Magyarország
Egy baloldali elemző szerint a járványban elhunytak hozzátartozóit kellene kihasználni a kampányban
A DK ügyesebben is kihasználhatná a gyászolók fájdalmát – botrányos kampányötletet adott az ellenzéknek Nagy Attila Tibor a Pesti TV Polbeat Pankrációjában

A Pesti TV esti adásában egy baloldali elemző egész nyíltan arról beszélt, hogy a baloldalnak célzott kampányt kellene folytatnia a járványban elhunytak hozzátartozóihoz. Még azt is kiszámolta, hogy ez hány embert jelent. Szerinte 200 ezer gyászolóval már "egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni". Szerinte az ellenzék egyelőre "nem tudja kellőképpen(!) kihasználni a gyászból fakadó fájdalmat".

Nagy Attila Tibor a vita egy pontján arról kezdett beszélni, szerinte hogyan kellene az ellenzéknek kihasználnia a koronavírus-áldozatok miatt érzett gyászt:

„Az ellenzék ugyan elmondja, hogy a kormány felelős, de nem tesz közzé szegmentált üzeneteket. Nem szól külön a gyászolókhoz. Márpedig a választók tömege, azon választópolgárok tömege, akik siratják a hozzátartozóikat, ismerőseiket, rokonaikat, az idővel egyre nőni fog. Számításom szerint szépen felmegy 100-150 ezerre, 200 ezerre. 200 ezer gyászolóval már egy adott párt helyzetét is el lehet dönteni idővel. És az ellenzék adott része, beleértve a DK-t, miután nem szól közvetlenül a gyászolókhoz egyelőre, ezért nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból adódó fájdalmat.” Arról is beszélt: „Joe Biden is kihasználta ezt, üresen maradt székekhez, így az elhunytak hozzátartozóihoz szólt”.

Ízléstelen, morbid és gusztustalan, amit mondasz, ezt a vitát én itt befejeztem” – így akadt ki az elhangzottak után a stúdióban Lánczi Tamás és Törcsi Péter. Lánczi szerint „gyomorforgató” Nagy Attila Tibor „halálalgebrája”, Törcsi Péter pedig „hullarablásnak” nevezte az elemző szavait.

Dömötör Csaba: Tényleg nincs határ, amit ne lépnének át

Dömötör Csaba államtitkár hivatalos közösségi oldalán reagált a baloldali elemző kijelentésére. „Szívesen feltennénk a kérdést, hogy hol van az a pont, amikor egy baloldali párt már »kellőképpen« kihasználta a gyászolók fájdalmát. Ehelyett inkább sokadjára is megállapítjuk: tényleg nincs határ, amit ne lépnének át, tényleg nincs emberi méltóság, amit figyelembe vennének, és nincs emberélet, ami számítana nekik. Egy dolog viszont időtállóan látszik: a szűnni nem akaró gátlástalanság” – értékelt az eset kapcsán az államtitkár.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
olvasó
2021. ÁPRILIS 1. [ 16:29 ]

Úgy látszik, az aljasságnak nincs határa. Ennek a figuragyurinak már hónapokkal ezelőtt is volt egy hasonló, de akkor még homályos utalása.


Meghalt 205, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 3706 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap, kiemelve: eddig 3 252 579 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 385 898-an már a második adag vakcinát is megkapták. A kormányzati portálon azt...
2021. ÁPRILIS 18.
[ 10:37 ]
Alapítványt hoz létre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítésére. Ezt maga a köztársasági elnök jelentette be a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Áder János elmondta, a koronavírus-járvány első és második hulláma alatt...
2021. ÁPRILIS 18.
[ 8:44 ]
Az egészségbiztosítási alap segítségével is hozzájuthatnak a jövőben az SMA-ban, vagyis gerincvelő-eredetű izomsorvadásban szenvedő betegek a Zolgensma nevű készítményhez. Eddig adományokból, internetes gyűjtés segítségével sikerült néhány családnak előteremtenie a több százmillió összeget. Mostantól jóval...
2021. ÁPRILIS 17.
[ 11:14 ]
Beolvasás folyamatban