[ 19:35 ]
Húsz dukátot, továbbá hasist találtak a vámosok még szombaton Horgoson, egy személygépkocsi hátsó ülésén, írja az RTS. Az autó Szerbiába tartott, amikor a vámosok a rendőrökkel együttműködve megtalálták a 20 darab Ferenc József arany dukátot, illetve egy kisebb mennyiségű kábítószert. A Mercedes gépkocsit,...
2022. MÁJUS 10.
[ 14:05 ]
Vádat emeltek egy büntetett előéletű, szerb állampolgárságú férfi ellen, aki szabadulását követően több mint nyolcszáz tőből álló indiaikender-ültetvényt alakított ki határ menti tanyáján - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t. Szanka Ferenc közölte, a...
2022. MÁJUS 10.
[ 9:27 ]
Beolvasás folyamatban