Magyarország
Nemzeti konzultáció: Már 1 millió 367 ezer 322-en válaszoltak

Már 1 millió 367 ezer 322-en küldték vissza a nemzeti konzultációs íveket, illetve válaszoltak az online felületen - mondta el Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szóvivője szerdán Budapesten újságíróknak.

A szóvivő emlékeztetett: a koronavírus-járvány nagyban befolyásolja a hétköznapokat, világszerte egyre nő a fertőzöttek száma, és a pandémiának várhatóan lesz második hulláma.

Kifejtette: Magyarország a járvány első szakaszában sikeresen védekezett, mert a kormány időben hozta meg a szükséges intézkedéseket, a lakosság pedig fegyelmezett volt és együttműködő. Ennek köszönhető, hogy sikerült elkerülni a tömeges fertőzést és a sok ezer halálos áldozatot. A járvány gazdasági hatásainak kivédése is sikerült, a kormány egymillió munkahelyet megvédett és a magyar munkanélküliségi adatok a legjobbak közé tartoznak Európában.

A nemzeti konzultáció a gazdasági szuverenitás megőrzéséről és a járvány elleni hatékony védekezésről szól - mondta Farkas Örs. Hozzátette: egyrészt olyan kérdésekben kérik ki az emberek véleményét, mint például a maszkviselés, a határok lezárása, a vásárlási idősáv vagy az ingyenes parkolás. Másrészt a második Soros-tervről, amely "gúzsba köti" az abban részt vevő országokat.

Kiemelte: minden magyar család hétköznapjait érintő kérdésekről van szó, ezért kéri a kormány, hogy aki eddig nem tette, mondja el véleményét a hátralévő tíz napban. Emlékeztetett. hogy a konzultációs ívek leadásának határideje augusztus 15-e. Az eddig visszaküldött nemzeti konzultációs ívek, illetve az online felületen adott válaszok száma összesen 1 millió 367 ezer 322 - ismertette a szóvivő.

Hozzátette: a baloldal ezúttal sem vesz részt az összefogásban, összegyűjti az íveket, akadályozza a védekezést, de ez - mint mondta - nem meglepő, nekik továbbra sem az emberek érdeke, hanem a bevándorlás és második Soros-terv számít, a magyar szuverenitás ellen dolgoznak.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője beszélt arról is, hogy miközben erősödik a migráció, növekszik a magyar határhoz érkező migránsok száma, a bevándorláspárti baloldal azon dolgozik, hogy a migránsok akadálytalanul érkezhessenek Magyarországra. (MTI)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
olvasó
2020. AUGUSZTUS 21. [ 14:40 ]

"istván" még felét sem ismételte el a véleményemnek, mert abból az is kiviláglott, hogy én ezt a kormánypropagandát az adott kérdésekben támogatom.


istván
2020. AUGUSZTUS 20. [ 10:40 ]

Óbecsei! Alulmaradtam veletek szemben, de nekem egy egyetértő vélemény sokatmondó, a konzultációról, ... "olvasó" írta: 2020. AUGUSZTUS 12. [ 15:31 ] "Tisztelt "istván"! Az adott esetben kormánypropagandáról van szó..." Ha ti ezt nem tagadnátok, a vita lehetett volna normális párbeszéd, de ti néhányan alkalmatlanok vagytok arra.


Óbecsei
2020. AUGUSZTUS 19. [ 18:15 ]

Te "istván" bedobtad a türőlközőt, téged a vita további folytatása nem érdekel. Alul maradtál. A legtöbb hozzászólásod neked volt. Sajnos vesztettél ! Te egy izgága, fontoskodó, kioktató, jellemtelen ember vagy. Emberbaráti szempontból lehet, hogy meg kellene adni neked a lehetőséget arra, hogy megtaláld önmagad. Nem nagyon hiszek abban, hogy ez sikerül is. De mi téged nagy embernek tartunk. Pihenj sokat.


istván
2020. AUGUSZTUS 18. [ 22:10 ]

Pad! Az legyen az ő bajuk. Nem érdekelnek!


Pad
2020. AUGUSZTUS 18. [ 12:23 ]

istvánnak nagyon halkan a figyelmébe ajánlom ezt a cikket azok után, hogy kevesellte azt, hogy hányan töltötték ki a konzultációs íveket. Ok, tudom, hogy ezek nem lettek minden háztartásba elküldve, de elvileg a szavazóik sokat lógnak a neten, tehát kitölthették volna. https://pestisracok.hu/sajat-szavazoit-sem-sikerult-megmozgatnia-a-momentumnak-az-alternativ-konzultacioval/


istván
2020. AUGUSZTUS 17. [ 13:28 ]

Kedves "olvasó"! Nem állítottam, hogy sérti a népfelség elvét, csak hogy felesleges, értelmetlen, nem ettől függnek a döntések, kizárólag politikai célt szolgál. A NER-re azt mondom igen, a kormány eddigi járványügyi intézkedéseire, a hazai termék (gazdaság) védelmére, a családpolitikára azt mondom igen. Ez nem feltétele, hogy a propagandára, pénzszórásra is igent mondjak.


olvasó
2020. AUGUSZTUS 17. [ 10:55 ]

A konzultáció nem sérti a népfelség elvét, de annál jobban "istván" Orbán-ellenes politikai nézeteit, és izzó ellenszenvét. "Istvánnak" erre joga van, de ez együtt járna azzal, hogy ne sumákoljon, hanem nyíltan is vállalja nézeteit, és ne helyezkedjen a tárgyilagos szemlélőt megjátszó tudálékos szerepbe. Az igen legyen igen, a nem legyen nem. Akkor becsületes a küzdelem.


istván
2020. AUGUSZTUS 14. [ 19:40 ]

Óbecsei drága! A népfelség az az elv, amelynek alapján minden jog forrása és letéteményese a nép egésze, amely közvetlenül v. képviselői útján gyakorolja az államhatalommal kapcs. jogokat. Alkotmányunk értelmében a népfelségből folyó minden jogot hazánkban az országgyűlés gyakorol. Tehát nem közvetlenül, ezért nem kell konzultáció! Ennyit a pofáról, ... A 2/3 még azt is megszavazhatja, hogy lapos a Föld, és hat nap alatt teremtődött, a járvány meg Isten akarata, ami kifürkészhetetlen...


Óbecsei
2020. AUGUSZTUS 14. [ 9:42 ]

A brüsszeli bürokraták simán ledíktatúrázzák vagy lefasisztázzák Orbán miniszterelnököt, de a népfelség elvénél már lapos marad a pofájuk. Ez az elv már nem érvényes Magyarországon ott a Bunkónék lepatkányozzák népet csak úgy félvállról.


istván
2020. AUGUSZTUS 14. [ 9:33 ]

T.I. A járványügyi védekezés nem lehet kívánságműsor. Az orvosi kamara a kompetens, nem a polgárok. Gazdaságvédelmi, újraindítási kérdésben a kormány eddig is hozott döntéseket az ország válságból való kilábalás érdekében, ezután is szakértelmet kívánó döntéseket kell hoznia, az átlagpolgár ezen nem tud eligazodni. Soros javaslata nem aktuális. A brüsszeli nyílt konfliktus vállalása az "árától" függ, beláthatatlan a következménye, az adott helyzetben dönthető el. Én sem látok "alternatívát"...


Turi István
2020. AUGUSZTUS 13. [ 21:25 ]

foly. Máshol ezt úgy oldják meg hogy közvitát hirdetnek.Az is egyfajta konzultációs lehetőség de kevesen élnek a lehetőséggel. A maszk viselése mindenhol nagyon megosztó lett. Ma olvastam hogy a spanyoloknál néhány városban még az utcán való dohányzást is betiltották a covid 19 miatt. A dohányosok nem fertőtlenítettek kezet, levették a maszkot és úgy gyújtottak rá.Visszakérdezek-ha nem a Fidesz+KDNP akkor nálad ki lenne a befutó. Bevallom nem látok senkit aki érne valamit.Talán a 2 farkúak.


Turi István
2020. AUGUSZTUS 13. [ 21:15 ]

Persze hogy tud és tudna dönteni de a konzultációt nem tartom propagandának mert a megkérdezés a vélemények figyelembe vétele mindig nagyobb súllyal bír a döntéshozatalhoz.Nem gondolom sérülne mert mindenhol ahol választásokat tartanak lehetőség van váltani.Maga a hatalomgyakorlás módjai lehetnek eltérőek. FIDESZ+KDNP ezt választotta. Az ellenzék ebben csak propagandát lát közben ez hatalomgyakorlási eszköz(pszichológia),ami közelebb hozza az egyént a hatalomgyakorlókhoz


pontosító
2020. AUGUSZTUS 13. [ 20:32 ]

Diktatúra vagy demokrácia - nincs középút! Önkényuralom vagy konzultáció - mit akartok? Ha nem tudjuk eldönteni a vitát hívjuk meg Svejk - et! Ő mindig megmondta a tuti tippet és le is fogadta!


istván
2020. AUGUSZTUS 13. [ 14:29 ]

Turi István! Egyáltalán nem bölcs a megjegyzésed! Ez politikai csatározás, nem levelezés. Bölcselkedés helyett mond el a véleményed a konzultációról, az a téma! Látsz-e a szándékban propagandát? Elképzelhető-e, hogy a kormány nem tud jó döntéseket hozni megkérdezésünk nélkül? Úgy gondolod-e, hogy a megkérdezésünk a demokratikus országvezetés mércéje, és azon országok vezetői ahol ezt nem teszik meg, ott sérül a demokrácia? Válaszolj. Elmentem, de kedvellek, sok-mindenben egyetértünk...


istván
2020. AUGUSZTUS 13. [ 13:08 ]

Garai László! Mint mindig, frappáns a véleménye. Így kell ezt csinálni, nem libsizni, nem gyurcsányozni, ...


istván
2020. AUGUSZTUS 13. [ 10:55 ]

Óbecsei! Ha mások is olvassák a vitánkat, az a portálnak jó! Jó ha tudod, hogy a negatív reklám is jó lehet. Ha Gyurcsányékat hallom, engem az egy lépéssel mindig közelebb visz Orbánhoz. Ha Brüsszelben nyavalyog, panaszkodik, Magyarországnak árt az ellenzék, az megint Orbán támogatására ösztönöz. Ha Brüsszel lendül támadásba, az is. Ha valaki a vitánkat látva úgy dönt, hogy online kitölti a konzultációt "csak-azért is", akkor a kormány malmára hajtom a vizet. Vagy ez neked túl bonyolult?


Turi István
2020. AUGUSZTUS 13. [ 10:38 ]

Druszám,kezdem megérteni hogy fc ismerősök voltunk de már négyszer szó nélkül elmentél. Látom most sem unatkozol."istván 2020. AUGUSZTUS 9. [ 17:17 ] Lale ! Te elég ostoba vagy, ha annyit nem tudsz, hogy nem "Magyar országban", hanem Magyarországon !" figyelmedbe ajánlom https://liked.hu/erdekesseg/a-tudomany-szerint-azok-az-emberek-akik-kijavitjak-masok-nyelvtani-hibait-utaljak-az-embereket/?fbclid=IwAR1ZRsILmim5FcFbBg8cmPp20sJAKV6yEA5vC1nsW_ha8Gx0EQ7SCIxHiww


istván
2020. AUGUSZTUS 13. [ 10:28 ]

Ó, drága Óbecsei, csak gondolatom fejtettem ki a konzultációról, és olyan sikeresen megvédte a konzultációt Lale, Meg Pad, hogy semmivel nem magyarázták el annak jelentőségét, nem arról próbáltak meggyőzni, hogy az jó, nem tartalmaz propaganda elemeket, hanem a véleménynyilvánításom korlátozását szeretnék elérni, úgymond belém-fojtani a szót, és engem véleményeznek, nem a konzultációt. Te ehhez csatlakoztál, már a portál szerkesztőitől vársz támogatást. Gratulálok komcsi gondolatmenetedhez.


Garai László
2020. AUGUSZTUS 13. [ 9:54 ]

A csökött kisember rászavaz a Fideszre, és utána, ha nem úgy történik minden ahogyan ő képzeli, akkor bepörög, hogy reggelente Orbán mért nem jár hozzá konzultációra. Ha meg kérdőíves konzultációra kérik, azon nyavalyog, hogy az mennyibe kerül, hány ezt meg azt lehetne venni rajta.


Óbecsei
2020. AUGUSZTUS 13. [ 7:35 ]

Felháborító, hogy ez a magát "istván"-nak nevező gyurcsányi ügynök már hetek óta a nemzeti konzultációs ívek kitöltése elleni folytat tevékenységet. Remélem a VAJMA szerkesztői is ezt észrevették már. Nem olvasói véleményeket fogalmaz meg, hanem agymosottaknak, talpnyalóknak nevezi azokat akik kitöltik a nemzeti konzultációs íveket. Meddig teheti ezt meg ?


Lale
2020. AUGUSZTUS 12. [ 20:25 ]

A tisztánlátás végett a véleményem nem egy személynek címezem ez nyilvános oldal ,az olvasó tábor levonja a következtetéseket.Nem kötelező párbeszédet folytatni.Van egy jelenség hogy egyesek személyesen szólítanak meg és megpróbálnak kikezdeni, hibát találni és ezzel messze kerülni a témától.Ez az érvek hiányára utal.Senki sem hibátlan, én se,van azonban valaki aki úgy érzi hogy igen. Ő mindent tud,hozzászól mindenhez.Velünk nem kell harcolni, mutatni kell egy értelmes alternatívát.


istván
2020. AUGUSZTUS 12. [ 18:15 ]

Tisztelt "olvasó" ! Engem az bánt, hogy rájuk szavaztam, és időnként nem az elvárásaimnak megfelelően kormányoznak, kommunikálnak. Vannak pazarlások, és vannak szűkös finanszírozású területek.


olvasó
2020. AUGUSZTUS 12. [ 15:31 ]

Tisztelt "istván"! Az adott esetben kormánypropagandáról van szó. Úgy gondolom, Önt valójában az bántja, hogy a kormánykerék a Fidesz kezében van. Én viszont ezt jónak tartom, különösen annak láttán, hogy a magyarországi ellenzék milyen komoly anyagi, politikai és nem egyszer diplomáciai háttértámogatást kap külföldről. Horn, Meggyesi, Gyurcsány és Bajnai idején megtapasztalhattuk, hogy miféle demokráciában érdekeltek ők és támogatóik. És a vajdasági magyaroknak sem volt belőlük semmi köszönet.


Lale
2020. AUGUSZTUS 11. [ 17:34 ]

Szabad a véleménynyilvánítás anélkül hogy egy troll mocskolódását figyelembe venném!


istván
2020. AUGUSZTUS 11. [ 11:54 ]

Tisztelt "olvasó"! Csak részben tudom elfogadni álláspontját. Ha a Fidesz, mint kormánypárt folyamodik propaganda eszközökhöz, abban semmi kivetnivaló, mert azt saját pénzéből teszi. Ha azt a kormány teszi közpénzből, arra másképp tekintek. A kormányt támogató médiával sincs problémám, -olvasom is-, amíg nincs ellehetetlenítve a kormánykritikus média. Az viszont már erkölcsi kérdés is lehet, ha a köztévé a kormányt szolgálja, még a látszatát sem keltve a függetlenségnek. Ez már nagyon "GÁZ" ...


Pad
2020. AUGUSZTUS 11. [ 11:35 ]

Kedves Lale, szerintem is röhej, hogy istván jobbközépre sorolja magát, amikor megint egy dk-s propagandacikket oszt meg. :)


istván
2020. AUGUSZTUS 11. [ 11:24 ]

Butuska Lale ! Döntsd már el, hogy akarsz-e velem vitatkozni, vagy nem. Nem akarsz, de mégis ... Orbán liberális konzervatív volt, de elment jobbra. Most talán a Momentum mondható annak. A "liberális" nem szitokszó, nem is szégyen, mint ahogy a radikális sem. Én nem tolódom sem a liberális oldal, sem a radikális jobboldal felé. Nem árt, ha letisztázod a gerinctelen fogalmát, mert inkább rád jellemző a megalkuvás, befolyásolhatóság. Azzal a jelzővel is mellé lőttél, téged nem nehéz cikizni.


istván
2020. AUGUSZTUS 10. [ 21:07 ]

... ez nem konzultáció, de ha már Pad által említve lett a HVG, érdemes elolvasni a cikket, ez foglalkoztathatja a közvéleményt, nem tudni milyen fordulatot vesz az ügy. https://hvg.hu/itthon/20200810_vadai_polt_peter_lelegeztetogep?fbclid=IwAR35qhYOCgdZ6qCBXCD7fDBXwe2L5R21-ZXkaSiruWviIxOLQxJM7-NKFEk


Lale
2020. AUGUSZTUS 10. [ 20:44 ]

Nevetséges István besorolása "jobbközép" amikor alpári modora cinizmusa tisztán liberális tulajdonság.Ha valaki a földön jár és ellenkezik a véleménye az már radikális, előszeretettel ostogatja a jelzőket!


istván
2020. AUGUSZTUS 10. [ 19:55 ]

rusticus! Az ellenzéknek is van ritkán jogos kritikája, de amit művelnek Brüsszelben, az minősíthetetlen sértő jelző nélkül. Előző bejegyzésem a három megnevezettre vonatkozik, és mindazokra, akik elfogultságuk miatt képtelenek a normális kommunikációra, ellenséget látnak minden kritikus véleményben. Orbán is visszafoghatná a libernyákozást, de ez jó a szélsőjobbos fülnek, -és ő ezzel tisztában van,- de neki megéri, viszont Magyarországnak nem biztos, hogy hasznos az ilyen kommunikáció.


Pad
2020. AUGUSZTUS 10. [ 18:07 ]

István, az ellenzék bizony ellenségként viselkedik! További jó küzdelmet. Viszlát!


olvasó
2020. AUGUSZTUS 10. [ 17:37 ]

Istvánnak igaza van, hogy a kormány konzultáció nélkül is meg tudja hozni a döntéseit. De politikai harc folyik, és ennek egyik eszköze a konzultáció is. Hogy ez nem kis mértékben propaganda is? Igen. A propaganda mikor, melyik politikai erőnek hiányzott a fegyvertárából? Egyiknek sem. Ebben önmagában még nincsen semmi erkölcstelen. A megoldás egyszerű: akik Orbánt ezen a módon is támogatni kívánják, azok ezt megteszik, akik meg nem, azok támadják vagy fanyalognak, az is propaganda ugyanis.


rusticus
2020. AUGUSZTUS 10. [ 17:04 ]

istván - Elsősorban az ellenzék kezeli a hatalmat ellenségként. Sok esetben kárt okozva így az országnak is. Gondoljon csak az ellenzék tevékenységére Brüsszelben.


istván
2020. AUGUSZTUS 10. [ 15:01 ]

Pad! Nem a szólásszabadságért küzdök, mert az van. Ellened, Lale ellen, a jobbratolódás ellen, jobb és baloldali radikalizálódás ellen, a populista propaganda retorika ellen küzdök. Ti meg ellenségként kezelitek az ellenzéket, nemzetellenesnek kiáltatok ki mindenkit, aki nem nyalja Orbán talpát. Nagy Bata Károly is bele tartozik. A konzultációval is a buksitokat simogatják, ti ezért hálásak vagytok. A kormány konzultáció nélkül is képes döntéseket hozni, csak így jobban nyalogatjátok.


Lale
2020. AUGUSZTUS 10. [ 13:20 ]

Szánalmas hogy egy elíráson találnak kifogást.Lehet hogy néha hibázok,de akkor is aki akarja megérti!


istván
2020. AUGUSZTUS 10. [ 13:18 ]

Navracsics Tibor a Fidesz jobbratolódásáról, annak határáról: "Egy tömegdemokráciában minden párt, amely kormányzásra tör, folyamatosan keresi azokat a szavazórétegeket, akik révén hatalomra juthat. A Fideszben sokáig arra kellett ügyelni, hogy a jobboldalon lévők ne forduljanak a párt ellen. Most már inkább az a veszély, hogy a jobbközép szavazók elpártolnak a Fidesztől. Jeleznie kéne a párt immunrendszerének – s ez jelölhetné ki a határt is – , hogy középen szavazókat veszít, ..."


Pad
2020. AUGUSZTUS 10. [ 12:48 ]

István, tisztában vagyok a magyar média helyzettel, nem kell előadást tartania nekem sem, de azt hiszem az olvasók többségének sem.


istván
2020. AUGUSZTUS 10. [ 8:23 ]

Pad! Magyarországon demokrácia van, rohadtul nagy szólásszabadságot élvezünk. A kormány nem korlátoz ebben, a média meg vagy tenyerén hordozza Orbánt, vagy rugdossa, ki-ki oldalhovatartozás szerint. Mindkét oldal médiája időnként irritáló, ferdítenek, mellébeszélnek, hazudnak, gerjesztik az ellentéteket, az ellenérzéseket. A kormány viszonyulása az ellenzékhez ugyanolyan ellenszenves, mint az ellenzék kormány elleni folyamatos, alantas támadása. Én jobbközépen vagyok, ott is maradok ...


Pad
2020. AUGUSZTUS 9. [ 21:20 ]

És még valamit. istván furamód küzd a szólásszabadságért. Szerinte a balliberális véleményeknek mindenütt meg kell jelennie. De a jobboldal véleményének cenzúrázása miatt nem aggódik. Menjen a négyeskére, hávégére meg a társaira és ott követelje a másik álláspont megjelenítését. Mert ott megy ám a cenzúra ezerrel, rengetegen panaszkodnak, hogy még egy korrekt, de eltérő komment miatt is végleg tiltva lettek.


Pad
2020. AUGUSZTUS 9. [ 21:00 ]

1. Lale-nak teljesen igaza van. 2. István! Van egy tippem, kettőnk közül ki a gyenge nulla. Igen, nagyon erős az a szélsőbaloldali szemléletmód, ami sajnos az utóbbi időben nyugaton elharapódzott. Az antirasszisták a legnagyobb rasszisták. Csak az ő véleményük számít, aki mást mond, el kell hallgattatni, el kell lehetetleníteni, az állásából azonnal kirúgni. Na ebből van már rettenetesen elegem. Így a szélsőbaloldal győzelmi koronája a fehér ember halotti koszorúja lesz. Ezt nem hagyhatjuk!!


istván
2020. AUGUSZTUS 9. [ 17:17 ]

Lale ! Te elég ostoba vagy, ha annyit nem tudsz, hogy nem "Magyar országban", hanem Magyarországon ! Úgyhogy nem is vagy érett semmilyen vitára. Szánalmas, hogy ilyen képességgel véleményezel, kihangsúlyozva, hogy gerinctelen alakokkal nem vitatkozol. Neked sem gerinced, sem kritikus látásmódod nincs. Szolgalelkűségben viszont túltengésed van.


Lale
2020. AUGUSZTUS 9. [ 11:57 ]

Mint már említettem,gerinctelen alakokkal nem vitatkozom.A véleményem írom le hogy Magyar országban nem ellenzék, hanem ellenség van!Építő jellegű kritika helyett az ellenzék szerint a kormány semmit se tesz, vagy minden rossz.Mindenki elhiszi hogy mindent tud,nem a földön járnak,a valós élet tapasztalata hiányzik,az agyukba égetett frázisokon nem tudnak túllépni!


istván
2020. AUGUSZTUS 8. [ 21:58 ]

Pad ! Ez nagyon erős, ha figyelmeztetésnek szántad a véleménykifejtés kimenetelét, szóljon az bárkinek. Így szeretnéd elhallgattatni a kritikus véleményt? Akkor nagyon romlott vagy ! Az ilyeneket ki kellene löknie magából a Fidesz táborának. Ez már nem jobbközép, ez radikális szélsőjobb gondolkodásmód. Fel-kellene hagynod ezzel, így csak ártasz a kormánynak a buzgóságoddal, erősítve ellenfeleit. Vagy az a célod, hogy rontsd a fideszesek megítélését, vagy csak rövidlátó, gyenge nulla vagy...


istván
2020. AUGUSZTUS 8. [ 17:12 ]

Lale, szerinted azért hosszabbították meg a visszaküldési határidőt, mert ellopták az íveket? Nnno nemár ... Az, hogy szaralakok loptak el, meg gyűjtik az idióták az íveket, az őket minősíti ... Az, hogy nem tudta a kormány mozgósítani eléggé a szavazóbázisát, mert olyan kérdéseket tett fel amilyeneket, az meg a propagandával megbízottakat minősíti. Ez a szerény véleményem. Az én agyam nem fogja mosni egyik oldal sem ... Józan, paraszti ésszel kell rájuk gondolni. Az nem agymosás. Ennyi.


Pad
2020. AUGUSZTUS 8. [ 16:58 ]

Látom, megjött a másik balos troll, az érett(len) ifjú. István! Jessica Doty Whitaker is kifejtette véleményét, miszerint minden élet számít. Agyon is lőtték! Maga meg nem kell, hogy visszaküldje a konzultációs íveket. Adja le a dk-nak, majd a papír árából segítik az éhező gyerekeket. Ja, nem...


istván
2020. AUGUSZTUS 8. [ 11:30 ]

Kedves Pad ! Meg kell szokni, hogy nem mindig vagyunk ugyanazon véleményen, sőt, merjük is kifejteni véleményünk. Ez demokratikus érték, becsüljük meg. Egyébként a konzultáció iránti nagy érdeklődés miatt meghosszabbították 15 nappal a beküldési határidőt. Mint a moziban a filmvetítést. Vagy te más okot sejtesz, mint a nagy érdeklődést? Majd kapunk egy kis plusz kommunikációs motivációt a visszaküldésre? Kivitték Cecíliát is a kerítéshez, ... jó húzás a "biológiai fegyver", elismerem ...


Érett Ifjú
2020. AUGUSZTUS 7. [ 20:33 ]

Pad, az is lehet, hogy Ön a menthetetlen eset. Ilyen szintű kizárólagosság már valóban gyógyíthatatlan.


Lale
2020. AUGUSZTUS 7. [ 20:15 ]

Így tanítják az úgymond értelmiségieknek hogy az összképből kiragadnak egy részletet és azon lovagolnak.Arról nem beszélnek hogy hány ívet loptak el!Ez véletlenül sem agymosás?!


Pad
2020. AUGUSZTUS 7. [ 10:33 ]

istván, aki ugyanúgy vélekedik, mint maga, az szintén menthetetlen eset...


istván
2020. AUGUSZTUS 6. [ 20:48 ]

Pad ! Kinek érzed magad? Attól tartasz, hogy esetleg más is hallgatólagosan hasonlóan vélekedik?


Pad
2020. AUGUSZTUS 6. [ 14:21 ]

istván, ki kérdezte magát már megint? A kormánypártokra szavaztam én is, de határon túlra nem is küldenek ki konzultációs íveket. Ez még különben sem a végleges szám! Meglátom, hogy online kitöltöm-e, de maga ne nyomja itt állandóan a balos propagandát, mert nem kíváncsi rá senki!!


istván
2020. AUGUSZTUS 6. [ 9:26 ]

2 824 647 szavazatot, azaz 49,6% támogatást kapott a Fidesz a 2018-as választáson. A szavazótábor fele ezidáig nem válaszolt, nem küldte vissza a propagandával átitatott konzultációs ívet. Nem mindenkire hat az agymosás. A választók 17%-a válaszolt eddig, a 83% nem tette ezt meg, mert nincs tétje. Ez nem a baloldal, nem is a kormány sikere, hanem a józan felfogásé. Ennek ellenére vélhetőleg mindkét oldal saját sikereként fogja propagálni. Ezek vagyunk, nem élhetünk agymosás nélkül.


Elhunyt hat idős, krónikus beteg, és újabb 941 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu pénteken. A kormányzati portálon azt írták: 16 111-re nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 669-re emelkedett, 4240-en már meggyógyultak. Az...
2020. SZEPTEMBER 18.
[ 10:29 ]
„Az első hullámnál annyit tudtunk mondani az embereknek, hogy mindenki maradjon otthon, mi pedig felkészítjük az egészségügyet. Ez megtörtént, ezért most az a feladat, hogy a szabályokat betartva, de mindenki élje az életét, mert Magyarországnak működnie kell.” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó...
2020. SZEPTEMBER 18.
[ 10:05 ]
Európa ma Közép-Európában épül, a magyarok, a szlovákok, a csehek és a lengyelek építik – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az új komáromi Duna-híd (Monostori híd) átadásán. Kijelentette: a járványtól függetlenül az országoknak működniük kell. A kormányfő Igor Matovic szlovák miniszterelnök...
2020. SZEPTEMBER 18.
[ 10:00 ]
Beolvasás folyamatban