Magazin
A mentősök észre sem vették, hogy elütöttek egy gyalogost
Betűméret:             

A nem mindennapi balesetről videó jelent meg a közösségi oldalakon, ami szerencsére nem volt végzetes kimenetelű. A videón az látható, hogy egy idős asszonyt ütött el egy tolató mentőautó. Sem a sofőr, sem az egészségügyi személyzet nem vette észre, hogy az idős nő beszorult a jármű alá.

A mentőautó belgrádi rendszámmal rendelkezik. A térfigyelő kamera adatai szerint az eset december 3-án, a reggeli órákban történt.

A videón látható, hogy a jármű hátrafelé halad az épületek között. A sofőr a visszapillantó tükörben nem látta, hogy egy idős nő halad az úton, aki viszont nem hallotta a járművet.

Hihetetlen azonban, hogy senki sem vette észre, hogy elütötték a nőt, és hogy félig a jármű alá került. A nő szerencsére a gyalogút közepén haladt, így nem kerekekkel hajtott rá a mentőautó.

Az orvosi csapat kiszállt az autóból, és az épület felé vette az irányt, és nem vették észre, hogy elütöttek valakit. Csak akkor siettek a segítségére, amikor a nő megszólította őket. Majd a sofőr előre hajtotta a járművet, hogy a nő fel tudjon állni.

Amint az N1 a mentőszolgálattól nem hivatalosan megtudta, csak tegnap értesültek az esetről, és egyelőre nem rendelkeznek több információval.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Gyalogtúra a Kelebiai erdőbe  - illusztráció
2023. JANUÁR 26.
[ 9:55 ]
Két embert megölt és legkevesebb hét embert megsebesített egy késes támadó szerdán Németország északi részén egy vonaton - jelentették német hírportálok. A beszámolók szerint a Kiel és Hamburg között közlekedő regionális vonaton egy férfi rontott rá utasokra röviddel 15 óra előtt, amikor a szerelvény...
2023. JANUÁR 25.
[ 21:03 ]
A tutini gimnázium előcsarnokában 10 óra 30 perc körül hasba szúrták az iskola egyik tizenhat éves tanulóját, erősítette meg a hírt Vahidin Ramičević, az iskola igazgatója. Az RTS szerint a diákot verekedés közben szúrta meg az egyik iskolatársa. A sérült fiút a Novi Pazar-i kórházba szállították. Az esetről...
2023. JANUÁR 25.
[ 18:51 ]
Ma mondott védőbeszédet az újvidéki felső bíróságon az a 30 éves temerini férfi, akit az újvidéki Belgrád rakparton történt balesettel vádolnak, amelyben Milica Milićević életét vesztette, barátja pedig súlyosan megsérült. (Védekezését tanulságként és az állapotok illusztrálásaként ismertetjük) A Dnevnik...
2023. JANUÁR 24.
[ 12:56 ]
Beolvasás folyamatban