Magyarország
Orbán Viktor: A győzelemért kell játszani
"Ha megszűnnek a tradicionális családok, akkor semmi sem mentheti meg a Nyugatot a pusztulástól"
Betűméret:             

A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az Amerikai Konzervatív Unió (CPAC) nyári konferenciáján mondott nyitóbeszédet Orbán Viktor. A miniszterelnök beszédében hangsúlyozta: a győzelemért kell játszani, „el kell hinnünk, hogy jobbak vagyunk balliberális ellenfeleinknél”.

Van bennünk valami közös, Magyarország Európa magányos csillagállama – mondta Orbán Viktor miniszterelnök az “Hogyan harcolunk” címmel elmondott nyitóbeszédében utalva ezzel Texas állam Amerikában használatos megnevezésére (Lone Star State).

Zéró tolerancia a rasszizmussal és az antiszemitizmussal szemben

Sok embert sikerült összezavarni azzal, hogy meghívtak – mondta a kormányfő. “Elsősorban a liberális médiát, amelynek a holnapi címlapjait már ma lehet látni. Mindez fake news lesz, de elmondom önöknek, hogy Magyarországon zéró tolerancia van érvényben a rasszizmussal és az antiszemitizmussal szemben. Bárki, aki ennek ellenére ezzel vádol minket, az egyszerűen idióta”.

Orbán Viktor szerint valószínűleg összezavarodtak az NGO-k is, akik már írják a tanulmányainkat arról, hogy hogyan lett tönkretéve a magyar demokrácia, ami egyébként szerintük megtörtént korábban már több alkalommal is.

“A Demokrata párti elitet is sikerült összezavarni. Tiszteljük az Egyesült Államokat, ezért tisztelettel tartozunk a jelenlegi vezetésnek is. De nem feledkezhetünk meg arról, hogy az itteni vezetés ideológiai nyomás alá helyezte Európát, ami nekünk nagyon rossz. Az Obama adminisztráció azt akarta, hogy a keresztény elemeit töröljük el a magyar alaptörvénynek és a helyükre globalista liberális elemek kerüljenek. Értik ezt? A szabad világ vezetője azt akarta, hogy megváltoztassuk az alkotmányunkat, de ellenálltunk és azóta nem vagyunk a kedvencei az amerikai Demokrata pártnak” – mondta Orbán Viktor.

Orbán Viktor kijelentette, a progresszív liberálisok nem akarták, hogy elmenjen a konferenciára.

Azért vagyok itt, hogy elmondjam, össze kell fogni – hangoztatta.

Mi magyarok legyőztük a kommunizmust, melyet a szovjet csapatok kényszerítettek ránk – mondta. Hozzátette: apáink adták le az első lövést, és mi, a fiaik nyertük meg a háborút. Tudjuk, hogy miért tartozunk Ronald Reagannek hálával és köszönettel – húzta alá.

A miniszterelnök úgy folytatta,

a kommunisták feltámadtak hamvaikból és összefogtak a liberálisokkal.

Orbán Viktor leszögezte, a progresszív liberálisok és a kommunisták ugyanazok, ezért újra le kell győzni őket.

Ezzel kapcsolatban emlékeztetett, 2010 óta folyamatosan nyer a jobboldal Magyarországon. A győzelem napi rutinná vált számunkra.

De ismerjük a régi mondást a tegnapi győzelem nem nyeri meg a holnapi meccset – mondta. Megtanultam, hogy a feladásra hajlamos ember sosem nyer, a győztes pedig sosem adja fel. Ez a mi titkunk a győzelemre – tette hozzá a miniszterelnök.

Azért vagyok itt, hogy elmondjam, meg kell osztanunk a tapasztalatainkat, hogy elmondjam, hogy az értékeink, mint a nemzet, a keresztény gyökerek és a család, lehetnek sikeresek a harcmezőn.

Még ma is, amikor a politikai életet a liberális hegemónia uralja – mondta Orbán Viktor.

Azért vagyok itt, hogy elmondjam, miként tettük ezeket az értékeket és sikeressé fősodratúvá Magyarországon. Talán a mi történetünk segíthet önöknek abban, hogy Amerikát újra naggyá tegyék.

Orbán Viktor fő pontokban emelte ki a magyar kormány sikereit:

Amikor harcolunk, akkor legalább 100 százalékot teszünk bele. Igazat mondunk, és kiállunk az igazunkért, még akkor is, ha a fél világ támad bennünket. Az ember nem nyerhet fél szívvel.

Az ember vagy mindent belead, vagy a biztonságot választja és veszít – hangsúlyozta.

Ezért az első és legfontosabb, hogy bíznunk kell a zsidó-keresztény tanításainkban. Segítenek bennünket abban, mely cselekedetek helyesek, és melyek helytelenek. Ha az ember hisz Istenben, akkor hisz abban is, hogy bennünket Isten a saját képmására teremtett.

Ezért elég bátraknak kell lennünk ahhoz, hogy akár a legérzékenyebb kérésekkel is foglalkozzunk, mint a migráció, a gender és a civilizációk összecsapása.

Ne aggódjanak, egy keresztény politikus nem lehet rasszista, ezért soha sose habozzunk keményen ellenszegülni ellenfeleinknek.

Orbán Viktor Soros Györgyöt is megemlítette beszédében. A miniszterelnök elmondta, hogy jól ismeri, ő az ellenfele.

Soros Györgynek egy egész hadsereg álla a szolgálatára, pénz, szervezetek, egyetemek és a brüsszeli bizottság fele.

A liberálisok mindig azt mondják, hogy veszíteni fogunk – mondta a miniszterelnök. De egy dolgot megtanultam: nem harcolhatunk sikeresen a liberális eszközökkel, mert ellenfeleink liberális intézményeket, koncepciót és nyelvezetet használnak marxista és totalitárius terveik álcázására.

Magyarország egy öreg, büszke Dávid-nagyságú nemzet, mely egyedül áll a globális woke-Góliáttal szemben – akik teljes támadásban vannak, és nekünk totális védekezésben kell lennünk. Mi magyarok azt tudjuk megmutatni önöknek, hogy hogyan lehet visszaverni ezt a támadást – hangsúlyozta a miniszterelnök.

Orbán Viktor a migráció kapcsán kiemelte, hogy mi voltunk az elsők Európában, akik nemet mondtunk az illegális migrációra.

Az illegális migráció kérdésében népszavazást kezdeményeztünk, és az emberek úgy döntöttek, hogy nem kérnek belől. A magyar kormány megépítette a határkerítést, ami a mai napig védi az országot.

Orbán Viktor Tucker Carlson amerikai konzervatív televíziós személyiséget idézte, aki amikor Magyarországra látogatott, azt mondta a magyar határkerítésről: nem egy high tech fal, de olyan emberek védik, akik szeretik a hazájukat.

A kormányfő kifejtette: a 2015-ös migrációs válság idején 400 ezer illegális migráns érkezett hazánk határaihoz, ami majdnem háromszor annyi mint, amekkora Dzsingisz kán serege volt.

Nyomatékosította: a fal megépítése után Magyarország megállította a migrációt.

Beszédében a magyar miniszterelnök közölte, 160 ezer illegális határátlépési kísérletet hiúsítottak meg idén a határainknál. Elfogunk minden illegális határátlépőt, és visszakísérjük őket – húzta alá. Hozzátette: be lehet adni a menedékkérelmek a nagykövetségeinknél, de aki illegálisan akar Magyarországra jönni, annak nem fog sikerülni.

Az EU okostojásai is nyomást gyakorolnak ránk, akik azt akarják, hogy adjuk fel migrációs politikánkat, mert tudják, hogy ez a jövő végső csatája – folytatta a miniszterelnök hozzátéve:

„a jövő a gyerekeinké, ezért soha nem fogjuk magunkat megadni”.

Európában azt mondják, a család nem létezik. Mert a szeretet az szeretet, a család meg család. Ha az ember nem tudja megfogalmazni a család fogalmát, akkor a család nem létezik. Azt is mondják, hogy a nyugati család az a hely, ahol az úgynevezett patriarchátus elnyomása kezdődik. De a családpolitika esetében Magyarországon megint csak a saját szabályaink szerint játszunk – mondta a kormányfő. Tudjuk, hogy a család az a hely, ahol a szülők átadják a tradicionális értékeket a következő nemzedéknek.

Ha a tradicionális családok megszűnnek, akkor semmi sem mentheti meg a Nyugatot a pusztulástól. Ezért Magyarországon a GDP 6 százalékát költöttük családtámogatásokra. Az összes támogatás a családok rendelkezésére áll, már a fogantatás pillanatától. A családok automatikusan kedvezményekre jogosultak, az állam pedig átvállalja a hallgatói kölcsönt a harmadik gyermek után.. A nők a negyedik gyermek megszületését követően életre szóló személyi jövedelemadó-mentességet élveznek.

Ezért, ha még nem nősek, javaslom, hogy azonnal keressenek maguknak magyar feleséget.

Orbán Viktor kiemelte, hogy

az elmúlt tíz évben a házasságkötések száma megkétszereződött, az abortuszok száma pedig megfeleződött Magyarországon. „Ez nem rossz kezdet”

– tette hozzá.

Magyarországon az elmúlt években nemcsak fizikai falat kellett építenünk a határon és pénzügyi falat a családok köré, hanem egy jogi falat is fel kellett húznunk a gyermekeink köré, hogy megvédjük őket a gender ideológiákkal szemben.

A magyarok egy népszavazás keretében nemet mondtak a szülői beleegyezés nélküli iskolai szexuális felvilágosításban. Hozzátette: Magyarország történelmében soha nem volt még ilyen népszavazás, ahol ilyen sokan mondtak, volna nemet.

A magyar alkotmány védi a családokat és a gyermeket

A magyar alkotmány kimondja, hogy együttélésünk legfontosabb keretei a család és a nemzet. Kiemelte: Magyarország keresztény kultúrájának védelme az állam minden szervének kötelessége.

Magyarország megvédi a házasság intézményét, mint egy férfi és egy nő között létrejött életközösséget. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony, összegezve az előbbieket: az anya nő, az apa férfi, a gyermekeinket pedig hagyják békén – hangsúlyozta a miniszterelnök.

Magyarországon a rendvédelmi szervek nem az emberek ellenségei, ők a szabadság őrei. A jognak nem a bűnözőket kell védeni, hanem az áldozatokat.
Magyarország Európa legbiztonságosabb országa. Budapesten az ember éjszaka is biztonságosan sétálhat – fejtette ki a miniszterelnök.

A globális minimumadóról elmondta, hogy Magyarország az utolsó ellenálló, de a birodalom mindig visszavág. Az Egysült Államok jelenlegi kormányzata úgy döntött, hogy megszünteti Magyarország és az Egyesült Államok közti egyezséget, ami előnyös volt az amerikai befektetőknek – a miniszterelnök szerint ez a baloldal bosszúja volt.

Orbán Viktor elmondta, hogy az amerikai pénzügyminisztérium arról megfeledkezett, hogy ugyan ilyen szerződésük van Oroszországgal is.

2024-ben EP és elnökválasztás lesz, két évünk van felkészülni. Induljunk el és győzzünk – zárta szavait Texasban Orbán Viktor miniszterelnök.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A szabadságukról visszatérő Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások és a nyaralók miatt több mint négy órát kell várniuk a Szerbiából személygépkocsival érkezőknek a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán pénteken délelőtt - közölte honlapján a rendőrség. Az autópálya-átkelőn, a kilépő...
2022. AUGUSZTUS 5.
[ 11:28 ]
Baleset miatt torlódik a forgalom az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Örkény térségében – közölte az Útinform péntek reggel a honlapján. Négy autó ütközött össze az M5-ös autópályán, Röszke felé, az örkényi csomópont előtt. Az 52-es kilométernél a belső és a leállósávot lezárták, a...
2022. AUGUSZTUS 5.
[ 9:44 ]
Két ember meghalt, kilenc megsérült, amikor az őket szállító jármű karambolozott, majd kigyulladt Bócsa külterületén péntek 2 óra körül. A Police.hu közlése szerint a baleset az 54-es főút 34-es kilométerénél történt, amikor két jármű összeütközött. "Az egyik - amelyet valószínűleg egy embercsempész...
2022. AUGUSZTUS 5.
[ 9:41 ]
Beolvasás folyamatban