GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing

Izbor iz sadrzaja na srpskom

Kihelyezett konzuli fogadónapok

Az egyszerűsített honosítási eljárás logója

Lélekemelő logó


Életmód/egészségGaiaMegvalósult a Magyar Kormány támogatásával Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Bethlen Gábor Alap

Forum

Nemzeti Regiszter

MTI
Observer
A médiafigyelő
Imedia

2017. október 11. [9:12]

Az ASUS laptop csodái 2017-ben

Az ASUS laptop csodái 2017-ben

Eljött a 20. születésnapom és a családom nem tudta, hogy mivel is lephetne meg ezen a kerek évfordulón. Persze én már elhintettem nekik, hogy a mostani notebookom milyen lassú és hogy nagyon szeretnék egy új laptopot, de nem is reméltem volna, hogy végül tényleg egy ajándékutalványt dobnak nekem össze a szüleim és a barátaim. Azt mondták, lassan már felnőtt nő vagyok, ezért nem ajándékot adnak, hanem vásárlási utalványt, így enyém a felelősség, hogy pontosan milyen laptopot fogok venni.

Bevallom, kissé fura volt, azt hiszem ez volt az első felnőtt döntésem az életemben. Talán most jobban éreztem ezt a felnőtté válással járó felelősségvállalást mint amikor nagy party közepette léptem be a 18. életévembe. Kezemben az USAnotebook levásárolható ajándékutalványával, már a születésnapom másnapján a webáruházukat böngésztem, hogy milyen gépet újítsak be magamnak. A korábbi ASUS modellemmel teljesen meg voltam elégedve, így abban biztos voltam, hogy az ASUS márkánál maradok, csak azt nem tudtam, hogy melyik 2017-es modell mellett döntsek.

ASUS ZenBook kollekció

Először az ASUS ZenBook gépeit böngésztem át. A gyönyörű külsőt egy kompakt, letisztult alumínium váz adta és sugárzott minden egyes darabjáról, hogy ez bizony egy felső kategóriás noteszgép. Azt már az elején kiszúrtam, hogy néhány modell képernyője teljesen hátra fordítható, így egy tablet hatását keltve, az érintő képernyőnek köszönhetően. Bár több kisebb kijelzős készüléket is találtam a kínálatban, volt néhány prémium áras, nagyon gyönyörű kijelzős, nagy monitoros laptop is.

Lányként persze egyből megakadt a szemem az egyik rózsaszín ASUS Zenbookon, amibe Intel Core i7-es processzor volt, 8 GB memóriával és 512 GB-os SSD-vel, azonban az ára kissé meghaladta a kereteimet, így egy kedvezőbb áru Zenbook-ot is kinéztem magamnak. Az egyik legolcsóbb, tabletté is alakítható, érintőképernyős Asus ZenBook Flip tökéletes választásnak tűnt. Árban megfelelő, SSD van benne és elég erős ahhoz, hogy mindent tudjon amire nekem szükségem van: Instagramm, Facebook, Youtube és blogolás. Természetesen a tanuláson kívül.

ASUS TransformerBook kavalkád

Bár a ZenBook-ok is nagyon tetszettek, megnéztem mit tudnak ezek az új Transformer Book néven futó ASUS termékek. Egy kis utána járással, megtudtam, hogy ezek még a ZenBook-oknál is kisebbek, általában 10.1”-es kijelzővel rendelkeznek. Nekem van olyan barátom akinek majdnem ekkora mobilja van… Bár nekem személy szerint nagyon tetszik, hogy a billentyűzetről levehetően, akár külön tabletként is használható az eszköz.

Egyből kinéztem az Asus Transformer Book T101HA modellt, ami árban nagyon kedvező volt és teljesítményében hasonló volt az imént kinézett ZenBook-éhoz: 4 GB RAM, 128 GB SSD és Intel Atom processzor. Viszont a kijelző mérete miatt én inkább maradtam az előző döntésemnél és úgy döntöttem az Asus ZenBook Flip-et fogom megvásárolni.

A böngészéssel eltöltött hétvége után, már hétfőn a Váci utcában voltam és azonnal, raktárkészletről átvehettem a kiszemelt ASUS laptopomat. A személyzet nagyon kedves volt, láttam, hogy milyen türelmesen szolgálják ki más ügyfeleiket is. Ottjártamkor éppen egy lelkes 50-es férfinek ajánlottak valami strapabíró példányt és jókedvűen nevetgéltek, poénkodtak egymással.

Örülök, hogy jól döntöttem és úgy érzem ezzel a felelősségteljes döntésemmel végleg felnőtté váltam és boldogan fogom használni kedvenc kis Asus ZenBook eszközömet. Mindennap.


2018. január 20. [21:44]

A szentmihályi Strasszer Kisállattenyésztők Egyesülete szervezésében tegnap nyílt meg a kisállat-kiállítás, amelynek a helyszíne ezúttal is a József Attila MME... >>

2018. január 20. [21:30]

Borkóstolóval zárult ma Temerinben a 21. Vince-napi borverseny.A helyi Kertbarátkör nemzetközi jellegű rendezvényére az idén 697 borminta érkezett, amelyet a múlt... >>

2018. január 20. [14:23]

Elhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett. A lyoni séf halálhírét Gérard Collomb belügyminiszter,... >>Külhoni magyar állampolgárok választási regisztrációja gomb
Álláshirdetések gomb
1 euró 118.49 dinár
1 dollár 96.60 dinár
100 forint 38.39 dinár
100 dinár 260.42 forint
Heti kérdés
Hogyan értékeli Donald Trump elnökösködésének első évét? (Az 5-ös a legjobb.)
5
4
3
2
1

Tekintse meg az eddigi eredményt!

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg
A legutóbb kommentelt friss cikkek
(amelyek az utóbbi 24 órában jelentek meg)
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka