Magazin
Hosszú a várakozás a röszke-horgosi átkelőknél
A többi átkelőnél valamivel rövisebbek a sorok

Több órás várakozás alakult ki a röszkei autópálya- és közúti határátkelőhelyen csütörtök délelőtt - közölte a rendőrség a honlapján.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen a Szerbiába tartó személygépkocsiknak és autóbuszoknak egyaránt három órát kell várakozniuk. A belépő oldalon az autóknak kettő, a buszoknak egyórás a várakozás.

A röszkei közúti határátkelőhely kilépő oldalán kétórás a várakozás a személyautóval Szerbiába tartóknak. Az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen a kilépő oldalon kettő, a belépőn egy órát kell várniuk az utazóknak.

A gyorsabb határátlépés érdekében az autósok választhatják a tiszaszigeti vagy a kübekházi határátkelőhelyet, mindkettő 7 és 19 óra között működik.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak. (MTI)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Harminc évre ítélték Robert Kellyt - illusztráció
2022. JÚNIUS 29.
[ 22:32 ]
Hűtőszekrényt nem volt mindig ilyen nehéz vásárolni, mint napjainkban. Hiszen szinte csak egy-két változat volt a piacon, nem úgy, mint napjainkban, amikor is óriási választékkal találjuk magunkat szembe. Manapság, ezeknek a háztartási eszközöknek nem csak a formája, a színe és a stílusa különbözik, hiszen az...
2022. JÚNIUS 28.
[ 12:17 ]
Az ízlésének (és a háztartási dekorációnak) megfelelő franciaágyak és ágykeretek megtalálása bonyolult feladat lehet. Egyensúlyba kell hoznia a saját szempontjait, illetve hogy az ágytól milyen funkcionalitást kíván (alatti tároló, lécek, matrac és fejtámla), és természetesen az ár is igen fontos szempont. Manapság...
2022. JÚNIUS 28.
[ 12:15 ]
A kánikulában a folyadékpótlásnál a sóbevitelre is fontos figyelni, olyan vizet érdemes fogyasztani, amelynek nátriumtartalma legalább 50 milligramm literenként - mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szaktanácsadója kedden az M1 aktuális csatornán. Páldy Anna hozzátette: ha kevés a vízben a nátrium,...
2022. JÚNIUS 28.
[ 10:01 ]
Beolvasás folyamatban