Magyarország
Fekete-Győr András a Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelöltje az ellenzéki előválasztáson

A Momentum Mozgalom Fekete-Győr Andrást indítja az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztáson - közölte a párt vasárnap a közösségi oldalán.

A bejegyzésben azt írták: 2022 nem szólhat csak Orbán Viktor leváltásáról. "Van egy ennél fontosabb feladatunk is, hogy felépítsünk egy új, 21. századi Magyarországot" - hangsúlyozták.

Hozzátették: egy új Magyarország felépítéséhez új arcokra van szükség, olyanokra, akik nem a 2010 előtti világból jönnek, és akik értik, hogy rendszerszintű változásra van szükség, mielőtt Magyarország elveszít egy teljes generációt.

"A Momentum nem ismer lehetetlent, és képes alapjaiban megváltoztatni Magyarországot" - fogalmaztak. Szerintük a miniszterelnök-jelölti előválasztáson induló Fekete-Győr András képes volt arra, hogy közösséggé formálja azokat a bal- és jobboldaliakat, konzervatívokat és liberálisokat, akik egy közös célban hisznek.

Hozzátették, Fekete-Győr András képes lesz arra is, hogy a politikai szekértáborokon átlépve összehozzon mindenkit, aki hisz egy új Magyarország, egy jobb Magyarország víziójában.

Jakab Péter Jobbik-elnök január 25-én jelentette be indulását az ellenzéki kormányfőjelölti előválasztáson, kijelentve, ha ő nyer, elvállalja a miniszterelnök-jelöltséget, ha más győz, akkor őt is támogatni fogja. Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöke is jelezte korábban, hogy megmérettetné magát. (MTI)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A kormány 1,5 milliárd forintos támogatásával folytatódnak a fejlesztések a Szerb Országos Önkormányzat által fenntartott szegedi oktatási intézményekben - jelentette be a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán a Tisza-parti városban. Soltész Miklós a sajtótájékoztatón...
2021. FEBRUÁR 24.
[ 13:02 ]
Felszálló szakaszban van a harmadik hullám Magyarországon, ezt igazolják a járványügyi adatok is - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília ismertetése szerint az elmúlt 24 órában 2855-tel nőtt a...
2021. FEBRUÁR 24.
[ 12:57 ]
Idén eddig 13 900 határsértőt fogtak el Magyarország szerb, román és horvát határszakaszán és 161 ember ellen indult büntetőeljárás embercsempészet miatt - közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdán az M1 aktuális csatornán. Bakondi György hozzátette: kiugróan magas, 100-250 a naponta...
2021. FEBRUÁR 24.
[ 10:27 ]
Beolvasás folyamatban